Като две капки вода- сезон 5

• 58 633
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Аз нямам фаворит, поне засега. А и след Нона и Джуджи никого вече не мога да харесам, да обикна така.

# 331
Мале, тази Нона колко беше зле!
Аз изобщо се чудя, за какво я използват в театъра?!
За стол? За диван? За езеро? За телбод?

# 332
  • Испания
Мале, тази Нона колко беше зле!
Аз изобщо се чудя, за какво я използват в театъра?!
За стол? За диван? За езеро? За телбод?

За ролята на змията, която подава ябълката на Адам и Ева.  Joy

# 333
А, де! Ама като кажеш Нона Йотова и ето ти жена с индивидуалност, и кариера в изкуството! Виеше като вила-самовила някога като почна да пласира творчеството си...

# 334
  • София
Е значи Башар, той конкурира Джуджи и Нона, но поне човека няма грам претенции. То май и Джуджи нямаше newsm78

# 335
  • Бургас
Гледам лагери формирате. Аз съм от харесващите Ваня  Heart Eyes
Нямам фаворит за момента. Десислава може много, стига да се отпусне, по принцип ме дразни, но тук може да се справи много добре. От певците харесвам Миро, но в този формат, както се видя, пеещите не могат да избягат от себе си,. Башар не може да пее, това стана ясно и то кой остана. А, момичето от Пееш или лъжеш, тя беше много добре, ще ми е интересна.
Липсва ми превъплъщението на мъж в жена. И нещо друго ми липсва, ама не мога да определя точно какво  Thinking
Като че ли прекалено притеснени бяха, не се забавляваха и липсваше настроение. Дано по-нататък стане по-интересно.

# 336
  • Ланкър, планините Овнерог
Десислава ме беше впечатлила с един secret concert, който даваха по тв навремето. За това мисля, че я бива много като за фолк певица. София ми хареса, Ваня ми е симпатяга. Коцето не го харесвам (меко казано)по дифолт, Миро ми е все тая. Люси ми идва в повече с нейната хиперактивност, Михаела я харесват децата, беше по-симпатично дете преди да стане известна.

# 337
Да, Люси е дразнещо подскачаща. Нещо като Пипито Дикова в COOL...T и двете са като ударени от ток и от тях струи някакъв фалшив позитивизъм. Може и да не е, но така изглежда.

# 338
Този сезон участниците са сякаш малко по-разчупени, в сравнение с миналата година или поне така ми изглежда.
Ще си позволя кратък коментар за всеки един от тях.

Жени
Десислава - Има добри вокални възможности, но сякаш и липсва артистизъм, както и хъс.
Люси - Забавна, дори лигава на моменти, талантлива и като цяло възприема всичко като едно голямо шоу.
София - Има потенциал и ако се разчупи мисля, че ще стане доста интересно.
Михаела - Влезе като фурия, без никакво колебание и за мен се превръща в основен фаворит за победата.

Мъже
Миро - Към момента изобщо не прилича на себе си.
Коцето - Очевидно е дошъл да се забавлява и ако има доза късмет с бутона, мисля че ще продължи доста далеч.
Башар - Преиграва, позьор!
Ваня - Приятно ме изненада, мисля че ще вложи огромно старание във всяка роля, което ще му спечели любовта на зрителите.

Накратко:Михаела е най-мотивирана от всички и мисля, че ще финишира на първо място.

# 339
Как мислите, защо Миро е толкова подпухнал?
Той никога не е изглеждал така, както сега.

# 340
  • София
Беше гримиран и трябваше да прилича на Елтън Джон, не е подпухнал, вероятно са му сложили някакви подплънки.

# 341
Имам предвид, че в последно време той изглежда подпухнал.

# 342
  • Испания
Гримът е друго нещо. Наистина в последно време Миро е много подпухнал.

# 343
Миро приличаше повече на Джеймс Спейдър, отколкото на Елтън Джон:

http://www.thefedoralounge.com/attachments/james-spader-jpg.5585/
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/08/15/article-0-208A6DE00000 … 8-777_306x413.jpg

Може да е напълнял, затова да е подпухнал. Нещо ми се струва, че няма да е много добър в имитациите, не може да избяга от себе си. Аз се надявах Мария Илиева да поканят в този сезон, тъй като имитацията ѝ на Миро беше невероятна.

# 344
Повръща ми се от наглата натегачка деса Sick
Миналата година ни натресоха бездарната преса,сега пък трябва да траем тая прехвалена Торбалана Sick

Онази персона.........люси.....е толкова жалка! Sick

Общи условия

Активация на акаунт