Ин витро в Истанбул - тема 21

• 124 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз да се включа с още един, можеби тъпичък въпрос, но все пак...  Laughing Някое от лекарствата за подготовка за ЗЕТ или някое от тези за след положителен тест, трябва ли да се съхранява в хладилник или това са само инжекциите по време на стимулация? Съответно, ако има такива и за след стимулацията, редно ли е да си купя хладилна чанта, с която да ги транспортирам до БГ?

# 631
Не се съхраняват в хладилник, поне доколкото ми е известно newsm78

# 632
Brayda,би ли могла да кажеш колко ти е прогестерона да си сравня,моля те Simple Smile

# 633
Не се съхраняват в хладилник, поне доколкото ми е известно newsm78
+ 1 .
 Дори и лятно време в горещините ,пак не се съхраняват в хладилник. Не че не съм чувала за съхранение на фраксипарин в хладилник !  Blush

# 634
  • Където е сърцето
Някой може ли да помогне с цени за хистероскопия и предимплантационна генетична диагностика. Мисля че така ми казаха.Обясниха ми че като извадят ,оплодят и оставят ембрионите ще ги следят до 5 ден,ако оцелеят и после ще решат дали да ги изпратят да ги изследват за качество или потенциал да се развият.Нещо такова беше,аз толкова бях притеснена,че половината неща не ги разбрах.Просто бях решила ,че 8000 лв ще ми стигнат за стандартно ин витро,но след това което ми назначиха искам да се орентирам какви пари още ще са ми необходими.

# 635
Благодаря на момичетата, които ми помогнаха с набавяне на лекарствата Hug
Успех и много стиснати палци на всички  Praynig bouquet

# 636
Някой може ли да помогне с цени за хистероскопия и предимплантационна генетична ....
Предимплантационната е 300$ на ембрион. Прави се на 5ти или 6-ти ден от развитието на ембрионите и тогава се плаща. Преценят дали ембрионите са достатично силни, за да преживеят пид и ако са ще им направят пид, ако не няма да рискуват да ги загубят и може да те извикат за фреш трансфер.

Brayda,
Пролутона наистина много помага в такава ситуация. Дано някой има и може да даде/продаде, ако не пращай някого в Одрин да купува. Искрено ти желая успех.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 20:29 от steli4ka s

# 637
  • Където е сърцето
Мерси за отговора,а някой знае ли цената на хистероскопията?

# 638
На предната страница diddy666 е писала, че цената на оперативната хистероскопия е 1600евро bouquet

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 23:25 от Lily...

# 639
  • София
Здравейте, чета ви отдавна  bouquet

В следващите две седмици трябва спешно да се снабдя с Proluton depot 500mg, оказва се, че имам нисък прогестерон след ЗЕТ и с нищо от тукашните медикаменти не мога да го вдигна.
Надеждата ми е само в инжекциите.

Моля ако някой има и не му трябват или някой може да ми донесе от Турция, нека ми пише ЛС. От София съм, много благодаря предвареително!

Пожелавам на всички скорошен успех и най-прекрасните новини  bouquet

Благодаря на всички отзовали се Simple Smile
Вече ще имам пролутон благодарение на вас. Пожелавам ви само късмет и прекрасни емоции с бременни коремчета Simple Smile

# 640
Пролутон депо се слага по една седмично.
 Малко късно прочетох, аз винаги се презапасявам с тези инжекции, защото спасяват при прокървяване по време на бременност. Винаги имам по една бройка да услужа на някой в нужда.

# 641

Мерси за отговора,а някой знае ли цената на хистероскопията?
Офис хистероскопия е 500 евро

# 642
Аз също не съм видяла ,че има нужда от пролутон. Разполагам с пролутон депо 500,прогестан 50 амп . ,климара форте, фолбиол.

# 643
  Клексана е 111.63  лири.

Колко инжекции Клексан са в една опаковка?

# 644
Клексана са 10 бр в една опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт