Ин витро в Истанбул - тема 21

• 124 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Лили, на мен ми предложиха ПИД и пресен трансфер август 2016.  newsm78 Явно е според случая.

# 61
При мен пресен трансфер с пид не са възможни.

Аз не бихрискувала пид и незамразен ембрион. Всичко се случва, човешкият фактор го има, времето е много важно.

# 62
Благодаря за информацията Stass.Благодари и на твоята приятелка.И ви желая успех

# 63
Много ли е голяма вероятността за грешка при ПИД на пресен ембрио трансфер?

# 64
За мен разлика няма! Просто има технологично време ,за да излезне резултата същия ден и да се пристъпи към пресен трансфер! Но това  е за обикновен  хромозомен ПИД. Тук се спомена и двоен ПИД, за който може би нещата стоят по по сложен начин !
При мен професорката държеше да бъде направен пресен трансфер след ПИД !

# 65
m.e.m.27, ако не е нахално да попитам, защо при теб е трябвало да бъде така? Любопитно ми е как преценяват подхода при отделните пациенти bouquet

# 66
Клиниката има капацитет за се справи с пидовете.Имам им пълно доверие.Проучвала съм  и успеваемостта им с определени случаи.
Но винаги има едно "но", което не може да го отчетеш предварително, а трябва да си готов за него.

# 67
Не е нахално изобщо,Lily ! Поради тънка лигавица .Така поне се обоснова професорката ! Но когато съм разговаряла и със Севда ,те винаги са държали преди на пресните трансфери(освен ако няма индикации за хиперстимулация,или някакъв друг физиологичен проблем) . Казват ,че замразените били по -проблемни от гледна точка протичане на бременост. Съпроводени са много често с кървене и подобни притеснения. Питала съм и относно имплантация - нямало разлика ,какъв ще бъде трансфера. Тоест при единия  да има по-голяма успеваемост от другия,поне при тях.
Определено не могат да смогнат с изследванията за ПИД ,а и са единствени на които мога да се доверя за това изследване в сравнение с БГ.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 20:23 от m.e.m.27

# 68
Герда, здравей писах ти на лично. Имам някои въпроси и мисля си ти си най-компетентна. Също да добавя, че има голямо увеличение на цените на лекарствата в Истанбул. В Бахчечи една кутия кринон гел вече струва 95лири.

# 69
Турската лира падна изключително ! Много вероятно е и да качат цените на услугите !

# 70
Благодаря, Puket, много полезна информация.
В тази връзка, ако някой има актуална информация и за цените на Гонал и Цетротид в Турция, ще се радвам да я сподели.
Бъдете здрави и успех на всички.

# 71
Привет  момичета  отново и от мен  , имаме вече час за първичен преглед  в Бахчеджи  на 04.03 , тръгваме с висок Е2 и доказано задържан  фоликул. Фатме е много учтива и отзовчива и ми обясни ,че не е проблем да отида дори и с тези резултати. Имам питанка: видях ,че Бахчеджи  е в азиатската  част а Ехомар  където трябва да направя първо цветна  снимка  е в европейската  , та ме интересува някой ако си спомня и може да ми отговори колко  време  му беше необходимо  да се придвижи  от Ехомар  до Бахчеджи .
Благодаря  предварително 

# 72
Здравейте момичета, относно въпроса за ПИД. В момента съм в очакване на резултати от ПИД. Напрежението е голямо. Пункцията ми беше на 9.02.17 г. На 14-ти ми се обади координаторката на Бахчеджи - Фатме, уведоми ме, че са взели проби и са замръзили ембрионите. Казали са й, че резултатите ще излязат до 3 седмици. Така, че още си чакам.... ooooh! #Crazy Praynig
При предишният опит от петте ембриона, нямах нито един хубав, всички бяха с хромозомни аномалии, страх ме и за това сега съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Здравейте, каква е причината да правите ПИД? Питам, защото до сега не са ми предлагали, а явно има причина да се прави.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 21:38 от mileneira

# 73
Момичета, на една мамичка от моята тема за бременни са й открили хепатит С с ниски титри и е много притеснена.
Може ли да  ми дадете насоки на лични към какви лекари да се насочи.
Благодаря ви.

# 74
Здравейте момичета да попитам някой ползвал ли е услугите на Турмед за Инвитро в Турция и какво ще кажете има ли смисъл да се ангажирам и да чакам на тях уреждане на нещата предварително благодаря пишете на лични да не пълним форум и ангажираме мацките с въпросите ми 

Общи условия

Активация на акаунт