Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 фев. 2017, 10:10 ч.

нумерология

 • 6 171
 • 7
 •   1
Отговори
 • Мнения: 16
Здравейте, някоя от вас посещавала ли е нумеролог и какво мисли за нумерологичните прогнози ? Simple Smile

# 1
 • Мнения: 46
Аз съм била при Цветанка и при Кристина Сунгуларска - не съм доволна. Иначе вярвам, че нумерологията и астрологията могат да разкрият много неща.

# 2
 • Мнения: 1 569
Нумерологията е дял от окултното познание и също може да бъде полезна. Особено при неизвестен час на раждане или като допълнителен инструмент, друга алтернатива за самопознание. Но както има астролози от различен ранг, така има и нумеролози с различно качество – и като специалисти, и като човеци. Има и ниво на професионализъм, и субективно впечатление, когато съставяме оценка за някой от тях.

# 3
 • Мнения: 14
Искам да попитам някой чувал ли е за Милена Иванова нумеролог и по-важното посещавал ли я е? Гледах я по тв, но тарифата й е доста висока и затова ми се иска ако някой има лични впечатления да сподели. Не открих тук нищо за нея.

# 4
 • Мнения: 3
Здравейте, попаднах на следната нумерология онлайн:

https://sanovnik.at/%D0%BD%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BB%D … 0%BB%D0%B8%D0%B7/

искам да попитам има ли и други на които сте попадали, видя ми се интересно

# 5
 • Мнения: 121
Здравейте, направих си такава консултация и така ме наквасиха, не би ли трябвало да се казват и хубави неща, а не да те залеят с негативизъм? Някой по навътре в нумерологията може ли да потвърди дали тези цифри наистина са толкова лоши като карма.

Цитат
Проблемите идват от периода след навършване на 10 до 30тата ви година с карма 1, за период от 20 години, като съзнателно сте още в младостта си и този период продължава до 33тата ви година.
Това означава, че съзнателно с вибрация 4 търсите начин да пробиете в живота , да направите важните стъпки за начало а кармично ви спъват старите неща..
Кармата като цяло е негативна: Злоупотреба с положение/власт/лидерство, его над другите / Когато човек ги върши – това е ГРЯХ.Бил сте от хората.. аристократи, властимащи, високо в йерархията. Освен това от пътя на живота ви се вижда и абсолютна липса на морал в предишни животи..нямал сте нкакъв страх дори от Бога.
Думата кармичнно за вас сега е АМБИЦИЯ! Активен, деен, борбен, състезавате се .., но срещате равностойни хора, и подсъзнателно ако не може да ги приемете, от тук идва  и тежестта, разочарованието.
Мотото ви трябва да е: Да се съобразите, да отстъпвате, да правите компромиси..
Човек с такава карма трябва да може  преглътне Егото , ако НЕ....-тежки загуби във взаимоотношенията понася, развод, раздели, физически страдания...
В любовта...на съзнателно ниво сте в период на младост с вибрация 4, 4 е хаос...В близко бъдеще е добре да опитвате да отстъпвате...примерно виждате че насреща не ви дават чувства, и се дърпате, но го правите наранено....а тези партньорства всъщност идват да ви научат!
Тъй ми рече Н. Йохансен и продължи:
Цитат
Кармично имате и бъдещи изпитания, защото предстои блокаж от навършване на 33 до 40тата ви година, но идеята тук е да се осъзнае какво трябва да промените в себе си всъщност..
Не стига, че са 20 от 10 до 30, айде сега още 10 годинки лоша карма! Общо 30 години плащане на тежка карма.
И още 10 за цвят:
Цитат
Едни от най трудните ми клиенти са тези с карма 1, защот не искат да се променят..не искат дори да го осъзнават. Понеже и във властта сте имал доста „изяви“, в по напреднала възраст ще се сблъскате с нуждата да балансирате в маериален план, да има баланс между даване и получаване, да няа алчност. Това на вече след 40тата ви година до навършванен на 50.
След това ми каза да гледам позитивно. Е то с толкова негативни неща изсипани е много е лесно да се каже! Simple Smile А как ги получи тези цифри нито дума... А и една прогноза, която изобщо, ама изобщо не се изпълни, 2018-та беше с далеч по-малък шанс за обвързване от 2017-та и не срещнах любовта през нея, а и как като през цялата година търсех работа...

"2017 и 2018 са ви години даващи шанс за обвързване, ще срещнете партньор, ще се даде избор...След средата на 2017 определено излизате от лутането сега, ще дойде нов прилив на адреналин и желание за страст и красива връзка."

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 18:36 от chr12013

# 6
 • Мнения: 444
chr12013, впечатлих се. Може ли координати на нумеролога.
Направи ми 4ката впечатление в прогнозите за теб, 4 не е хаос,  а кръстопът. Тежката карма всъщност е добра новина, шансове и възможности.

Успех !😘

# 7
 • Мнения: 121
Николета Йохансен. Реално датата ми не дава 4-ка, нито името.

Общи условия

Активация на акаунт