целувки по врата

• 9 321
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
всъщност-не. Попитах като съвсем нормален човек, вие всички ме нападате "ама защо продължаваш да целуваш там" няма смисъл да се отговаря на въпроса с въпрос или отговаряте или отминавате

И това е най-логичния отговор. Когато видиш, че на някой не иска да му се прави нещо - не го прави. Елементарно е. Аз също не обичам да ме пипат всеячески за врата.

# 16
  • на правилното място, в точното време
Накарай го да си пусне изследвания- пълна кръвна картина, хив, спин, марсилска треска, червен вятър и всякакви екзотични зарази. Може тогава да си удовлетворена, че съмнението ти се е потвърдило.

# 17
  • София
Чак в бъбреците - едва ли. Може да се страхува от смучки, например?

# 18
  • София
Стига, бе!
Ти нямаш ли място, което при накакво стимулиране, я да ти настръхне друго, я да те перне ток?
Ако не се сещаш, пернИ си лакътя и наблюдавай къде щи изтръпне. Mr. Green

# 19
  • София
 Със сигурност няма да са бъбреците  Mr. Green

# 20
Чак в бъбреците - едва ли. Може да се страхува от смучки, например?
Най логичното обяснение до тук. Peace

# 21
Не е необходимо да иронизирате момичето чак толкова, то си е за чудене някой да обяви, че бъбреците го заболяват от целувки по врата.
Аз например, не мога да пипна вестникарска хартия с мокра ръка, все едно ток преминава по тялото ми.

# 22
Ами не пускайте теми като не можете да се справите с  очевадни отговори . Нека си пусне изследвания ,  може пък да е за добро.

# 23
  • Сф
Здравейте. Имам връзка от 6 месеца. Щастлива съм. НО когато започна да целувам приятеля си по врата той веднага се дърпа. Казвал ми е че го урдяло в бъбреците. Въпроса ми е дали е възможно, все пак е целувка по врата, съвсем нормална. Възможно ли е да ме лъже или да крие някоя травма от мен? Ще съм Ви благодарна, ако получа адекватни отговори!
Съжалявам, но това ми напомни...😄
Скрит текст:

Цитат
 Здравейте! Знам, че някои от вас ще подходят скептично, но имам въпрос, който не мога да задам на нито една приятелка или близка, и ще го задам анонимно тук.
 С мъжът ми спим заедно под обща завивка, като той обикновено спи с гръб към мен. Нощно време той пръцка под юргана, понякога доста силно и винаги се караме по този въпрос. Аз крещя и се ядосвам, но той не престава да го прави. Пръцкайки той го прави на нивото на лявото ми коляно, и от известно време изпитвам болка в точно това коляно. Въпросът ми е дали е възможно да ми е разместил капачката по този начин, като ми пръцка на коляното. Говорих с него по този въпрос, и той ми каза, че това са пълни глупости и не е възможно, но аз не съм съвсем сигурна. Възможно ли е да ми контузи коляното, като пръцка на него?  

# 24
  • София
rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 smile3501

Усмихна ми деня, отдавна не бях се смяла така.

# 25
Леле toromanova, това е уникално .... задавих се от смях

# 26
Ох, аз преглеждам форума докато обядвам и без малко да стане трудова злополука.
Задавих се от смях.
Култово е това, което toromanova e сложила....

# 27
Не знам от коя тема е, но казусът е сложен...само мога да си представя отговорите по въпроса. hahaha hahaha

# 28
Toromanova, може ли линк към темата? Убедена съм, че отговорите ще са култови  Mr. Green

# 29
А неееее.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт