МАЙ ПРАЗНУВА, АПРИЛ ГОСТУВА !!!

• 21 096
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
ЧРД със закъснение на Боряна на DaBo!  bouquet

Пожелавам на всички весело лято и пълноценни почивки на море, планина..., кой както се уреди, а ние и това лято ще пропуснем тези екстри Cry, но другото да стане Praynig

Зори, какво я правиш тази хубава гъбка Hug от РД е коренно променена, пу-пу.

# 241
Аз да ви призная момичета Пепката откакто спи сам в стая нощите са ни направо безпроблемни и да промрънка нещо през ноща в повечето случаи се успокоява сам и заспивалЧак не ми се вярва, че може човек да спи цяла нощ Grinning
Ние утре ще посрещнем празника пак леко болнички, но поне мисля да го зарадвам с лакомства и с един цял ден прекаран с мама.
Морето при нас ще е сигурно началото на септември и най-вероятно в Гърция, но преди това ни чака още ремонт, на мама РД, Петровден и чак тогава ще го мислим морето по сериозно.Може да отидем за моето РД да видим дали става местенцето в гръцко което сме избрали Thinking

# 242
Катрин заспива много лесно (обаче трябва да си посуче ако аз съм там) и спи по цяла нощ. Бълнува рядко, но след болницата се случва по-често. Но от 2 седмици ми се буди в 7:00 - 7:30 часа. Това е повече от ужасно, защото тя е била винаги сутрешна поспаланка и до скоро ставаше между 8:30 и 9:00. Но пък на обяд спи 3 часа

Днеска вижда баба си и започва да й обяснява с въртене на главата, изкривяване очите на горе и вдигане на раменете и едната ръчичка, че Мноооого пишкала и била много добра. Преди това на мен ми казва "Маммо гуши ме, аз съм с гачи и няма пикам гачите". Много ми стана интересно, защото грам не съм й се карала за гащите, а само говооорех ли говоооорех.  Единственото, което й казах един път беше, че ако се напика в гащите ще  е наказана, а тя се хили и ми вика "НЕ, ти ще си наказана" и ме сочи с пръстче. От там аз й отговарям "Не, ти" и така падна страхотен смях. Ама тя не знае какво да е наказана newsm78

# 243
  • Sofia
Честит да е празника на малките ни слънца  bouquet Да растат здрави, щастливи, да се чувстват защитени и обичани....и да е един слънчев и прекрасен ден с много прекрасни подаръци newsm51

Зори на теб благодаря за пожеланието Heart Eyes Надявам се баткото да е разумен и да слуша, защото вече се плаша как ще е от септември Mr. Green

# 244
Честит детски празник и от мен на всички пухчета и техните родители! Да са ни живи и здрави, много дяволити и пълни с енергия!

Да сте живи и здрави, защото без вас малките бонбони нямаше да ги има!  newsm51

Нашата почивка ще е най-вероятно в началото на септември. Много ми се ходи на море, че не съм била там от години (с изключение на 1-2 командировки за кратко, но тогава не стигнах до плажа).

# 245
Зори, какво я правиш тази хубава гъбка Hug от РД е коренно променена, пу-пу.

Изглежда променена, защото най-после ми позволи да и вържа "пашки" на косата и да и правя някоя и друга прическа. До скоро не ми позволяваше една фиба да и сложа  Grinning. А и в момента сме в поредния скок в растежа и яде като разпрана. За 2-3 седмици е качила малко повече от половин кило!!! (пу-пу).

# 246
Днес ще честитя светлия детски празник на нашите слънчица  Party Time  bigdance2  Party Time
, защото вчера изобщо не стигнах до РС-то, нито на работа, нито вкъщи, но поне бях изпълнена с вяра и надежда, а днес всичко се срина от сутринта  no Tired Face af

Зори, не е само от пашките, а май-май от добрия апетит Heart Eyes Да й нацелуваш бузките от нас Heart Eyes

За спането - Даренцето понякога заспива много бързо, до петата минута си похърква, НО аз трябва да я гушкам, а тя да си гушка бибичката (това шише с вода още не сме го...). Друг път се преспиваме с приказки, многократно пълнене на шишенцето... и аз заспивам обезателно преди нея. Буди се нощем също различно, според емоционалното си състояние - понякога чак призори с желание за гърне, друг път скимтенето е почти през 5 минути. Сутрин става в 7-7:10 за яслата, в събота и неделя се буди по същото време, но понякога продължава да спи до към 9-10ч. През деня в яслата спането й също е на настроения, ту я хвалят, ту се оплакват от нея, че не оставя и другите да спят Embarassed

# 247
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА НАШИТЕ ДЕЧКОВЦИ

Е Кети вече знае какво е да си наказана. Излизамена нашата улицаий казвам(защотой беше време да ака) "маме, ще ми кажеш когато ти се ака. Ако се наакаш в гащичките се прибираме". Тя разбира се свърши там работата и по принуда се прибрахме. Порева си,порева си  за каките, с коитосииграеше, но туку що ми обясняваше, че е била наказана. Като  я попитам защо, обяснява, че се е била наакала в гащите. newsm78 Сега ще  видя дали е имало ефект

# 248
Честит празник и от мен на всички дечица на патерица, да растат здрави и безгрижни!

Ние Гого го обзаведохме със слънчеви очила Чико за празника, много готини, имат си дори едно калъфче с цип. Че са Чико е важно, защото той много "го" обича Чико, ние с него често ядем, той е под формата на бебе от приказка, което има много играчки и пързалки и колички и т.н. и яде много хубаво, та сега като е с очилата на Чико и е супер.

Между другото как приемат децата ви новите дрехи, обувки, шапки, очила... изобщо неща, дето трябва да си сложат? Гого е мнооого скептичен и трябват дни да го убедим да сложи нещо ново. Ние му хванахме цаката, че е суетен, и сега или му обясняваме колко е страхотен с тия очила, шапка, дънки или каквото е там и как ще е най-хубавият от децата навън, или пък му обясняваме как например новата шапка е в тон с дрехите, а старата не е, та накрая се примири.

Еми, дай адреса с гащите, аз утре съм решила да го водя на пазар, че срам за мен, още си ходи със затворени обувки, че нямаме време да отидем да купим сандали.

И накрая да се оплача, че бях болна, всъщност още не съм се оправила съвсем, но такъв парцал не се бях чувствала никога. Два дни бях много зле, сега се пооправих, но лошото беше, че болестта ми съвпадна със стартирането на много важна програма, по която работя от месеци и нямаше как да си остана у дома. Вчера се прибрах около 14 ч едвам едвам, по пътя си мислех, че ако сега не катастрофирам, то нещо или някой ме пази, толкоз зле бях. Както и да е, оплаках се, сега съм по-добре. А болестта е "сину-бронхит" или нещо подобно, миналата зима пак го карах, а и имам проблем със синусите, та почвам да се съмнявам дали не става хронично.

# 249
Evjeni, сигурно вече разбират и осъзнават наказанието, Дария също не е стояла наказана, но щом чуе тази думичка и започва да реве. newsm78 може пък в яслата да е виждала наказани деца или дори и тя да е наказвана, въпреки че сестрите все я хвалят.

Ох, тази суета - нашата госпожица много обича новите дрешки и аксесоари, непрекъснато се хвали, че има нов/а/о/и ..., по телефона ги "показва"... Особено сутрин преди яслата е голяма мъка, докато се разберем, какво да облечем, обуем, кое е в тон с ... #Crazy Вчера например искаше да излезе навън с поларено комлектче (духаше хладен, гаден вятър), но боса със сандалите Close 15 мин. с баща й й обяснявахме..., овещавахме да обуем чорапи и маратонки. А си има една любима шапка и друга не признава Crossing Arms

Силве, бързо оздравяване! Аз от 7-ми до 10-ти клас всяка есен и пролет имах възпалени синуси, докато в 10-ти ми направиха пункция и от тогава (пу-пу) съм имала само краткотрайни хреми.

Бъдете здрави!

# 250
Здравейте!
Днес сме вкъщи с болното Даренце. През нощта имаше Т, кашля...сиропи, диети..., но въпреки че е болна не престава да ме радва и разсмива - преди малко искаше компот (черешите да си стоят в хладилника), отварям един - развален, втори - не ми харесва, започвам да отварям трети и тя възкликва: "Мамо, този е ОПРАВЕН!" Joy

Весела седмица!

# 251
Привет от мен! Отдавна не съм писала тук, ама имам толкова работа. Сашо вече е в лятна ваканция, командирован за прованс, където явно си прекарва доста добре Simple Smile Казала съм на майка ми да му маха вече пампата, че живот и здраве на есен ще го давам на ясла, да е готов. Той обаче хабер няма да казва пиш и ако, а пък майка миналата седм. го оставила един ден само по гащи без памперс и го питала Ще кажеш ли като има ако? Той и казал - Да, и тя му повярвала Confused,след 10 мин. се надрискал в гащите...та тя хич не е ентусиазирана от моята идея Sad иначе пиша в гърнето, ама акането е в изкючителни случай.
Аз вече започвам да се подготвям за бъдещата ни почивка с тати, живот и здраве юли месец и повече се подвизавам в travel форумите Simple Smile много ми се иска и с малкия да почиваме, ама ще видиме как ще се развият нещата. От мен приятна и безаварийна лятна ваканция на всички! Grinning

# 252
 ooooh!

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 18:42 от sia

# 253
Ехоо, къде се губите??? Пожелахме си весело лято и излязохме във ваканция Wink
Какво правят наборчетата?

# 254
Привет момичета как стев това студено юнско време, ние пак болни Пепето направи спастичен бронхит на алергична основа, но преди това беше и вирусулясъл и по този повод прекратих одисеята с памперса, че си беше жива мъка. Имахме един период преди около два месеца в които всичко си казваше сего определено сме в периода Не,Неискам и Няма и съответно прави на инат в гакщите разните му работи. Не страдам има време цяло лято пред нас. Laughing
Нашият тати се прибра от дълго отсъствие в чужбина с много подаръци и съответно Петърчо е във върхова фаза на лигавене и тръшкане, но аз пък вече не се дразня така да се каже му свикнах и не ми пречи да си реве и да се тръшка.Покрай болестта развалихме и нощният режим  ми припомни бебешкият период със ставане  по 10 пъти на нощ Cry Толкова много се променя моето човече, че вече не мога да кажа какво обича да прави, с какво обича да се храни и кой обича. Само в едно е постоянен сутрешният рев за мама-ужас направо такъв рев и дране пада и молби Мама абота оди НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, а вечер като се прибера бой и тормоз/отмъщава ми Mr. Green/
Имаме си и нови мерки 94см, 12,8кг. Расте, а не дебелееее hahaha

Общи условия

Активация на акаунт