Домакини 60/ Пролетна

• 56 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Джейми, не е скучно при вас. И на мен куче ми е яло нещо за училище, беше бележника.
Мис, браво за резултатите
Писе, ще оцелеят ли цели козунаците до неделя?
Аз ще помагам на братовчедка ми да си направи козунак. Онзи ден ато го правихме по телефона нещо не ѝ се получи.
Майка се обади, че ще хванат по-ранен влак, даже вече пътуват. Само ми спънаха разтурянето на коридора, мислех, че ще имам повече време. Изобщо не знам кога ще довършвам, отивам да ги посрещна

# 601
Добър ден!
Мис добри новини  bouquet
Писе колко дози ще правиш този път?
Ма ко коридора няма да ти избяга....
Джейми  Joy то смешно, ама на детето му се е плачело. Аз също натискам моя да чете книги и да решава задачи - като си свърши със задачите - тогава има игра  Twisted Evil Карам го да чете Агата Кристи, че тя има прекрасен език - дано схване нещо. По математика получих писмо, че в началото на срока малкия ще има изпит за преминаване в по-високо ниво - според него си знае всичко, ама не мога да го оставя цял ден да се шляе.
Аз приключих с чистенето, имам да оправям книжа/много мразя/, че утре имаме инспекция и още не съм решила каква да е вечерята...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 602
  • гр.Варна
pisenxeto Чара го добарала и направила на сняг.Той  и се кар,а а тя доволно върти опашна .
Та къде е домашното - кучето го изяде  Joy Joy Joy
  Joy Joy Joy
 hahaha Смея се аз ама сега с две кучета не ме питай колко пъти се червих пред някоя госпожа заради вида на контролно,домашно ,че и на бележника. Най-после синковеца се научи къде се прибират нещата за училище,доживях  bowuu Така е и с безразборно пръснатите чорапи из стаята, сега захвърлен чорап означава изяден чорап, и по едно време останаха с кака си с по един от чифт.Като се обуваха се напикавах да се хиля.

# 603
Ейй Плами милост нямаш ли,ще се задавя.Ям и се хиля.
Калинка за сега две дози уж,ама да видим.
Понеже не си прецених правилно топките за фитилите на козунаците ,последния в най-малката форма стана доста голям.И при печенето излезе от вън ,чак до решетката стигна.Ама пък сега си хапвам от него.

# 604

плами76  hahaha hahaha hahaha hahaha ето затова няма да взема животно в къщи.
pisenxeto такива обичам големи Simple Smile
Аз продължавам със смешките.
Ходихме за шампоан на големия че покрай възрастта имаме и проблеми , омазняване и пърхот, а все пак е дете , вървим и до един спрял микробус двама мъже говорят , хващаме само част от разговора :
Между другото твоите какви са ?Бели ли са ? Ами не спря да се хили това дете.
Сега ми чете рецептата докато меся тестото и стигна до последния ред (правя половин доза) и питам нещо друго, не аз ами хайде точи и му подавам лъжицата , Shocked ами то течно, в рецептата не пише брашно то си е ясно колко е .
Дописва мери тегли смята и му казвам до меко тесто , какво значело меко.Сега ще видим какво ще сътвори.

# 605
  • при късмета
Ма ко коридора няма да ти избяга....
Така излезе накрая. Ходих да си взема детето. Посрещнах ги на гарата и после ходихме до майка да оставим част от багажа, че бяха на едно място и ей сега си влизаме.
Успях само две ширини да сваля и сега не знам накъде да хващам. Тапетите ли, да си вдигна краката ли, че и с мазоли се оказах  ooooh!
За вечеря само едни спагети ще спретна и съм готова.
От утре и аз ще стягам шефа да пише малко по математика и български

# 606
  • Бургас
Синът ми се прибра най-после в Бургас за празниците,но майка ми е в болницата,в кардиологията. Cry
То човек не може да си отпусне душата.

Ма-ко,стига бе,момиче!Нямаш умора,ей! GrinningПоне по време на Страстната седмица си дай почивка,нали не се рабботело уж...
Аз съм на макс в кухнята,че целият този народ иска да яде.

Отивам да пържа кюфтета.

# 607
Мис, браво за резултатите!
Моля, Писето да метне няколко снимки на козунак!
Лейди, дано всичко е ок с проверката.
Ма ко, споко, и след Великден може да продължиш с ремонта. Аз от няколко години живея на нов етаж, в който антрето не е направено все още.  ooooh!
Славе, порадвай се на детето. И  Praynig за майка ти!
J_M_M, какъв шампоан избрахте? Моята щерка е също така.
Плами, браво на детето и кучето. Единия възпитава другия.

# 608
  • при късмета
Славе, дано не е притеснително с майка ти  Praynig Порадвай се на студента
Захванах се вчера, че шефа го нямаше, не трябва и да го водя и взимам и затова. Не свърших всичко, но другата седмица ще довършвам, че програмата ни се нареди до края на ваканцията.
Ръцете ми мислех, че ще направят мазоли, а май съм направила някаква реакция от лепилото на тапетите. Вчера ме боляха само 2 пръста, че се и изгорих на всичкото отгоре, но днес като свърших с тапетите ми се надуха целите ръце и са червени от към дланите. И те и пръстите. И ме боли като си свивам пръстите и на двете ръце.

# 609
  • Варна
Ма ко, освен с ръкавици да действаш.
Славе, дано бързо се оправи майка ти и не лежи е дълго в болницата   Hug
Приятна вечер на всички!

# 610
slavka70  Praynig бързо възстановяване на майка ти.
mariat ето този ни препоръчаха , все пак е  на 11години и не ми се иска да е някакъв силен, дано помогне  http://www.klorane.bg/categories.php?type=hair&catid=21

# 611
 J_M_M, благодаря, записвам си го. Моята в момента е с http://apteka.framar.bg/30011584/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 612
Добро утро! Днес рано-рано хвърчах до магазина за брашно, защото русият ми акъл тотално забрави, че в къщи има-няма 1/3 от един пакет. Сега замесих козунаците по рецептата със заквасената сметана. Да видим накрая ще стане ли нещо!

Утре ще подготвя другите неща, за да не ми е много натоварено в събота.

Славе - дано се стабилизира майка ти и не е нищо притеснително! Praynig И се радвай на студента!

Ма ко - а как са прекарали шефът и баба му? Доволни ли са? Слагай някакви ръкавици, че кожните алергии са много упорити.

Писе - видях ти козунаците, уникални!  Peace

Значи, много съм обидена на моето куче, тъй де! То, милото, вече не е живо, ама докато бях ученичка и студентка, е как нито веднъж не си хареса ни домашно, ни учебник. Само ръфаше пантофите ни и краката на холната маса.  hahaha

И кафенце за събуждане:

# 613
  • София
Добро утро!
Четох ви снощи късно, ама ме мързеше да пиша. Бяхме няколко дни на къщата, вече с чиста съвест казвам, че всички стаи без стълбите са готови. Разбира се предстои да слагаме разни малки неща като покривала по леглата, лайсни по пода, перденца...но и това ще стане( Пералня ще нося да имам и там, старата от София, за тук ще взема нова, и такива неща, които ще си ги правим цяло лято. Обещала съм ви снимки, но искам да позастелим леглата и да сложа перденца и тогава. От вчера имаме тв и интернет там, което е чудесно.
Обаче най хубавото в цялата работа ми е дворчето. Приказка. Вчера съм си пила кафето в градината, оглеждайки дърветата- вече има плод по прасковата и черешите. Точно 15 овошки имаме. Laughing

Такаа, сега да започна подред- Джейми и Мария, за пърхот много добър резултата при Бояна и ММ дава едно българско пръскало- Себорал. Много е добро, моите хора бяха с ужасен пърхот. Лошото е, че действа докато се пръскате, после като минат две седмици пак започва да има.

Писе, браво за козунаците! Моите след малко ги започвам.

Ма ко, ти си тайфун! Мразя ремонтите, мразя ги от сърце и душа.

Мисс, браво за резултатите на теб!

Славче, бързо да се оправя майка ти! Представям си колко си щастлива с голямото ти момче у дома!

Лейди, оправи ли книжата?

Момичета, вчера на село убих едно малко змииче. Не знам какво беше, ама това не бях аз- с такава злоба го убих с мотиката, сега като се замисля и се потрисам. Много ме е страх от змии, но тогава не усетих страх- с Мими плевяхме един лапад висок, детето посегна да откъсне една трева, точно към змията, аз я видях, бутнах назад детето силно и бой, бой...ужас.
Сега ме е страх да не е била някаква отровна змия и да има и други. Четох, но да питам и тези от вас, които имат опит- купувате ли някакви препарати против змии, някакви уреди?

Хайде отивам да варя яйца.
 Hug

# 614
Мале, Вале, ужас! Shocked Много мразя змии, изобщо всякакви влечуги са ми противни. Бррр... Сега започват да излизат, заради топлото време. Питай съседите какви змии има из вашия край. За таралеж съм чувала, че помага срещу влечуги.  Peace

Ние пък си имаме гущерчета. Как се качват до 20-тия етаж, идея си нямам. Те едни малки, светли, ама като ги видя и се качвам на високо. Е, това, ако мм си е вкъщи и чакам той да ги изгони. Ако съм сама, ами сама се справям.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт