Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 42 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЗАСМЕНИ!
Аз пак съм на лекарства, купих си някакви имуностимуланти ...

Скрит текст:
Имате ли мнение за Леатон Мултитоник?

bouquet bouquet bouquet

# 196
Такааа, вместо да работя ще ставам сладкарака. chef
В крайна сметка отпускът е за почивка, после ще ми излезе на носа, но то като душата те тегли към бонбони...какво да се прави. Joy Joy Joy
Имам някакви подръчни материали и започвам бонбоните.За утре да са готови.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 13:54 от elyam

# 197
Привет! Hug Hug Hug

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави! Щастливи и усмихнати цялата година!

На мен ми е толкова ядосано , че нямам думи.
След 10 дневното боледуване на малчо, вчера НАПЪЛНО ЗДРАВ го заведох на градина. Прибирам го сополив и цял път киха.
Прибрахме се и гледам нашия по ТЕНИСКА Shocked , горнището му в раницата. Питам защо , а той ми отговаря "лелята ми свали спайдърмена (горнището му с любимия герой) защото каза , че ще се изпотя.
Е откачих. #Cussing out
Знаят много добре , че той често боледува и винаги ходи по-дебело облечен. За края на февруари тениска и суичър отгоре мисля е ОК.  Е там са решили , че по тениска ще му е по-добре, нищо че персонала вътре стои с шушлякови елеци.

Тази сутрин предупредих да не са посмяли да го съблекат, а сега отивам отново за черни капки за нос, плаче ми се....

# 198
Гени и аз съм за компрес с лайка, но най- добре ако се добереш до специалист Hug Hug
Аги Hug Hug бързо да се оправяш Hug Hug, а иначе Леатон Мултитоник не съм ползвала.Аз от септември месец всяка година в продължение на три месеца сутрин на гладно пия пчелен прашец разтворен във вода, и с това приключвам.
Сънашайн  Hug Hug Hug много ви гушкам , дано по- бързо се оправи детенце Hug Hug

# 199
  • София
Привет, бандичка! Hug

Гени, компресът с лайка няма да ти навреди, но така, както описваш нещата, си определено за лекар. Око е това, сериозна работа. Дано те види специалист и да ти назначи правилното лекарсво, от което да се оправиш бързо! Hug

Съншайн, всеки си познава децата най-добре и лелките в детската би трябвало да се съобразяват с това, което им кажат майките.  Peace Дано бързо да оздравее детенце!

Честита Баба Марта на всички! Бъдете живи и здрави! Hug

# 200
  • У дома
Сладури мерси за съветите- утре имам час за лекар и ако е по-сереозно ще ме изпратят на специалист😉
Лек ден аз да поуча малко стига съм кълвала жиесема😂😂😂😂 меню днес:
 Аг с пастет от тон, 2 яйца, 1/2 авокадо, В - незнам. Кажете рецептата на киФтетата с дом.сос😉

# 201
Честита Баба Марта!

Болничките да оздравяват!
Ади, Съншайн, Гени  Hug

Гени, аз лично не обичам варени кюфтаци, затова си правя кюфтенцата печени или пържени, само с лук и подправки, а соса задушавам лук, доматите, босилек, черен пипер.

Хапнах си кус куса, -400гр съм след вчерашната ранна вечеря.

Скрит текст:
Малчо не дава да му мия зъбите, как да го науча?

# 202
  • Русе
Скрит текст:
Малчо не дава да му мия зъбите, как да го науча?
Как не дава? Не си отваря устата ли? Измий си твоите пред него, или просто покажи с четката как си миеш уж твоите.
Пробвай няколко пъти, ако не отваря, изчакай, след ден два пак пробвай. Той сега едва ли консумира захар, така че , не се притеснявай ако мислиш, че биха се развалили. Ако яде биквити, хляб, давай му вода да пие, да си изплакне поне. Постепенно дано даде да му ги миеш. Даваш четката в ръка, или няква друга за игра, да я разгледа, лапа, дъвче, да свикне. Като я разучи и свикне, ще стане работата, споко. При нас беше така. Сега на 2г и 8 месеца пак трудно дава да й ги мия, ама няма как. Гоним се с четката Mr. Green

# 203
  • Русе
Май всички сте хукнали навън при това слънчице, а? За който не е на работа де..... Flutter

Хайде кафенце, кат за топло време, днес в Литва,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Съншайн, с право се ядосваш! Дано да са разбрали лелките!  Hug

# 204
  • София
Джулка, прекрасо кафенце, какво е това вътре в чашките ?  Heart Eyes
Аз сега се натъпках с най-прекрасните чушки с ориз.  Heart Eyes Хапнах и зелена салата с краставица. Сега малко разплуване и после и аз ще изляза с куч докато не е заваляло. Леле как се разплух... може и да полегна.  Rolling Eyes

# 205
  • Русе
Жгмъци, това според мен е мляко с кубчета замразено кафе. Интересна идейка...  Crazy
Ох, чушки с ориз и аз обичам, признавам си. Едно от нещата, на които трудно бих устоила....  Blush

# 206
Джулс много красиво Hug Hug,
А вече има отговор, нали сме мноУ любознателни Joy Joy
Да, чудна идейка Grinning
И аз си хапнах камбичките с ориз, мноУ вкусни Grinning

# 207
  • У дома
И аз Апнах да не взема да заслабна😂
Довечера-готови кИфтета, ще им сваря един доматен сос и ще покажа на мъжО на какво съм способна😂😂😂😂
Ние сме другата крайност със зъбите-по 4-5 пъти само сутрин😂😂😂 мие ги с мен, с баща си и с куклите-като иска и конец който дори нз как да го ползва, ама нали ние ползваме и тя да не се мине. Сиси мий ги пред него и ще заиска и той Peace Джулс кога може ел.четка на дребосите, тук сазват 3г те какво ще кажеш newsm78
Стасиии, къде сии Hug Hug

# 208
  • Русе
Гени, хихихихи, браво на детето!  Hug
За електрическа, по принцип на теория е след 3 да, но дали детето ще се справя, дали няма да си разранява венците, защото електрическата е хубав избор, но по-агресивен, и мисля детето трябва да е по-голямо да може добре да контролира натиска заедно със силното въртене, та мисля по-добре към 4-5-6. Пак зависи и от детето.  Flutter

# 209
След ананаса туй летно кафенце добре ще ми дойде. Grinning
Жулиетке грабвам го и отивам да го изпия на островчето.  Mr. Green Joy Hug
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт