Като две капки вода- сезон 5

• 58 687
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Не гледах от-до снощи,но много ми хареса Миро.Той ми е фаворит засега.

# 256
bouquet за темата!
Не съм ви чела назад, да не се спойлирам Laughing. Мернах някои участници само.
Аз гледах в началото, видях Десислава и Коцето, останалото ще е по-късно на запис. Още като представиха журито си реших, че тази година на запис ще следя (ако въобще). Дано е интересен сезон.

+1
На мен не ми харесва журито този сезон, не знам защо, иначе отделно всеки харесвам, ама така заедно-не.
Липсва ми Хилда и Маги, дори Дони.
Участниците - само Люси ми харесва, тоя Миро ми е неприятен по дифолт, останалите са ми слаби, даже някой не ги познавам.
Ще гледам Masterchef chef

# 257
  • София
Скоро не се бях смяла толкова, колкото снощи с Петя Буюклиева.   Joy

# 258
  • София
Ами то си беше за смях  Joy Joy Joy

# 259
Йорданка Христова въобще не ми харесва като жури. Скована е, използва клишета, имам чувството, че тя самата не се чувства комфортно. Хилда беше започнала да ме дразни с нейните вечно нахилени физиономии, но вече ми липсва. Simple Smile Виктор засега ми харесва, Фънки си е Фънки - нищо ново не очаквам от него. Понякога ме дразни, понякога ми харесва.

# 260
Петя как се прехвърли през сцената🤣 Тази жена е толкова натоварваща!
Люси Дяковска ми хареса, аз по принцип харесвам в нея липсата на звездни чупки, нейната естественост. При положение, че тя наистина е звезда.
Миро обичам да го слушам как пее, но ми е изкуствен като човек. Тази негова фалшивост, може и да му попречи в имитациите.
Коцето Калки е изключително симпатичен. Освен това може и да пее.
Десислава много се свива, но ще се отпусне. Сигурно се страхува от Фънки.
София ми е много интересна, Михаела изобщо.
Защо Йорданка Христова?!
Виктор Калев е много мил човек, добре му се отразява освобождаването от робството на Слави Т.😉

# 261
По-добре Дони да беше в журито, поне пускаше шегички...За Данчето Христова направо не ми се говори

# 262
   Журито не ми харесва освен Фънки, тъй като е реалист. Да, малко е грубичък, но казва истината в очите на хората. Виктор Калев се притеснява доста. А Йорданка - скучна ми е като жури. Щеше да бъде по-добре да бъде участник в "Две капки вода". Хилда ми липсва. Тя е доста лъчезарен човек и душичка. А Маги - много ми харесва този мъж и като човек също.

Да, снощи доста се смях. Отдавна не бях се смяла така. Добре че са Митко и Зуека. Като тях двамата ги няма никъде. Само като ги видиш и да започваш да се смееш.

Хареса ми как се представи Люси. Тя за мене е земен човек. Доста естествена е. Това, че е известна, въобще не се възгордява и не се държи с хората надменно. Не ми харесва, че се е нарисувала по този начин.

Башар също се представи добре, като се има предвид, че досега не е пял.

Миро не ми хареса представянето му. Пееше с неговия си глас. Поне малко не се постара да видоизмени гласа си.

София доста добре се представи. Досега не бях чувала изобщо за нея. И в това число да включа и Михаела. Добре се представи и тя.

Пропуснах да спомена за футболиста Ваня. Доста добро изпълнение.   

# 263
Дайте им шанс да се отпуснат де, то си е напрежение. Особено в началото всички са дървени.  Laughing

# 264
Да се включа и аз.  Peace
Все още нямам някакво конкретно мнение за участниците, гледам да не съм и пристрастна Simple Smile
За журито: Фънки на моменти ме дразни, а за Йорданка Христова - не ми се иска да е жури, ама кой ме пита мен.  Laughing
А за Рачков и Зуека - много се смях накрая с тези точки  Laughing
Аа, сетих се още нещо. Фики?!?!  ooooh! Да, смешно си беше, но все пак - Фики?!?!  ooooh! Горкия Миро. 

# 265
  • Вестерос
За мен Фънки не е реалист

# 266
Гледам го в нова плей, ами Миро какви глупости дрънка, не можел да бъде друг човек, ами нали такова е предаването-за имитация. Що дири там. Изпя песента като Миро, Фънки много добре му го каза, евала.

# 267
Те повечето снощи си пяха като себе си, що само за Миро толкова се вторачвате  newsm78

# 268
  • София
За мен Фънки не е реалист

И за мен, миналата година много олекна той с прехласванията си по Преслава

# 269
Някой може ли да каже класирането от снощи, че не догледах?

Общи условия

Активация на акаунт