Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Вангоби бележката фалшива,не Пешито  Mr. Green.Направо ще се удавя от обясненията на броколи с млечни,но не заради броколите  Laughing.

# 586
  • София
Вангоби бележката фалшива,не Пешито  Mr. Green.Направо ще се удавя от обясненията на броколи с млечни,но не заради броколите  Laughing.
Разбрах, разбрах! Ух, как само те разбрах!

# 587
Курдов.  Hug Hugзлатен си аз явно съм загубила тренинг със снимките.
За утре мисля да заформя спагетки със зелева, салата с малко цвекло за цвет.
Отивам да наням, че утре отново съм уличница и съм в подвижния офис .
Спокойна вечер!
Мимозо, спокйната вечер не се отнася за теб : ) ти живей.... bouquet

# 588
  • София
Абе вие мене уважавате ли ме ?  Drunk Wine Glass cheers

Ей, къде е Тудора да стегне редиците ?  smile3538 smile3537 blahblah
И другарката я фана липсата...  newsm78
Иначе аз си хапнах каквото трябваше и ся гледам Капките.

Лека нощ! Hug

# 589
Леле не съм знаела че трябва извинителна бележка днес взимах от нашия лекар за щерката че я водих на козметик щях да взема и за мен  Joy
Днес на обяд- пица, а на вечеря спагети обожавам
Утре съм на маникюр и не знам какво ще бъде но пак ще е въглехидрати
Стреличке, бързо оздравяване  Hug
Курдов, снимката ти е красота, към 17 часа  при нас имаше две дъги много красиви  Grinning

# 590
  • Бургас
Ама наистина съм работна Тудора!

Гууд ивнинг!!!
Бон суар, Мимоз!

Днес ми се разказа играта от бач. Това да нямам време да ви дзакна не е било в делничен ден. #Cussing out
После - при маман, на танци и сега сядам.

Вангобче, видях закуската, докато чаках в районното Mr. Green Бях на разпит hahaha hahaha
Как няма да я оценя Hug Hug Обаче успях да изям само 5 и доста вода. Да видим утре.

А, да, забравих да споделя, че след млечните белтъчини вчера, днес съм - 1,200. Не е чак такава радост, защото като се прибрах вчера и като видях дисплейченцето, с тази шестичка отпред ми идеше да го хвана в ръчички и да го засиля през тераската.
Та днес 59,2.

Не съм измислила какво ще ям утре. Имам свинско с кисело зеле в хладилника, но ми се вижда доста водозадържащо Thinking и за вечеря нямам идея.
Деско, help Praynig

Ко ощи беши? newsm78
Да скривате бутилките и чашите, ей newsm66 newsm29
Да останат само тези с вода и чашите с чай, като моята ruporuu

Стреличке (все ми иде да ти кажа Робин Худ,...не ме питай защо, нямам обяснение  Crazy) оздравявай бързо! То в това непостоянно време как да не се разболее човек.

Такааа, кака Работливка, отива да  1ironing

Гледам мастърите. Я бързо някой да познае дали не съм гладна Mr. Green

Мимоз, като прочетох, че си вир вода от дъжда, веднага ми мина мисълта: Вир вода, ама в Париж, а ние сухи, ама тука...и естествено простотията няма да е сама, се сетих за един виц
Скрит текст:
Говорят си две баби:
- Пено, мари, туй секса вятър работа!
- Вятър, ама друго си е да те лъхне от време на време!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 21:27 от Irinita

# 591
  • Targovishte
АДИ  Hug и при нас бяха две, но едната много не се вижда  bouquet

Банда Hug ВЪПРОСЧЕ:
Има ли по-голямо мъчение от това да си на плодов ден и да гледаш Мастершеф  newsm78

Отговор: Има! - да си на воден ден и пак да гледаш Мастершеф  hahaha hahaha hahaha
Така ще съм аз днес и утре  Cry Cry Cry

# 592
  • Русе
Курдов, какъв воден??? Я не си го причинявай, за мен водния е в случай, че можеш да си останеш в къщи и да не се товариш, а твоето - нийде го няма... Искаш да те спасява нЕкой кандидат дУпетат ли?
Иринитке, кО шЪ кажеш за пилешко на обед  и рибка за вечеря  newsm78 Може на обед нещо друго...
Мимозката е по живота, не я закачайте.
Едно чайче от мен, че другарката избЕга, а ТУдорка извади  fight

# 593
  • Бургас
Деси, пилешкото за обяд - решено. Имам и домати, за да си направя салата. Но за вечеря няма да сваря с рибата, защото ще ходим до вилата....не, не ,чакай, ами мога да си направя зелена салата с риба тон.
Благодаря! Менюто е определено. Hug
Кога да ядем варива? Като един средностатистически типичен български дом имам киноа. Да спретнем нещо за обяд в сряда Thinking
Примерно киноа със зеленчуци. С друго готвите ли я, ъ?

# 594
  • Targovishte
ДЕСИ  Hug Hug просто се опитвам да бъда стриктен. А ако някоя кандидатка ме спасява - нямам нищо напротив, само да няма снимкови доказателстваэ hahaha

# 595
  • София
ДЕСИ  Hug Hug просто се опитвам да бъда стриктен. А ако някоя кандидатка ме спасява - нямам нищо напротив, само да няма снимкови доказателстваэ hahaha
Курдов и да има то ще са само за нас и ние всички ще мълчим  smile3505 smile3505 smile3505. Човечето е открито с любезното съдействие на Стаси  :35
Иринитка,  Hug аз я готвя, киноата де, на супа с кисело зеле, чорбата от киселото зеле, праз и картофи, става леко киселелко и ядеш и рИвеш!
Другарката къде е, а?
Лягам, много съм гладна, ама съм стоманобИтон днес bowuu

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 22:32 от vangobi

# 596
Вангобче, има  smile3505

# 597
  • Русе
Тук съъъъммм  Wine Glass
Някъде розе видях май... Mr. Green
Извинителната бележка на Пеши са приема,  Joy
А другити, а? Аааа,  Naughty
Демитууу  Heart Eyes , драсни редче, как сте? Ходихте ли да глеате жувотни? Сладурка как е?
Що не сте видели бананите на Вангобииту не знам, аз ги видех, ама не ми требват,  Whistling
Мастърите глеам и аз.  Crazy

# 598
  • София

Е, нищо де! Ама бях сигурна, пусто! СтаситкеHug

# 599
  • Русе
Аз киноата май само на табуле и вариации я ям  Thinking
Ама ако е за сряда - за мен е на вечеря - на обед имам лекции и упражнения, а преди това - почерпка в катедрата от колежките за колегите  Party (сигурно ще съм на ВГХ на обед  newsm78 тогава)

Общи условия

Активация на акаунт