Като две капки вода- сезон 5

• 58 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Данчето каква пародия видя при Десислава, да питам аз?
И аз това питам? Crossing Arms  Били прекалили с килограмите, да бе, айде, ощети я много лошо Crossing Arms . Тя си ми е противна Йорданка, а сега - още повече.

# 646
  • София
Предвид това, че Люси беше гадже с дъщерята на Йорданка Христова и доколкото помня се разделиха със скандали, очаквах Данчето да е доста негативно настроена към Люси.
Но похвално - държи се професионално и оценява обективно.
Много ми хареса днешният концерт - Люси и Деси Слава бяха страхотни.
Не Люси, а бившето гадже на Люси е с дъщерята на Йорданка Христова.

# 647
Данчето Христова и Фънки ще извиняват, но Деси беше с много по-добра имитация от Михаела. Очевидно оценяват на база лични пристрастия.
е, какво е виновна Деси, че са й сложили такъв костюм?

И си изпя точно като Ваня песента. Данчето определено си показва пристрастията към подобните на щерка й и не може да превъзмогне ненавистта си към поп-фолка, колкото и да е добра Деси.

# 648
  • Испания
Предвид това, че Люси беше гадже с дъщерята на Йорданка Христова и доколкото помня се разделиха със скандали, очаквах Данчето да е доста негативно настроена към Люси.
Не Люси, а бившето гадже на Люси е с дъщерята на Йорданка Христова.

Точно това тръгнах да пиша. Не Люси, а Камелия.

# 649
Ясно, благодаря за поправката Simple Smile Останала съм с впечатлението, че Камелия е дъщерята на Йорданка Христова  ooooh!

# 650
  • София

Дъщерята на Йорданка Христова отне гаджето на Люси...  дотук с "професионалното оценяване"...  Sick

# 651
  • София
Ха, Десислава на първо място. Заслужаваше си.
Коцето с Далида  hahaha hahaha hahaha

# 652
Ваня - Мария Илиева
Коцето Калки - Далида
Миро - Бритни Спиърс
Башар - Мадона
 Joy Joy

# 653
Деси накрая си пя като себе си, а Данчето със слушалките...  ooooh!

# 654
Десислава не ми е приятна никак, но съвсем заслужено победи тази вечер.
Пффф, Михаела ще е Елвис другия път. Close Що не се падна Елвис на Миро поне, сигурно би се справил.
Башар Рахал - Мадона.. Joy hahaha  hahaha

# 655
  • Испания
Виктор пее страхотно "Камино".  Heart Eyes

# 656
  • София
Елвис, Майкъл Джексън и Куйн, според мен изобщо не трябва да присъстват повече в този формат. Излагацията с представянето винаги е пълна.

# 657
Люси беше моят фаворит днес. Същинско Поли! След нея - Деси Слава, колкото и да ми е неприятна.
А Михаела май ще ми е все в дъното. Има нещо много неприятно и лигаво в излъчването й, а с тази детска фигура без грам женствена извивчица няма как дами хареса като имитация, освен ако не й се падне Джъстин Бийбър или друг младеж, а може и някое миньонче.

# 658
Здравейте.Знаете ли как стои въпроса с билетите?От къде се купуват и дали има свободни,че някъде четох че до края на сезона всичко е разпродадено?

# 659
Съжалявам, че изпълненията на Поли и Десислава се паднаха в едно предаване - и двете бяха много добри и заслужаваха да спечелят. За мен с една идея по-добра беше Поли - всичко при нея беше едно към едно с оригинала.
Страхотен концерт, всички се бяха постарали много. Радвам се, че тази година няма Джуджита - дори и Ваня не е музикален инвалид.
П.П. Сега видях, че два пъти съм писала за Поли, а имах предвид Люси. Simple Smile Но грешката е вярна, както се казва, и е показателна - Люси направо си беше Поли. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт