Като две капки вода- сезон 5

• 58 629
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Тази София като беше гримирана приличаше на Десислава Цонева Simple Smile

https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/940/Image_5727940_126.jpg

# 346
  • Варна
И аз да се включа... Мисля, че тази година ще спечели жена. Всичките са добри в пеенето, остава да видим дали ще се справят с имитациите. След първата серия ми харесаха Михаела и София. Не знам как ви изглежда гримът, но Люси ми се стори много грозна така, Миро и Коцето - също. Не приличаха особено на тези, които имитират. Люси поне откъм танци го докара, но другите според мен не. Липсва ми Низамов. Sad
Журито ми прилича на събрани от кол и въже. Само Виктор дава разумни оценки, но като нов не смее да се вихри с коментари и шегички. Другите го карат на симпатия - в зависимост дали им харесва човекът или песента. Очаквам с нетърпение гост - звездата от "Откраднат живот".  Flutter

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 11:25 от gpym4e

# 347
  • София
Имам предвид, че в последно време той изглежда подпухнал.

Не съм те разбрала, но и не съм го виждала напоследък, та не знаех, че има нещо. Може да е напълнял.

И на мен гримът не ми хареса на този концерт, дано следващите да е по- добре.

# 348
  • Berlin
Почти всички ми харесват на мен, май без Коцето и Спфия, понеже нея не я гледах.

# 349
И аз да си напиша мнението за участниците  Laughing
Десислава - симпатизирам ѝ. Не ми хареса особено първото ѝ представяне, но си личеше, че е притеснена. Надявам се да се отпусне и да се представи добре като Ваня Костова. Мисля, че добре ще се справи.
Люси - и на нея симпатизирам. Много ми харесва това, че е разчупена и от нея ще видим добри имитации в танците. Може и да пее, старае се в имитациите - направи добър Майкъл. Убедена съм, че ще се справи с Поли Генова. При нея не харесвам тая хиперактивност, която показва - все едно е навита пружинка, постоянно подскача, ръкомаха и говори.
София - мнооого симпатична. Гледах "Пееш или лъжеш", хареса ми гласа ѝ. Справи се със задачата си, но не и гримьорите ѝ.
Михаела - направи наистина добро представяне на Петя Буюклиева - добър грим, костюм, изпълнение. Хареса ми и включването на самата Петя. Но... не харесвам самата Михаела. Не мога да кажа защо, просто не я харесвам  Rolling Eyes.
Миро - той ми е един от любимите съвременни български певци, така че... симпатизирам му. Хареса ми как си изпя песента, но не беше имитация това на Елтън Джон. Приличаше ми на един герой на Чочо Попйорданов /лека му пръст/. За избора му на бутона на късмета - това за певец с неговите възможности си е направо гавра  Confused. По си представям, като "ще се пада" на някого Фики Стораро  Confused, то това да е на някой актьор. Сега Миро трябва да пее на развален английски, фалшиво... бррр, съчувствам му искренно  Sad.
Коцето - за него съм със смесени чувства - и му симпатизирам и не. Гледала съм то и в друг музикален формат /Музикална академия май беше/, където Фънки пак беше жури и май, май тогава той не се изказваше ласкаво за него  Rolling Eyes. Има много специфичен глас /като Дони/и ще му бъде трудно.
Башар - за него нямам мнение. Знам го основно като водещ. Ще ми бъде предполагам като Геро, но за разлика от Геро се надявам да няма сърдити физиономии при оценяването. За образите, които имитираха двамата с Коцето, ако не бяха казали, че са те двамата, нямаше да ги позная.
Ваня - гледала съм го само във ВИП Брадър. Хареса ми там. Има амбицията да е победител и това го мотивира да се старае и справя със задачите. Ще ми е интересно да го гледам. За изпълнението му - не мога да кажа, доколко се е справил добре, тъй като беше в дует с професионалист и през цялото време пяха заедно. Единствено разбрах, че може да пее в синхрон. Искаше ми се поне за момент да го бяха оставили сам да ни попее  Crazy.

Виктор Калев - харесвам го този човек. Страхотна имитация направи. Като Кристина Димитрова беше по-добър. Хареса ми, че прочетох после как някои от вас се чудят, кой е имитирал Орлин Горанов - това говори още по-добре за Виктор, че добре се е справил.
Йорданка Христова - обожавам я като певица, харесва ми да гледам интервюта с нея, харесвам я като жена, но не е за жури точно на такова предаване. Излъчва една надменност, не умее да се шегува. Това е едно развлекателно предаване, което няма нужда от такъв човек.
Фънки - за него съм със смесени чувства, но си е на мястото като жури. Някои определиха, че миналата година се прехласвал по Преслава - за мен не беше прехласване, а иронизиране през цялото време  Thinking.
За жури ми се иска да са Фънки, Виктор и Маги  /не е задължително да има жена/ Peace.
Щеше да е добре отново Низамов да е преподавател, вместо Милица.

Зуека и Рачков - добри, много добри водещи за това предаване, но.... има моменти много прекаляват, по точно Рачков. Иначе добри включвания имат, добри скечове  Peace

# 350
   И аз да се включа към коментара за Йорданка. Харесвам я като певица и нейните песни, но за член на жури не става. Много вдървена е.

# 351
  • София
Виктор Калев, Фънки и Халваджиян трябваше да са жури.

# 352
Йорданка Христова изглежда много добре за годините си. Много младолика тази жена

# 353
  • София
Йорданка Христова изглежда много добре за годините си. Много младолика тази жена

Ако е без грим, сигурно ще е друго мнението.

# 354
Е, все пак е на 70+. За годините си изглежда добре. Иначе като жури не мога да я възприема, много е дървена.

# 355

И без грим я видях във ВБ. Данчето Христова остарява красиво!
Според мен Виктор нещо не стои както трябва в журито. Или му трябва  повече време да се впише.
Все имам усещане, че се опитва  да казва все хубави неща, сакън да не обиди някой. Всъщност и за журито и за участниците все още им трудно... И рано да се отпуснат.

# 356
  • Berlin
Джаферович спечели Сървайвър.

# 357
Ваня беше страхотен  Crazy, като се има предвид, че той е най- далеч от пеене и актьорство, просто супер му се получа тази песен  Peace

Много ми хареса и София, много добре се справи.

Михаела не беше чак за победител според мен, харесвам я, но не беше най-най за мен.
Виктор трябваше да е на сцената, не жури  Confused

# 358

Виктор трябваше да е на сцената, не жури  Confused

И на мен така ми се искаше. Но май другите няма да имат никакви шансове, ако е участник.

# 359
Ще го гледам с интерес. Участниците са приятни и Виктор Калев ми харесва като жури. Ще видим кой ще спечели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт