Домакини 60/ Пролетна

• 55 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Мис, при моя номера, че сме в апартамент и за това да не взимаме коте, няма да мине. Знае, че съм гледала така котка, виждал е снимки.
Все му казвам, че това, което преживява при загуба на рибка, ако се случи с коте ще му е в пъти по-мъчно. И другия ми аргумент е, че като тръгнем някъде трябва първо да се съобразяваме дали има кой да гледа котето. Сега майка храни рибите, като ни няма по-дълго, но тях не е проблем да ги храниш през ден. С храненето и чистенето на коте това няма как да стане. Като го питам "Искаш да ходим на почивка или да си стоим тук, че няма кой да храни котето" ми казва, че иска на почивка и уж разбира. Ама и коте иска  hahaha

Ние сме си вкъщи довечера. Сутринта едва станах и докато се разсънвах мъжа ми ми честити, та се сетих какъв ден е. А ще трябва този път и да взема шефа за тренировки и да го чакам, че забравихме да сложим екипа в раницата

# 151
Добро утро момичета и честит празник  bouquet
Да сте здрави, усмихнати, обичани и устремени!
Днес аз няма да посрещам малкия от училище, че ще съм в болницата по него време и му дадох заръка да купи цветя за баба си. Иначе тук деня на майката е на 26-ти и той си знае, че на мен купува тогава цветя. Абе важното е да имаме празници, да се усмихваме и да се чувстваме щастливи!
Сега ще "забъркам" една торта, една мусака ще метна, има вино, остана малкия да не забрави цветята - довечера ще празнувам с мама.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 152
 ooooh!, колко много имало за четене, а аз не съм го прочела.
Хортензия, бързо оправяне на Ема.
Коте, куче, рибки- всичко си иска грижите. Ние гледаме 2 котета- вече са огромни. Живеят в градината, но влизат и в къщата. За нашия апартамент имат вето! Naughty Едната котка боледува много често. Вика се ветеринар, но пак не ми е спокойно. Определено ако нещо се случи ще кажа, че е избягала/тръгнала, за да си търси женска.

# 153
  • Великобритания
Честит празник момичета , бъдете усмихнати
на мен ми идва да се гръмна , пропуснах куриера с подаръка ми ... направо  smile3538
сега кой знае кога ще дойде пак .. че и на всичко отгоре не знам какъв е .. т.е подозирам , че е киндъл , ама дали е , или е нещо друго , още повече се ядосвам сега
и валиии , все едно някой сипва с легените отгоре ххах
айде измрънках си , отивам да сложа един хляб да пека Simple Smile

# 154
  • Бургас
Честит празник на всички! bouquet
Здраве и спокойствие ви желая! Heart Eyes

# 155
Честит празник и от мен!

Аз не съм от празнуващите го, така че тази вечер сме по домашному с мм. Дори вече и хапнахме и ще гледаме някой сериал.
Започна и дъждовният сезон, всеки следобед гърми и трещи. Поради тази причина, много и не мърдам, гледам да се въртя из региона.

Весел празник! Болните да оздравяват!  Praynig

# 156
  • София
Момичета прекрасни, от сърце и със закъснение- честит празник! Бъдете себе си!

Хортензия, неприятности чета има при вас, дано бързо овладеете нещата! Пиши как сте. Прегръщам те! Hug

Тук пишеше една съфорумка Ред- какво стана с нея, зачезна някъде? Дано всичко е наред с бременността и!

За селата сте се разговорили. Хора, безумно съм щастлива за къщичката ни, на която сме собственици едва от есента. Почти я ремонтирахме отвътре, но има още доста работа ,де, а сега почивните дни оправихме градината- вече е чиста. Насадих лук и чесън, пресаждах ягоди, садих цветя и здравец, варосвах многото овошки - към  12 са.  Мъжа ми оряза клоните им и ги оформи, а свекър ми му показа как се зарязват асмите- доста имаме и от тях. Оказа се, че са ми поникнали марулите, които посях. Аз нямам много вяра, че ще излезе нещо от градината под моите грижи, но поне ми е кеф да го правя. Чувствам се толкова добре там... Децата са щастливи- Бубка все покрай мен се върти или се опъва на хамака, Мими нали все има за учене- учи на чист въздух, слезе по някое време в градината, прави нещо с мен...Не искам да и насаждам задължения да плеви и прочие градински неща в никакъв случай. Навремето мен и братовчедка ми така все ни впрягаха в работа на село, имаха много животни баба и дядо, голямо стадо овце, ми беше гадно да знаеш, че все имаш работа там и си длъжен да я вършиш. Искам децата ми да ходят с кеф на село, а не по задължение. Така вероятно Мими сама ще пожелава понякога да ровичка с мен в градината.

Днес съм си вкъщи сутринта, че имам работа да върша, та мъжа ми заведе Бубка, затова така приятно поседнах при вас с кафенцето!

# 157
Добро утро!
Вале, Hug! Показвай ни снимки от градината и къщата. Все пак следим от самото начало вашето приключение! Тук все още е мрачно и дъждовно. Това време ми скапва плановете за прибиране на зимните дрехи.

# 158
Добро утро!
И аз да ви честитя празника със закъснение - вчера просто нямах никакво време за форум. Направихме си супер празник на работа - имаше изненади за нас  - дамите - от колегите, ние също се бяхме приготвили с почерпка, и на всичкото отгоре бяхме до към 3 на работа, после ни пуснаха да си ходим и така...Обичам си го 8 - ми март и си го тача, цветно и пролетно ми е  Heart Eyes
Мушкат, за оздравявате  Hug
Гледам за градинки си говорите...скарана съм с всякаква такава работа аз  Embarassed Никога сме нямали село, не съм се сблъсквала с гледане на животни или кОпане на декари, и май вече ми е късно и да се уча. Иначе мм иска къща на село, но съм му поставила условие - да е без двор, само място за куче да има  hahaha
Стади, сега видях отатък, че помъдряваш днес - жива и здрава бъди, щастлива и много обичана! Хубав празник  bouquet

# 159
Привет! Вчера щях да се хваля колко бързо се подобрява детето и към 23 пак се влоши. Към пет сутринта заспахме, в шест минаха за аб, в седем закуска...сега спи, аз не мога. Дано утре ви се похваля.

# 160
  • София
Ще мине, Хортензия, ще мине, трябва време! Ще чакаме да пишеш пак! Hug

Мария, обещавам да покажа снимки на градината скоро. Simple Smile

# 161
Добро утро и от мен.Аз също вчера не ви честитих,ама знаете че си ви  Heart Eyes и  Hug
Хортензия бързо да се възстановите и после една разходка към нас.
Вале браво на теб,ще се справиш,а важното е че там се зареждаш.Дали ще стане нещо в градината-да,с това желание и любов която влагаш ще стане.А за здравец чета-имам бял и чакам адрес ,за да пращам и други китки,нали това си гледам аз. Wink А снимки също чакам на къщичката.
Стади Честит рожден ден и тук-бъди здрава и щастлива!!! bouquet
Мария споко и тук вали.Вчера тъкмо се прибрах и се изсипа порой .От 14 ч  беше това е не е спирало да вали до сега. Crossing Arms Вярно имаше нужда градинката ,ама продължават празниците и искам слънцеееее Praynig
Имам си и аз проблеми и хич не ми е до празници ,ама снощи с мм си спретнахме вечеря и пийнахме бяло винце. Heart Eyes А утре цял ден няма да имаме ток.Сега пък си харесах китки и си поръчах онлайн,та стягам се за топлото време. Laughing

# 162
  • при късмета
Добро утро!
Вале, като го правиш с удоволствие ще стане. Важно е децата да се чувстват добре там.
Мен на село като малка ме хващаха от време на време на работа, но като на няколко реда домати махнах клоните, а оставих това, което трябва да се махне, повече никой не ме вкара в градината  hahaha Не го направих нарочно, наобратно бях разбрала какво да правя. После аз имах желание да помогна и леля ме пускаше в градината само под неин надзор. Ама се захващах с най-сръткавата работа да изчистя ягодите. Лехата беше метър широка по цялата дължина на оградата и не беше никак малко.
Хортензия, дано скоро имаш повод да се похвалиш  Praynig
Писе, бързо да минават ядовете, само празниците да останат
Ста ди, честит рожден ден! Много здраве, късмет и успехи!

Днес съм айляк, чак довечера ще правя спагети. Ще се хвана да изчистя щорите и да си подготвя прозорците да измия, като се оправи времето.
Иначе и аз харесвам 8 март. Вчера шефа беше много смешен. Мъжа ми ни взе от тренировки, че много валеше и как успя да скрие цветята, при положение, че слизаме заедно от колата и най-вече се качваме в асансьора. Замота се нещо, аз взех раницата на шефа и тръгнах напред. В асансьора се качих последна и стоя с лице към вратата, а те зад мен. Зачудих се защо сме в тази комбинация, защото обикновенно мъжа ми държи вратата и се качва последен. По едно време чувам зад мен, че шефа мрънка, че нещо го боде. Мъжа ми взел 2 букета по 3 рози и имаше един единствен трън на една от розите на шефа.
Баща му каза, че никаква конспирация не може да се прави с шефа, ако ще живота му да зависи от това. Всичко си казва и се издава  hahaha

Хубав ден, прекрасни  Hug

# 163
Честита да е Ста-ди! Много здраве, любов и професионални успехи! И още едно бебе!  Embarassed
Вале, как си с килцата? Да е жива и здрава Ангелчето при мен всичко е голямо.

# 164
  • София
Мария, аз отдавна не спазвам точно този режим, но съм добре- минус 17 кила. Сега имам застой, трудно ми е след болницата с яденето, все съм гладна, но ще мине и това.
Браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт