По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 61 150
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,  Hug Hug Hug  smile3525 ще продължама да ви следя и ще  стискам палци !!!
Все някога и аз ще тръгна по този път.

# 151
LadyIv, като човек, на който също му отне доста време да свикне с тази мисъл, бих ти препоръчала да правиш леки, малки крачки. Да, загубих известно време, но не съжалявам и сега определено съм готова и осъзнавам, че няма нищо страшно в това. Успех и малко, малко все по-близо до сбъдване на мечтата.

# 152
  • София
Честит празним, момичета и бъдещи майки bouquet Heart Eyes

Благодаря ви за подкрепата и че ви има! Ако не бяхте вие, щеше да ми е доста по-трудно, като няма с кого да споделям и да черпя опит и идея Heart Eyes Да сте живи и здрави Heart Eyes

# 153
 Hug Hug Hug.Честит Празник момичета,бъдете живи здрави,много обичани.Бъдете все така силни и борбени и дано скоро всяка постигне дългочаканата мечта.

# 154
Честит  8-ми Март момичета!  Hug
Аз не съм от активните, но следя темата.
Желая късмет и сбъдване на най-съкровените мечти  Wink !
Нека пролетта донесе сполука на всички /на какъвто и етап да сте/ !  bouquet

# 155
Честит празник на всички! bouquet
Герда, много се радвам за теб и малкия акробат Heart Eyes
Буена, бързо възстановяване!

# 156
  • София
Момичета, ПОДАРЯВАМ 2 кутии (общо 10 инжекции) Прогестан 50мг Hug Годни са до 06/2017, т.е. още 3 месеца, но предполагам, че и да се ползват 2-3 месеца след края на срока не е проблем. Съхранявани са в хладилник Peace

# 157
Папая не можеше без такива инжекции,но не знам предстои ли й скоро трансфер

# 158
момичета, споделям и с вас. Загубих моето ембри, мисед аборд около 7 седмица. В 6 седмица чухме сърчице и тъкмо се зарадвах. Доки се разтревожи и трябва да търсим причината. Дадох аборт. материал за генетично изследване- Доц. Стоянова. Чакам резултата... Имам още 3 замразени, но няма да действаме прибързано.

Буена, чета че си се справила със ситуацията.
Браво и на Гердичка, то може и момченце да се окаже.

Честит празник на всички !!! bouquet

# 159
Изследва ли прогестерона преди аборта?
На ехограф гледахте ли как е кръвоснабдяването на ембрито предните седмици?

# 160
момичета, споделям и с вас. Загубих моето ембри, мисед аборд около 7 седмица. В 6 седмица чухме сърчице и тъкмо се зарадвах. Доки се разтревожи и трябва да търсим причината. Дадох аборт. материал за генетично изследване- Доц. Стоянова. Чакам резултата... Имам още 3 замразени, но няма да действаме прибързано.

Буена, чета че си се справила със ситуацията.
Браво и на Гердичка, то може и момченце да се окаже.

Честит празник на всички !!! bouquet

Искрено сажалявам мила

# 161
Честит празник момичета! Всички ще успеем! ooooh!

Марианка, съжелявам, следващия път ще е до успешен финал  Hug Ти имаш ли изписан фраксипарин по време на бременността или терапията ти бе до положителен тест? Ако не ти се обяснява сега, ще те разбера  Hug

Герда, успех с този борбен мъник  Grinning

# 162
  • Пловдив
Момичета, ПОДАРЯВАМ 2 кутии (общо 10 инжекции) Прогестан 50мг Hug Годни са до 06/2017, т.е. още 3 месеца, но предполагам, че и да се ползват 2-3 месеца след края на срока не е проблем. Съхранявани са в хладилник Peace
Та.ра също ги биеше, дано се включи да сподели дали има нужда.

# 163
Честит празник и от мен, момичета bouquet

Няма да ви изброявам поименно, но да знаете, че ви следя и стискам палци Hug

# 164
Изследва ли прогестерона преди аборта?
На ехограф гледахте ли как е кръвоснабдяването на ембрито предните седмици?

Герда,

не, не съм го изследвала. защо прогестерона ?
на ехографа беше добре преди около 10 дни, чуваше се сърчице, нормални размери и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт