Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Мимии, ще чакаме снимки!

Жулс  Hug
Нареждам се и аз до Инджи, на пейката. Heart Eyes

Идея за модифициран карфиол по Жгмъцки, добавете малко доматки на ситно, от консерва използвах и запечете. Стана 6. chef

# 571
  • Targovishte
Банда  bouquet Аз още съм на работа  #Cussing out В 18 ч ще идва Георги Първанов и ще трябва да бъде отразен.  ooooh!

Иначе приключих с яденето - общо четири порции по 6 фурми за деня. Нямаше време за повече. Ако случайно се прибера преди 20 - ще изгриза и една ябълка.

СИСИ  Hug Hug идеята е добра, какви подправки използва  newsm78

# 572
  • София
Ехо, банда...
СЕга ставам и 2 не виждам.  #Crazy
Ще пия кафе да се освестя.
Мими и в София валя същото, наслаждавай се!  Hug

Взела съм си броколи за да го правя с топено сирне, никога не съм яла и правила, някой ако има изпробвана рецепта да помага, това за белтъчен ден де. Имам време утре да го измисля.

Днес си хапнах сладкото на обяд, същото и на вечеря ще е.
Водата ми е малко, ще опитам да донаваксам...

# 573
Днеска много отсъствия трябва да пишем май  Thinking,извинителни бележки имате ли ?
И аз чакам рецепти за броколите,четох че са супер полезни за к'во ли не,но само замразени в сач съм готвила.

# 574
  • Русе
Мимс, радвам се, че си кацнала, наслаждавай се на макс!  Hug
Сис  Hug
жгмъци, броколите може по два начина:
Първият- 7-8 минути в подсолена вряща вода, после изплакваш хубаво със студена. Слагаш в тавичка, между тях топеното сирене-на колелца, парченца, както ти харесва, отгоре малко настърган кашкавал и във фурната до зачервяване.
Другият вариант-след като извадиш от подсолената вода, само че след 3-4 минути, слагаш в друга тенджера, слагаш топеното сирене, бъркаш докато то се разстопи, може и малко заквасена сметана да се сложи. Като се стопи сиренето, пак в тавичка, отгоре настърган кашкавал и докато се зачерви кашкавала.

Мдаа, неска много отсъстващи,  Flutter
Демиту  Heart Eyes съвсем изчезна...

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 18:22 от Juliette14

# 575

ето ви извинителна бележка. Само забележете кой д-р ми я писа:)
за протокола ядох ябълка, банан, елда с гъби и броколи и домати и краставици. Сега локам черен ангиЛийзки чай и си представям че съм в ангилийзко:)
отивам си прибирам отрочето , че тук се лее из ведро после пак ши мина .

Мамекс, аз броколито го ям сурово има вкус на зеле или само малко го попарвам във водата и със солчица мммммм вкусно, но задължително сложи дръжките най-долу във водата да поомекнат а розичките върху тях да ги ораши само парата.
Ай до по късну.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:38 от pe6exodka

# 576
  • София
Ха, добра вечер Hug Рупам си салатата с к. Мляко и ви изчетох, ама много бързичко, бре! Направо се излагаме!
Стреличке, Hug каквото те интересува питай, ще помагам! Ще запознаем и децата, та аз с каквото не мога синковеца ще помага! Ползвахме агенция, но не взе и лев Shocked не знам от какво се издържат, нямаме оплаквания и сме супер доволни от тях! Само да се прибере ММ ще ти пиша коя беше, че той е виновен, че синковеца е там  Joy
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes и до нас да беше целИвката нИ мож да заснемеш hahaha толкова е бърза, че няма как! Да обясня: тя пуска раздвоения език, обвиваме и бързо го прибира Joy Joy
За отчета всичко по план, а не знам дали казах и не знам на Д- то ли се дължи, но днес - 1,800 при първи ден МЦ!
Десито,   Hug такаваз голяма кошница банани набрах за Тудора- мома, нашата мома гиздава, а тя не ги оцени, ти пък не ги виждаш, та.... Трудът ми по дяволите отиде Joy
Мими,  Hug ама така благородно завиждам само, ако знаеш! В туристическият автобус съм ревала, ама с крокодилски сълзи! Няма такава красота или поне моите очи такава не бяха виждали! Та наслаждавай се на МАКС и не яж там суши!
Джулка,  Hug много красиво кафето, ама един виенски шницел не видя ли там у австрийско?  Heart Eyes
А, Демито, къде е ?  newsm78

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:26 от vangobi

# 577

защо не ми се види бележката

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:48 от pe6exodka

# 578
Курдов, само червен, черен пипер и сол. За плодов не е режимна солта, знаете. Wink Смятам, че и с магданоз ще е ок, но нямах.
На единия белтъчен пък правих карфиол Болонезе, стана супер. С кайма и дом.сос.

И аз утре съм на броколи. Директно ги слагам на ситно в тавата, малко олио и вода, подправки. По някое време, като са почти готови добавям сирене, кашкавал, може малко сметана, топено сирене.

Днес съм на зелени салати, ядки, карфиол. Утре броколи с кашкавал, бутчета за В.

# 579
  • София

защо не ми се види бележката

Пеши,  Hug ама нищо се невиди!

# 580
Щот фалшива Пешеходче  hahaha  Joy Joy

# 581
Вангоби много благодаря,трогната съм от отношението ти HugЩе се възползвам защото колкото и се опитвам да се информирам все остават неизяснени неща.Друго е да получиш информация от първа ръка ooooh!
Мрън сега да се оплача - сутринта се събудих  с болки в гърлото, към обяд вече бях като пребита.Смуча трахизан,току що си премерих температурата - нямам.Прибрах се о/о 4 след обяд и полегнах, задрямала съм и ме събудиха към 6,30 ММ и девойката #2gunfireточно за вечеря.Хапнах парче торта и 3 малки толумбички +РЧШ и като че ми малко по-добре.
Пия чай ройбос и ванилия и след малко май ще се ориентирам към спалнята.Дано утре съм по-добре,че ме чака плодов Sick
Желая ви спокойна вечер  Hug Hug Hug

Днес много кротко в темата.Къде ли се губи народа newsm78

# 582
  • Русе
Вангобче, не се притеснявай, аз цял ден си мислех каква ли е закуската, та я е изяла ТУдорка  Joy Joy Joy
Мимчо, как си, изсъхнА ли?
Аз реших да пробвам на Стасито диетката, та днес
о - пилешки флейки със салата зеле, в - салата домати, бейби спанак и една консерва риба тон филе
имаше и СЗ, ама не ми остана време за нея  Naughty
Джулс, чудно местенце, пак ми се ходи там  Blush
Стрела, дано утре си по-добре  Peace
Пеши, и аз не видА

# 583
  • София
Деси Joy ама тя Тудора я е изяла и се е покрила Joy Joy нИ знам само да не  е в куфара на Мими, онзи големия hahaha
СтреличкеHug първо да оздравяваш и после те това е агенцията http://www.unify.bg/
ПешиHug Hug пробвай пак!
Мамексчеbouquet bouquet Joy що бре, тя си е  newsm78 newsm78. За броклито, аз варя във вода, изцеждам в тавичка, стържа бяло саламурено сирене, изсипвам кисело мляко с малко водичка или заквасена сметана, кат се запече стържа кашкавалче и воала! Има обаче проблем, много розе пие.
Ох, аз пекох пица за ММ и щерката и след малко се запътвам към семейното ложе, защото....... #Cussing out пущината мирише страшно, а с таз трева дет ядох, ох smile3518 smile3518

# 584
  • Targovishte
Прибрах се, и веднага нагънах 6 броя фурми. Оформи се моно плодов на фурми. Да видим какво мнение ще изрази г-н Кантарев  newsm78

Да пробвам да ви покажа извинителната бележка на ПЕШЕХОДКА

А сега и една красота, която снимах секунди преди да залезе слънцето. Това е част от младежкия парк в Търговище

Общи условия

Активация на акаунт