Ин витро в Истанбул - тема 21

• 124 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Имам питанка: видях ,че Бахчеджи  е в азиатската  част а Ехомар  където трябва да направя първо цветна  снимка  е в европейската 
Бахчеджи също е в европейската ( ако не греша)

Относно процент успеваемост ,предполагам става дума за родени бебета, защото един ден преди термин Севда ми се обади да пита какво става.

За пач протокол, целта е да няма задържани фоликули ( ако съм разбрала)

Лично мнение : безумие е ,да се отговаря на всеки на въпросите ( какво е ЗЕТ ??? , Севда говори ли български ??? И ред други подобни   ( а те хич не са малко)
Защо има заглавна страница     ( че даже и се актуализира за  5тл....)
Предполагам 70% от тръгналите са прочели от първа тема, хубаво е да се направи от всеки
Ако някой го мързи има ТурМед  ( например)

# 76
Привет  момичета  отново и от мен  , имаме вече час за първичен преглед  в Бахчеджи  на 04.03 , тръгваме с висок Е2 и доказано задържан  фоликул. Фатме е много учтива и отзовчива и ми обясни ,че не е проблем да отида дори и с тези резултати. Имам питанка: видях ,че Бахчеджи  е в азиатската  част а Ехомар  където трябва да направя първо цветна  снимка  е в европейската  , та ме интересува някой ако си спомня и може да ми отговори колко  време  му беше необходимо  да се придвижи  от Ехомар  до Бахчеджи .
Благодаря  предварително 

Бахчеджи е в европейската част. В квартал Fulya. За това съм абсолютно сигурна. На какво разстояние е от Ехомар, не мога да кажа.
Успех на всички момичета, тръгнали за Истанбул! 🤗 Аз съм една от успелите мами в Мемориал след ПИД и замразен трансфер. Отговарям на всички, които се нуждаят от информация.

# 77
Привет  момичета  отново и от мен  , имаме вече час за първичен преглед  в Бахчеджи  на 04.03 , тръгваме с висок Е2 и доказано задържан  фоликул. Фатме е много учтива и отзовчива и ми обясни ,че не е проблем да отида дори и с тези резултати. Имам питанка: видях ,че Бахчеджи  е в азиатската  част а Ехомар  където трябва да направя първо цветна  снимка  е в европейската  , та ме интересува някой ако си спомня и може да ми отговори колко  време  му беше необходимо  да се придвижи  от Ехомар  до Бахчеджи .
Благодаря  предварително  

be free 74 Бахчечи се намира в европейската част на Истанбул. Според Гугъл картата се намира на 2мин. път с кола от Ехомар. Около 1км, пак според Гугъл. Дано някой, който е ходил в тази болница ти даде по-точна информация. Успех.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 22:41 от Lily...

# 78
Dorito, познавам момичета ползвали услугите на туристическа агенция за техния опит. Те бяха писали в някоя от предходните теми. Много доволни останаха и и продължават да поддържат връзка и тук в БГ. Момичето от агенцията наистина им даваше  много ценна информация относно при кои лекари да продължат да се следят,в коя болница как се случват нещата и къде биха могли да получат търсената от тях помощ тук в БГ.Едното момиче имаше проблем след трансфера и тази помощ се оказа решаваща .  Не съм сигурна за името на агенцията ,но ще попитам ! За съжаление и те спряха да пишат по обясними причини ! Дано поне някоя се осмели да се  включи!
Успех на всички момичета !

# 79
Екомар и Бахчечи са в европейската част. Много са близо, ако първо правите снимката Екомар се намира точно до Радисън Блу Хотел.От там може да се отиде пеша до клиниката, но имайте предвид много големия наклон на улиците. Много е стръмно и повечето хора се качват на такси. Не би трябвало да е повече от 10 лири. За справка от Таксим до Бахчечи в понеделник ми взеха 15лири като по пътя минахме точно през Екомар. За момичета, които пристигат със самолет, ако ползвате автобус Хаватас от Ататюрк, той ще ви остави на Пойнт хотел на Таксим, при слизане не се качвайте на такситата, които са спрели до автобусите. Взимат много скъпо. Пресечете светофара и спирайте от движещите се. Относно лекарствата споделям опит с климара и климара форте. Заявявам си климара форте носят ми ги в торбичка поглеждам , преброявам и прибирам, една кутия  струва 40лири. Няколко дни по-късно разбрах, че са всъщност климара, опаковките си приличат много. Така разбирам, че вече не се продава форте и че две лепенки климара са точно една лепенка форте като количество на медикамента. Обаче една кутия климара е 10лири, тоест яко са ме преметнали. Внимавайте с цените, гледайте опаковките. Аз бях след упойка и малко неадекватна. Успех на всички.

# 80
Да се запиша и аз в новата темичка  Wink Wink

От доста активен потребител, станах много пасивен...по обясними причини Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На въпроса за тур агенцията...някъде назад в темите, беше влязло момиче  - представител от самата агенция където обясняваше какво предлагат като услуги...естествено веднага и беше посочена вратата. Доколкото разбирам обаче вече доста хора се възползват от услугите им и са много доволни.

# 81
Здравейте!
След 4 неуспешни опита в България и напредване на възрастта аз също се насочвам към Турция. Интересувам се някой дали има някакви впечатления, мнения за Acibadem и проф Тарик.

# 82
Здравейте!
След 4 неуспешни опита в България и напредване на възрастта аз също се насочвам към Турция. Интересувам се някой дали има някакви впечатления, мнения за Acibadem и проф Тарик.

Роси, момиче от темата за ендометриоза ми беше писала преди време на лични, че тя е успяла именно в тази клиника и то от първи път. Тук е била в различни болници и без какъвто и да е било успех. Нямам идея дали е била при този професор, но беше изключително доволна от отношението. Можеш да намериш темата в Бг мама и да пишеш там, тя ще се свърже с теб и ще ти разкаже лично. Аз веднъж влизах в тази болница на преглед и изглежда като много, много скъп хотел. Добро впечатление ми направи, че за един кабинет имат по 5-6 координатори, които владеят различни езици и много бързо и експедитивно се работи. Лекарят при който бях ме диагностицира ефективно и се възстанових, както и каза за 5 дена с правилното лечение. Желая ти скоро да сбъднеш мечтата си.  Hug

Момичета, за първи път влизам да видя ТурМед страницата -
Скрит текст:
изглежда много добре и хубаво обяснена. Мои приятели ползваха услугите им и останаха много доволни, ако нямате нищо против Бел да сложи линк към страницата им на първа страница на следващата ни тема, мисля си че ще е от полза, защото в момента аз вече не мога да редактирам.
От моите приятели едните успяха в Мемориал, другите в Бахчеджи и трета двойка имам сега, която е в друга клиника в Турция, на която не запомних името. Така че очевидно, че помагат на много двойки.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 09:11 от Dundy Sladurska

# 83
Аз също използвах Турмед и останах доволна. По отношение на Аджъбадем - на нас първоначално ни насочиха натам, но представителят за България ни обяви много висока цена - 3500 евро и ние се насочихме към Мемориал, а и намирахме повече информация за Мемориал и Бахчеджи, отколкото за Аджъбадем. Но са ми разказвали, че там също са много добри специалисти. Аджъбадем купиха Токуда и се надявам скоро да внесат добрите си практики и в БГ.

# 84
Стас, мисля си, че е сред скъпите частни клиники в Истанбул, но доколкото разбрах от приятели турци е с изключително добри специалисти. Платих близо около 1000 т.л. за преглед и назначаване на лечение от тесния специалист, при който отидох. Даде ми личния си имейл и телефон, в случай, че не бях почувствала подобрение на 3-ти ден. Наистина останах очарована от експедитивната и професионална работа в болницата.  

# 85
  • Живее на Луната
Ще добавя линк към фирмата в следващата тема. Освен това, ако се сещате за нещо друго което липсва на първа страница, пишете ми на лично за да го добавя...

# 86
Стеличка също има впечатление от Аджъбадем.

# 87
Здравейте, днес пристигнахме в Истанбул и започваме процедура. Отседнали сме в К сюит хотел. Мениджъра на хотела ни обяснява, че може паяк да ни вдигне колата от паркинга на хотела и затова ни препоръчва да я паркираме под I Tower сграда. Има ли някой от вас, който е паркирал там, за да сподели впечатления и цени? Ако има някой в момента в хотела може да пише на лични, за да се запознаем.

# 88
Ако си пациентка на Мемориал в процедура, попитай координаторката за българските пациенти.Издават ти някаква бележка, че си пациент и може да паркирваш през това време на паркинга на болницата, не помня дали безплатно или на преференциални цени.

# 89
Когато си в процедура в Мемориал абсолютно безплатно използваш паркинга на болницата.Момичетата издават едно картонче и с него в паркинга дават карта за бариерата.Единствено се плаща 20 лири депозит за пластиката,които ги връщат като им върнете картата.

Общи условия

Активация на акаунт