Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Забравих да кажа, че пих кафето с кокосовото мляко + масло. Ами много интензивно кокосово беше, може би съм сложила повечко.  newsm78
Може и повечко да е дошло, слагай само от едното.  Flutter

# 106
  • София
Забравих да кажа, че пих кафето с кокосовото мляко + масло. Ами много интензивно кокосово беше, може би съм сложила повечко.  newsm78
Може и повечко да е дошло, слагай само от едното.  Flutter

Ми аз не съм ги разделила, чопнах от маслото и сипах малко течност. Чудя се маслото ако го отделя какво да го правя... Може би някакъв сладкиш с масло и да заменя маслото с него ?

А колко съм гладна, броя минутитет до обяд...

# 107
  • София
От другата тема  newsm78 newsm78 newsm78

Вики“кати
Аз лично пуснах дълъг и напоителен пост, защо темата трябва да се промени, след което, нещо най-накрая се случи. Изобщо не разбирам, какво й скачате на Госпожица дух с толкова злоба и ненавист, не само ти, а и други. Тя даже беше много мила с вас, но вие не го оценихте. Хайде сега да се успокоиш!

# 108
 hahaha Joy Joy
Жгмъци на няк'ви паранои ми прилича  Crossing Arms...

# 109
  • Русе
От другата тема  newsm78 newsm78 newsm78

Вики“кати
Аз лично пуснах дълъг и напоителен пост, защо темата трябва да се промени, след което, нещо най-накрая се случи. Изобщо не разбирам, какво й скачате на Госпожица дух с толкова злоба и ненавист, не само ти, а и други. Тя даже беше много мила с вас, но вие не го оценихте. Хайде сега да се успокоиш!
Sick Sick
Охх, остааай ги.... Stop
Променила се била темата- да, към повърня....

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 12:28 от Juliette14

# 110
  • Бургас
Аз пак съм работна Тудора, а как искам да съм "полегналаааа е Тудорааа"
Не съм се теглила тази сутрин...трябва да го преживея някак си този факт hahaha
Менюто ми за днес е:
З - банан
О - агнешко печено и някаква салата
В - no idea

Предизвикателството ще го правя довечера.

Ко ощи щеш да беши?? newsm78

А, да, Деско, стискам палци!!!
жгмъци, аз си чистя грима с кокосово масло. Не може да му се опре никаква спирала, освен това кожата ми след това е мекичка и подхранена.

Айде, аз пак да мятам задачките, че утре в 6,00 тръгвам за стоУицата newsm01

# 111
Здравейте режимни и НЕрежимни,

Отчет след протеини -100гр.
Днес варива:
з - ябълка и ябълкав в 7ч. и 11ч.
О - купих си фалафел, но направих и грах яхния, салатка.
В - същото.

Аз прекратих ангажимента за да мина от тук и тръгна към друг, но поне ще обядвам след малко.Simple Smile)

Така ми се иска утре да съм с -400гр.
Дайте идея за катализаторче.Някой е пил чай от риган..как действа и други подобни.

За плодов ден мога ли да си направя печени зеленчуци с лимонов сок?И тези бонбони, за които говорите как се правят?

Аз съм 164см - пишете за нещо, ще чета опдробно довечера, но за протокола да отбележа. Hug Hug

# 112
Не съм се теглила тази сутрин...трябва да го преживея някак си този факт hahaha
Трудничко, трудничко hahaha hahaha

За плодов ден мога ли да си направя печени зеленчуци с лимонов сок?
Можеш, много вкусни стават:)
Аз така добре си похапнах, и сега корема като ми се е надул, и ще дръпне клепачите надолу и познайте дали няма да ми се доспи  Joy Joy Joy

# 113
  • Русе
ГлеАм, че сте се наобядвали някои, грабвайте кафенце, днес в Латвия,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Нямам много време, но напоследък ме мъчи въпрос:Ко туй Аг дет го споменавате  newsm78

# 115
  • Русе
Нямам много време, но напоследък ме мъчи въпрос:Ко туй Аг дет го споменавате  newsm78
Joy Joy
Салата Айсберг.  Hug

# 116
                Здравейте,

След плодовия вчера /моно банани/ -500 гр.Видях 65 на кантара. Доволна съм дано да продължи тенденцията newsm78

Днес  :
З-Банан
О-салата домати,пресен лук,маслини и меки сирене няколко вида
В-Салата и ципура на фурна

Елиам ще ти напиша рецептатата за бонбоните по-късно ако някой не ме е изпреварил преди това защото аз я знам от темата,май от Джули Laughing Laughing
         Изчезвам,че и днес много задачки.По късно пак ще ви нагледам.Лек ден bouquet bouquet

# 117
  • София
Джулка, прекрасно кафенце.  Heart Eyes

АГ-то не е онуй неприятно нещУ.  Mr. Green

Бонбоните са с плаваща рецепта, каквото решиш може да сложиш. Аз ги правих с печена тиква, бадеми, фурми, кокосови стърготини, какао.

# 118
Ейййй с тия бонбони...и аз пък ще направя Crossing Arms Чак ми се доядоха! hahaha
Хапнах идеално, салата домати с рукола, свински карета със сос манго, лют, май не беше много режимен! Sad

# 119
Грабнах кафенце,Джулс Hug Heart Eyes и тръгвам на разходка, ще ви настигна някъде Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт