Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 2

• 41 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Вангобче, не ти се смеем. Това е ВМ-НВХ с малко ВГХ обаче. Предложих го, понеже не можеш да се лишиш на 100% от ВГХ. И как на теб ще се смеем?  Hug

# 661
  • София
Ай, как ми се смеете Rolling Eyes в превод : Ниско Въглехидратна Хранително Почасова Диета!
Хммм , ся чувам за нея, дай линк... Flutter
Ни мога newsm45 newsm45 Ама, ядене на всеки час, кАт даде резултат и книга ще напиша! Ти само имай търпение hahaha и вече на вас със Стасито нищо няма да споделям, щото ми се подигравате smile3534 smile3534 smile3534

# 662
  • София
Вангобче, не ти се смеем. Това е ВМ-НВХ с малко ВГХ обаче. Предложих го, понеже не можеш да се лишиш на 100% от ВГХ. И как на теб ще се смеем?  Hug

СтасинкаHug ама аз не се връзвам, хи- хи! Повня подобно беше съкращението, но от тела, ако ръгна да търся си загубвам поста. Та по- добре да се изложа, от колкот из начале да пиша Grinning Grinning

# 663
  • Русе
Занатка, ама салата - ако е микс от зеленчуци - да или не?
Стана ми любопитно.
Тудоркей, Апна ли рибка за вечеря илиостана само с не-адамовата ябълка на колегата  Joy ще чакаме снимки преди-след  Hug
Аз отчитам
о - дробчета с лук, в - пъстърва на фурна с няколко парченца тиквички на скара Simple Smile
Пия чайче джинджифил с канела, гледам Мастера, и чакам Мимето с вечерния разказ от Париж  Flutter

# 664
  • Русе
Ай, как ми се смеете Rolling Eyes в превод : Ниско Въглехидратна Хранително Почасова Диета!
Хммм , ся чувам за нея, дай линк... Flutter
Ни мога newsm45 newsm45 Ама, ядене на всеки час, кАт даде резултат и книга ще напиша! Ти само имай търпение hahaha и вече на вас със Стасито нищо няма да споделям, щото ми се подигравате smile3534 smile3534 smile3534
Heart Eyes Heart Eyes
Е, хубава работа, аз да ти се смея? Ний сериозно със Стасито. Ама тя е написала. Аз затова и ти писах за филията и плодчетата. Предположих щото за кой говориш....
На първа страничка жгмъци е сложила много хубав линк за начинаещи. Hug

Десии,  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 22:11 от Juliette14

# 665
Привет мила банда...преди малко се прибрахме в нашата махала, разбирайте площад Шарл де Гол с триумфалната арка... hahaha
Денят започна с прословутите кроасани, в хотела има пет маси с пет столчета като за джуджета...нас с моята дружка вече ни научиха и ни събират по две... hahaha
Жената обслужваща закуската мирише на пот, като мине два пъти край мен и ми се отяжда....!
Това с битовите условия, иначе градът е невероятен, грандиозен, уникален.....Сена с корабчетата е неоповторима.....!
Днес тръгнахме за Лувъра, оказа се, че всеки вторник почива! И от там като хукнахме по Шанз Елизе....обиколихме всички магазини за парфюми, навсякъде пробвахме, мирисахме, пръскахме в Сефората ни питаха на излизане искаме ли да ни напарфюмират, как да искаме като имахме по 30 парфюма върху нас....! hahaha
Пихме кафе пак на малките масички...цялото огненочервено "Унисекс"....в магазина на Шанел има бутилка Коко Шанел половин литър, много ми се дощя да го имам...!  Crazy В магазина на Ив Роше ни подариха по три тестера козметика, а на дружката ми и козметична чантичка! hahaha
Хапнахме телиатели карбонара и салата с рукола у моцарела! Едни Хамериканци от Минесота ни пожелаха да си намерим new boy friends! Та по този случай разгледах мъжете, имам предвид французите, всички един тип - слабички, високи, на врата с шалчета и зализани перчеми, някой имат и тънки очилца, не са мой тип....ооох хайде, че стана не къс разказ, а роман! bouquet
Аааа качихме се на голямото колело....отгоре градът е неповторим....няма такава архитектура, мащаби, красота! bouquet Няма начин да не ми хареса....това е ПАРИЖ!
От утре почваме забележителностите...ако ви е интересно ще разправям!

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 22:38 от mimi.7299

# 666
  • Русе
От утре пИчваме забележителностите...ако ви е интересно ще разправям!
Искаме, как да не искаме, само този глагол малко ме замисли  Joy Joy
Мимчо  Hug Hug Hug Hug

# 667
Здравейте сладурченца Hug Heart Eyes Hug
Не пиша редовно тези дни, но и не бях режимна, признавам. Embarassed Peace Като е започнало да ме ядосва детето от петък още, ама много сериозно... ooooh! Свеки и тя ми вгорчи живота тези дни- все вали, а тя с нейните страхове и истерии покрай лошото време, че ще се наводним, ще се срути покрива, да не излизаме никъде и т.н. Crazy А се оказа и, че в ДГ има варицела Crazy Crazy Две деца от групата на Долченцето са болни, както и 18 от друга група ooooh! Ама каквото- такова, последните седмици е по 3-4 дни вкъщи и по толкова на ДГ заради разните тук карнавали и празници....Ще ми се скъсат съвсем нервите да я държа вкъщи, че и в дъждовно време. Отделно, може вече да е пипнала вируса, от ден-два подкашля и от вчера е малко хремава. newsm78 Онзи ден имахме гостенче- зимен комар Mr. Green и я беше нахапал по клепача и лицето- добре, че с ММ го чухме да бръмчи, че щях да си помисля, че е шарка Crazy Та сега ще чакаме да видим ще ни "огрее" ли варицелата или не... Laughing
Днес ми пристигна колет от БГ- телевизор Party , подаръци за детето (книжки) и имаше и луканка малко, та сега ще си я ядем, утре ми се пада белтъчен. Малко ще кривна може би от правилата, но не съм яла луканка от около година и половина. Wink Но ще пропусна хляба утре. Whistling
Имаме и проблеми с единия лаптоп, а и с интернета и затова също не съм с много адекватни включвания! Hug Споко- последните дни не съм се занимавала почти с никакво чистене Twisted Evil  Laughing
Мими, прекрасно разказче, напълни ми душата! bouquet Мъжете като типаж наподобяват май по-младичките италианци (т.е. тези на около 20-25г.), само че перчемите на тукашните не са зализани, ами бухнали и сресани назад.  Mr. Green Е, има и една мода тук да носят бради младите Sick и да изглеждат по-възрастни, малко са като терористи, но те си се харесват май... hahaha
Деси,  hahaha
На всички много  Hug Hug Hug

# 668
Искаме, как да не искаме, само този глагол малко ме замисли  Joy Joy
Мимчо  Hug Hug Hug Hug
Ох, Десииии hahaha
Забравих да кажа, че сме без мъжете....но май се подразбира...те си идват утре от един друг град и почваме културната програма! Денят ми беше ароматен, релаксиращ, типично женски ден, дори за малко се показа слънце! Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 22:45 от mimi.7299

# 669
  • Русе
Миме, ами разсмя ме от сърце, да си се раходите хууубаво и утре ще чакаме пак разказче.
Деми, дано бързо да се размине всичко  Hug

# 670
  • Бургас
Привет от Тудорини кули  hahaha т.е. преди малко слязох от стълбата, след като закачих пердето в спалнята.
Обаче от плата, който си бях харесала за плътните завеси нямаше достатъчно , та ще трябва да поизчакам с финализирането на тази одая.
Изгладих най -после прането от N перални.
Сготвих две манджи: киноа със зеленчуци - кафява печурка, тиквички, моркови и целина; другата е постна зеленчукова яхния - патладжан, тиквички, морков, зелена пиперка, чесън и пресен лук, подправени със сладко къри, бял пипер и малко пюре от лют пипер.
Така, че утре на обяд съм на киноа със зеленчуци и зелена салата.
Деси, вечерята се превърна на агнешко със зелена салата. Открих агнешко печено в хладилника, което си мислих, че Чаволина е изяла. А, аз, както е известно, храна не изхвърлям.

Деми
Praynig Praynig Стискам палци!
Мими, браво на вас!Точно така се прави в Париж. Много обичам фини мъже с шалове и очила с тънки рамки Blush

Много гушки на всички!

# 671
Здравейте дружки  bouquet,чак сега ви четох,бях до Вн днес.Имам си вече тротинетка  Party,фотнала съм се дори,но утре ще ви направя съпричастни  Mr. Green.Като изключим една тъмна бира с вечерята съм режимна  bowuu-З-фреш;О-пил.пържолка и три розички задушени броколи;В-св.гърди на фурна и шопска без сирене.Хайде до утре,да се надявам че Дзверо ще поспи поне до 8-8,30 ,че да мога да пиша по спокойно.

# 672
  • Русе
Миимс, мерси за ароматното разказче, с нетърпение ще чакаме всеки следващ..... Whistling  Hug
Долчеее,  Hug , дано се разминете с варицелата. Пиши и ти, когато можеш!

Искаме, как да не искаме, само този глагол малко ме замисли  Joy Joy
Мимчо  Hug Hug Hug Hug
Охх, мноого са смях, щях да падна от леглото и се преместих в хола, да са хиля на воля.... Joy  Joy

Ириниткеей, и аз туй вичерах.... Flutter А постната ти яхнийка звучи божествено.....Heart Eyes
Аз не обичам фини мъже..... Whistling

Мамеекс, ша чекаме снимката.

# 673
Деси, салатата я ям всякаква, стига да е от някакви зеленчуци. Правих веднъж от зеле, веднъж домати и краставици и веднъж от кисело зеле. Установих, че след вечеря от кисело мляко имам най-добри резултати.

# 674
Жули, благодаря! Hug Но пък ако хване варицелата може и да е по-добрия вариант... newsm78 И аз не харесвам фини мъже, в смисъл фини физически! Mr. Green ММ по раменете го избирах hahaha Тъй де, освен характера. Laughing Как е Шушито, скоро не си пускала снимки май? Heart Eyes
Иринита, не се преработвай много по високите кули! Laughing Как върви диетата на ЛО?
Заната, и аз от вечеря с КМ имам хубави минуси. Peace По-бързо се разгражда явно. Thinking
Мамекс, честита тротинетка Mr. Green Ще чакам снимка да видя Laughing
Деми, не съм чела назад, но дано всичко мине бързо, както е казала Деси! Hug Hug
Моля за съвет:
Скрит текст:
Дъщеричката я гледах и се чудех- има 4, може би 5 пъпчици по лицето, но са ужасно дребни, като ухапано от комар (а наистина я беше нахапал преди два дни). Имат съвсем леко връхче, но на варицела не ми прилича засега. Обаче гледам, че едното и око (това с ухапания от комар клепач) е започнало да сълзи и излизат едни светли секрети, както понякога се случва след сън сутрин. Идея си нямам какво да го правим това оченце... newsm78 След ухапването от комар клепачът беше подут, после си спадна, недоумявам защо чак сега започнаха да излизат тези секрети... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт