Като две капки вода- сезон 5

• 58 664
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Заради Михаела ще гледам, любимка ми е отпреди. Хареса ми как се справи снощи, а Петя беше бонус за вечерта. От ВБ насам все си ме забавлява, когато цъфне на екрана. Grinning
Най-зле за мен беше Люси, ужасно ми се видя нейното изпълнение. Tired Танците помогнаха донякъде, иначе щях да превключа канала.

# 286
най-зле за мен беше Миро, по простата причина, че дори не си направи труда имитира гласа на Елтън
Башар положи много усилия, просто мал шанс с бутона
ПС: Деси се представи по-добре отколкото очаквах

# 287
Деси беше незаслужено ощетена.

Момичето на 1 място пееше добре, но за имитация трябваше още.
Липсват ми добрите артисти тази година

# 288
  • в резерват
  Случайност?  Grinning

Скрит текст:

# 289
И пак не я изпя много добре...

# 290
Деси беше незаслужено ощетена.

Момичето на 1 място пееше добре, но за имитация трябваше още.
Липсват ми добрите артисти тази година

Мен пък Деса изобщо не ме впечатли. А Михаела беше много добра в имитацията, въпреки че Петя Буюклиева ми е меко казано отвратителна, както и песента ѝ за бабата.

# 291
  • Дубай
Привет и от мен да цопна и аз тука
За мен най-зле беше Миро от към танцовата част го докара, но гласа не се и постара да го докара като на Елтън, София съм я гледала в другото предаване не е зле момичето добре се справи, а девойчето Михаела не съм запозната с творчеството и ,но ми харесва гласа й много добре се справи, но  от към движения беше пълна катастрофа приличаше ми на Робокоп  Peace

# 292
а девойчето Михаела не съм запозната с творчеството и но ми харесва гласа й много добре се справи но  от към движения беше пълна катастрофа приличаше ми на Робокоп  Peace

Да, бе, Петя Бу си се движи идиотски. Винаги се е опитвала да имитира Тина Търнър - и в пеене, и в движения,  безуспешно, разбира се. Е, при Михаела малко пародийно се получиха движенията, но щом ми беше неприятно да я слушам, точно като ор'гинала, значи добре се е справила. tooth

# 293
  • в резерват

бутонът  прати песен на Деса, която е пяла  Grinning

# 294
  • Испания

Но това хич не ѝ помогна. Пълна боза.

# 295

Но това хич не ѝ помогна. Пълна боза.

Е да де, и аз това казвам, че хич не ѝ помогна това

# 296
На мен Калки ми е бездарен и никога не съм го харесвала -нито с уклоните му , нито с визията му. Надявам се тук да си лъсне колко е творец, актьор и певец. Миро, много самобитен- за какво ли му трябваше да се бута и той тук. И той ще се провали според мен. Данка...как я паркираха тук , направо не е истина. Калев е сладур. Ваня е изненадата за мен. Този човек очевидно обича успеха и се старае. Фаворит ми стана.

# 297
Пет минути ми трябваха да разбера, коя е Данка 😁
Аз пък този Ваньо направо не го понасям. Много скучен и досаден.

# 298
  • София
Случайно спах в хотел, в който Калки имаше участие и така попаднах на него, пя страхотно. Пя няколко негови песни, останалото беше класики и кавъри.

# 299
  • Испания
На вкус и цвет товарищей нет.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт