Като две капки вода- сезон 5

• 58 668
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
 bouquet
Гледах и аз...до половината.
Данчето и аз се питам що и е да се навира дет не и е работа Thinking Нищо смислено не каза...

А Десито верно е на щат в Нова...поне е талантлива тя.

# 271
  • София
Някой може ли да каже класирането от снощи, че не догледах?

ЛИНК към ЕПИЗОД 1

# 272
  • Bulgaria
За мен София трябваше да е на второ място ,а Ваня на 4.За журито-Йорданка Христова се държеше малко надменно ,заради това ,че не беше запомнила имената на участниците и сигурно заради нея е нямало имитации на журито ,както всяка година.Фънки си е Фънки  Grinning но очаквах да атакува Деси повече ,понеже е фен на тази музика.Виктор Калев-той ще ми е любимеца тази година.Много сърдечен човек ,притесняваше се много .

# 273
Фънки говори по инструктаж. Все пак е шоу и трябва да е весело и задушевно. А накрая всички да се прегърнат. Ако Фънки каже това, което мисли за всяко изпълнение, много от звездите ще преминат минимум на валериан, мента и глог. А пък Фънки ще трябва да си ходи.

# 274
Фънки говори по инструктаж. Все пак е шоу и трябва да е весело и задушевно. А накрая всички да се прегърнат. Ако Фънки каже това, което мисли за всяко изпълнение, много от звездите ще преминат минимум на валериан, мента и глог. А пък Фънки ще трябва да си ходи.

Маги го е предупредил да не бъде груб към участниците и да не използва арогантни думи. Четох в един вестник за тази новина.

# 275
Благодаря много за класирането и от името на десетгодишния, който щеше да ме изяде, че снощи не се съгласих да догледаме, понеже беше много късно. Михаела му е любимка, така че е доволен.
Аз не харесвам Фънки. За мен не е обективен и никога не е бил.
За другите двама от журито тепърва ще събирам впечатления.

# 276
Моето мнение е, че добре, че го има Фънки в журито, иначе ще заспя.

# 277
Моето мнение е, че добре, че го има Фънки в журито, иначе ще заспя.

+1

# 278
  • España
Като заговорихте за журито , предполагам, че след това издание Фънки, освен Лили Иванова, ще намрази и Йорданка Христова !!! Чудя се защо е поканена - абсолютно лишена от чувство за хумор - нещо, което е задължително ,поне според мен, за този формат !!!

# 279
На мен Фънки си ми харесва, "само понякога" пропуска да е критичен към изпълнения, които категорично го заслужават и вади и най-малките подробности от други, които като цяло са добри, като това на Михаела. Много добра имитация направи тя на Петя, да, не пя баш на 200% като нея, но то кой ли би могъл.
Миро изобщо не пя като Елтън 'Жон, беше си кавър на Елтън в изпълнение на Миро, дегизиран като идиот. София ми хареса много, с Башар и Коцето се посмях доволно. Десислава се справи много добре с Юръп, въпреки че не я харесвам, очаквам от нея добри превъплъщения и вокални имитации, мисля че я бива в тая работа. Люси Дяковска ми е непоносима като поведение и изказ, но МайкълЪТ й беше добър, хареса ми на мен.  Laughing

# 280
Миро изобщо не пя като Елтън 'Жон, беше си кавър на Елтън в изпълнение на Миро, дегизиран като идиот.
Joy Баш!

# 281
  • Пловдив
На мен Башар ми приличаше на този сръбски певец...не и на великия Фил  Grinning

# 282
за мен Фънки е най-хубавото нещо в предаването, Рачков ме дразни ужасни много, голяма лиготия...Данчето - напълно излишна и не на място. Калев още не се е отпуснал
Участниците добре се справиха като за първо шоу

# 283
  • Пловдив
Рачков верно прекалява...особено в шегите с Маги-ту Mr. Green А снощи Фънки правилно му каза,че развали всичко като спомена Фики и родата му ooooh!

# 284
Рачков верно прекалява...особено в шегите с Маги-ту Mr. Green
Скрит текст:
А снощи Фънки правилно му каза,че развали всичко като спомена Фики и родата му ooooh!

Със сигурност са съгласувани предварително.

Общи условия

Активация на акаунт