Смятам да махам памперса от следващия месец. През целия юни месец (почти) ще сме в Созопол и съм решила там да се въоръжа с нерви и търпение и да видим какво ще стане. Ще се отчета след почивката, дано да мога да се похваля.
Да не и увредя нещо?
. Интересува ме има ли добре заредени откъм памперси (и по-специално памперс-гащи на Памперс) магазини, както и асортимент на Хип-ски пюрета (плодови и десерти по специално). И евентуално да ми дадеш координати на такова магазинче, имайки предвид, че ще сме в новия град, в близост до хотел Бриз. ще съм ти много задължена, а ако пък успееш да изровиш и телефон на детската кухня, ако изобщо има такава там, цена няма да имаш 
.
Най-хубавото е, че си казва. Ама що приказки изприказвах. Най-много се впечатлява когато й измисля някаква история. В парка вчера й каза "Хайде да напишкаме това камъче, за да стане мъничко, мъничко бебе камъче". У дома пък й казвам, че ако се напишка ще дойдат мравките да изпапат пишото и ще ни се напълни къщата с мравки (имамхме за кратко малко мравки) и после няма да има къде ние да спинкаме и папкаме и те ще ни вземат къщичката т.н
Също съм решила да направим по-решителна крачка като отидем за повечко време на вилата, но то кога ли ще е не знам... , че хич не ми е ясно каго ще са отпуксите.
. Интересува ме има ли добре заредени откъм памперси (и по-специално памперс-гащи на Памперс) магазини, както и асортимент на Хип-ски пюрета (плодови и десерти по специално). И евентуално да ми дадеш координати на такова магазинче, имайки предвид, че ще сме в новия град, в близост до хотел Бриз. ще съм ти много задължена, а ако пък успееш да изровиш и телефон на детската кухня, ако изобщо има такава там, цена няма да имаш 
.
). Не се сещам къде е този хотел Бриз
, то сега хиляди хотелчета се навъдиха, но ако го мярна, ще огледам наоколо, да ти кажа повече. Площадки детски имаше три: 1. в стария град, до централен плаж, 2.в новия град до стадиона (казват му Кит-а) и 3. още една площадка близо до детската градина в новия град.

.
. 
.
.
;
Ние от 2 седмици се мъчим с гащи, явно като се затопли на всички майки една мисъл им е в главата 
), чорапи, един динозавър, 4е са му слабост и една малка ферма с животни (дървена-мн.сладка). И на таткото една маркова тениска, 4е нали и той си ми е като детенце понякога
. Но от две -три вечери заспива, докато чета приказка (а си мислех че никога няма да дойде този момент - тя да си лежи спокойно, а аз да и чета
!