Като две капки вода- сезон 5

• 58 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Мале, каква глава има този човек! Прилича на бобено зърно. Rolling Eyes
кой, бе?

# 316
smileys Hug
Дам , ще гледаме.
Аз без фаворит не мога. Не зная защо този елемент си избрах от този сезон.
Другите са си направо компрометирани. По мое лично мнение. Миро си беше Каризма. Не че Галка ми е симпатяга , но хитовете си бяха в тандема. Калки -вече споделих-някъв дървеняк , тепърва ще му гледаме егото и неуменията. Десислава и на мен ми е лигава, абе нещо има у тази персона инфантилно. Михаела е младо момиче , вчера верно размахваше краци и перчаци , не я припознавам като моя човек. И кой , кой...ами Ваньо newsm78.

# 317
кой, бе?
Ваня/Ваньо!

Нямам си фаворит и аз. За сега.

# 318
Тази Михаела с какво е известна?

# 319
кой, бе?
Ваня/Ваньо!

Нямам си фаворит и аз. За сега.
А, да! И гледа като гъска.

# 320
Тази Михаела с какво е известна?

Михаела беше в ексфактор , показа характер момичето , веднъж я неглижирали , тя пак се яви. Не ми е ок тя. Само Ваньо ме кефи май hahahaзасега.

# 321
  • Испания
Ваня и Башар ги харесвам. Коцето ми е приятел от сто години и го обичам. Михаела не я харесвах, но вчера ме изненада много приятно. София ми се струваше бозава, но вчера ми хареса. Десислава за мен е простачка. Люси я харесвам, но снощи беше голямо разочарование. Към Миро изпитвам смесени чувства, снощи /за мен/ беше провал.

# 322
За сега ми е симпатична дъщерята на Албена Чакърова.

# 323
Ох сега се сетих за София и 'пееш или лъжеш" - 'умението да сменя памперси..няма такава пародия, героиня на героините - няма друг на света можещ да сменя памперси...

# 324
На мен Коцето ми беше най-забавен, въпреки че го бяха направили като Милко Калайджиев. Доста добре си я изпя песента, като се има предвид, че през цялото време беше озъбено усмихнат -  май му бяха сложили фалшиви зъби.

София приличаше на дебела Мила Кунис с перука - никога нямаше да се сетя, че имитира Катрин-Зита Джоунс.

# 325
  • Испания
Да, не бяха неговите зъби.

# 326
Най-много ми харесаха Михаела и София.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 08:07 от daniela19

# 327
  • в резерват
Коцето си е чешит и тотално перде. Толкова е безумен, че чак става готин. Само на него съм фен. Другите са ми предвидими и не си струват боя и разправията.

# 328
Да, май Коцето е моят фаворит. Другите са бледи някак.

# 329
Имам много сериозни подозрения , че Коцето ще се изложи. Досега поддържаше някаква ролева жизнена позиция и стандарт , но в този формат май няма как да се вмести. Това , разбира се , са само произволни мои разсъждения , които , ако бъдат опровергани , още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт