Като две капки вода- сезон 5

• 58 499
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Димо и за артист не става Mr. Green
Данчето била голяма дружка на майката на продуцента, та ще трябва да я понесем до края. Някак Whistling

# 631
  • Berlin
Графа май е (сравнително) висок. Защо Башар, някакси не съм съгласна.

# 632
  • София
Михаела в никакъв случай не беше по-добра от Деси, да ма звинява Фънки...  Naughty

# 633
Михаела в никакъв случай не беше по-добра от Деси, да ма звинява Фънки...  Naughty

..и Данчето Христова подреди Михаела преди Деси  Rolling Eyes

# 634
Туй Деси, горкото...."Еднояйчната, едноклетъчна близначка"

# 635
  • София
Данчето Христова и Фънки ще извиняват, но Деси беше с много по-добра имитация от Михаела. Очевидно оценяват на база лични пристрастия.

# 636
  • София
Харесвах Михаела в Х фактор, но напоследък се скъсва от лигавене и е на път да ми стане неприятна...  Sick

# 637
Данчето каква пародия видя при Десислава, да питам аз?

# 638
  • through the wormhole
Едноклетъчна близначка. hahaha Joy Не мога. rotfImbo

# 639
  • София
В  грима и килограмите, като че ли Деса е виновна. А иначе Десито пак блесна с интелект  hahaha

# 640
Ми на Данчето главата и вече е пълна с бръмбари! Явно това че на външен вид е добре, не означава, че ментално съвсем всичко е наред. Като ви казвам, че има нещо общо с Вучков... Crazy

Мда, това с едноклетъчната беше култово! Деске, бравос! Mr. Green

# 641
  • Испания
Димо беше зле.

Заболя ме главата от смях с този софтуер.  Joy

# 642
Предвид това, че Люси беше гадже с дъщерята на Йорданка Христова и доколкото помня се разделиха със скандали, очаквах Данчето да е доста негативно настроена към Люси.
Но похвално - държи се професионално и оценява обективно.
Много ми хареса днешният концерт - Люси и Деси Слава бяха страхотни.

# 643
  • София

..и Данчето Христова подреди Михаела преди Деси  Rolling Eyes
А това пък, че я е пародирала бешее....  ooooh! щото ако имаше предвид грима, то Деси не носи никаква вина! Съвсем друг е въпросът, че даже са намалили и килата и гушата на Ваня Костова!  Crossing Arms

Момичета и вие сте писали за това, ама кой да чете преди да пише...  Peace Hug

# 644
Данчето Христова и Фънки ще извиняват, но Деси беше с много по-добра имитация от Михаела. Очевидно оценяват на база лични пристрастия.

Фънки поне си замълча и не се оправда като Данчето с някакъв жалък довод за Ваня Костова, че повече ѝ "биело на пародия" образът на Десислава...много е неадекватна и въобще не се вписва като жури. За втори път Виктор Калев прави много обективно оценяване на база представеното за вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт