Домакини 60/ Пролетна

• 56 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Хаха, МА ко, и ние сме същите - на 7 - ми вечерта се прибирам от работа, и малките в един глас "Мамо, ние ти купихме цветя, ама тате каза че е тайна и ги скри на третия етаж"  hahaha

# 166
Добро утро! Хайде на петъка!

# 167
  • при късмета
Добро утро!
Обичам петък. Защото в събота спя  hahaha

Аз пък да ви се фръцна, че вчера видях прекрасни Вале и Бубка. Фръц

Вали при нас, ще сготвя и цял ден ще дремя. И главата ме е хванала заради проклетото време, та току виж съм се успала да взема шефа от тренировки довечера  hahaha

# 168
ДобрЮтро!
За вас петък, за мен - не  Naughty Утре в 5:30 сутринта трябва да съм на работа, ще водим едни деца на конкурс в Русе и няма как  Crazy

# 169
Добро утро!
Заведох малкия на футбол сутринта и сега рано-рано си пия кафето. Имам уговорка с една приятелка да се веем по магазините, та ще видим колко околии ще обиколим  hahaha
Вчера тръгнах да меся - прясната мая ми свършила, та със суха - къде какво обърках, ама нищо не стана  bowuu кучето обаче е супер доволно  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 170
  • гр.Варна
Привет от мен.Аз като виден куцуз се разболях точно на 8 вечерта,а от вчера съм много зле.Така кашлям че направо сълзи ми избиват.Посетих ЛЛ и се сдобих с болничен до вторник и диагноза остър трахеит.В дупка съм ,ама многоооо дълбока.Но ще изляза......някога.Тревожа се за толкова много неща,че като си легна и затворя очи главата ми се пръска.Въртя се ,въртя се и накрая ставам.И така вече три месеца.Явно имунитета ми падна съвсем ,а и нали си имам неразрешени здравословни проблеми които сега съвсем се влошиха от умората.Оф извинявайте момичета ,натоварих ви ,а идеята ми не беше тази.

# 171
  • при късмета
Плами, в същата дупка и по същите причини съм и аз. Ще мине скоро, няма да се предаваме, я
Бързо оздравяване!
Калинче, приятно пазаруване
Вио, да кажеш как мина концерта

Сготвих, изчистих, даже през кварталния магазин минах за някои неща и сега мързел

# 172
Привет момичета.Бърже да излизате от дупките,ама ха че идвам с точилката. Naughty Laughing
Аз също имам проблеми ,ядосвам се и все тая,ама ето вчера си похарчих парите.Поръчах си китки,защото нямам и долу стаята не е пълна  с мушкати ами още поръчах .Обаче мм мълчи и дори с колата ме забра от еконта да не мъкна кашона.Шарени стелара си взех-листата за зелени с разни разцветки и калибрахое също с цвят.Та 3 стелара и 5 калибрахоета,мини петунии.Вали и тук спря сега,ток нямахме че правят ремонти,обаче дойде по -рано . hahaha Аз съм щастлива и доволна. Wink
Снощи не можах да спя и само се въртях  ама станах рано рано.Сега понеже вчера си бях предвидила че няма да има ток,та няма и да готвя. Sunglasses
Приятни почивни дни и позитивни бъдете. Hug
Ето ви ги

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 11:55 от pisenxeto

# 173
Плами, Ма ко, да излизате вече от тия дупки  Peace Hug
Мушкат, как сте вие? Изписаха ли ви?
Ма ко, ще разкажа, само да мине утре и да се върнем по живо по здраво, че с толкова много дечурлига, бррррр.....не ми се мисли направо  Crazy

# 174
  • гр.Варна
Излизам бе.Драпам с маникюра  Joy,ама все нещо отново ми пада на тиквата.Няма да се даваме ей.Сега лежа и си кашлям самичка че децата са на училище.От кога не съм лежала така ,ама ми е зле и ще си налягам парцалите за да се оправя по бързо

# 175
  • Великобритания
болните да се оправяте бързо
Писе, чудни китки
при нас времето е разкош ..дет се вика , мога да помириша лятото Simple Smile
след малко излизаме с детето да идем да похарчим малко парички  Laughing Sunglasses

# 176
И ние от месец време се редуваме с мм да смъркаме и кашляме. Ха да се закрепим и хайде пак отново. ooooh! Тук виреят някакви вируси, много упорити. ММ разказва, че почти всеки в офиса му е болен. Да знаете, че скоро ще се домъкнат и към Европата, вирусите нали все Азия тръгвали. Та, силни болки в гърлото, не може да преглътнеш, силна хрема и болки в синусите, не особено висока температура. Тежкото минава за около 3-4 дни, но още поне седмица се влачи я хрема, я кашлица. Всички от това се оплакват.

Тук не минава ден без следобед да се излее проливен дъжд. Днес излязох до мола, че имах някаква работа да свърша и едвам се прибрах навреме. В петък следобед е голямата молитва за мюсюлманите и такситата са ограничени, а когато вали, съвсем е мисия невъзможна да хванеш такси. Успях де, ама на магия.  Peace

Мушкат - да се оправяте бързо! И твоят дерт, и той да минава.  Praynig

Плами -  Hug

Дръжте се всички, още малко и зимата ще свърши. Когато грейне слънцето, нещата не изглеждат толкова тегави.  Peace

# 177
Брей, тия дупки като окопи минават през половин България Joy. И аз драпам нагоре, ама все се хлъзгам. Ема върви към подобрение. Вчера ни водиха на специалист унг до хирургиите. Гърлото е зачврвено леко, но ушите са възпалени, синузит има, разкош! Но няма Т от снощи. Поне още пет дни ще сме тук.
Вио, успех!
Целувки на всички! Heart Eyes

# 178
  • Germany
Уф, тия дупки не знам що така ни нападнаха всички...
Плами, оправяй се бързо и все нагоре без препятствия!
Мако, дано те отпусне главата!
Хортензия, дано скоро да сте си вкъщи!
Смърфи, дано ви подминават вече вирусите!
Писе, прекрасни китки!
Аз днес съм като зомби.. Събудих се в 3,30 и откарах до 6,00 във въртене, а днес ще имаме гости и не знам как ще устискам да не заспя на масата...

# 179
Добро утро!
Леко болна съм, но се надявам да се стегна и да не се давам на гърло, и хрема!

Общи условия

Активация на акаунт