Отговори
# 75
  • София

7 мииарда ли!? Аз пък мислех, че сме къде 6 милион - в най-добрия случай...
Гаранция... като цяло няма, никога, за нищо - но вероятността да бъде отгледано от любящ ридетел/и е доста голяма.
И, бих добавила, о/о 100% по-голяма от тази да бъде отгледано от любящи родители, ако бъде убито още в ембрионален стадий. ПОнеже биологичната му потенциална майка не знае как се ползват презервтивите.  Mr. Green

# 76
  • София
На твое място първо бия шута на убавеца, второ, правя аборт и трето, при следващи сексуални контакти взимам железни предпазни мерки, за да не допусна същата грешка.

Няма железни предпазни мерки от забременяване. Единствено въздържанието. Но не подкрепям втори аборт. И най-тъжното е, че авторката, а и болшинството жени смятат, че едно дете ще бъде щастливо, само ако живее в охолство (Цитирам авторката). И с лекота затриват един човешки живот. Не знам какво да те посъветвам. Ако бях аз, нямаше да направя аборт, щях да предпочета да съм самотна майка, но не и да направя убийство. А приятелят ти........ разкарай го!

# 77
  • София
Скрит текст:
На твое място първо бия шута на убавеца, второ, правя аборт и трето, при следващи сексуални контакти взимам железни предпазни мерки, за да не допусна същата грешка.
Няма железни предпазни мерки от забременяване. Единствено въздържанието. Но не подкрепям втори аборт. И най-тъжното е, че авторката, а и болшинството жени смятат, че едно дете ще бъде щастливо, само ако живее в охолство (Цитирам авторката). И с лекота затриват един човешки живот. Не знам какво да те посъветвам. Ако бях аз, нямаше да направя аборт, щях да предпочета да съм самотна майка, но не и да направя убийство. А приятелят ти........ разкарай го!
Ами тя много добре трябва да си направи сметката дали може сама да издържа и себе си и бебе, което няма да е вечно бебе, защото на едно дете не му е жиненоважно да живее в охолство, но и твърдението, че дете се гледа само с много любов и още 1 черпак в манджата не е вярно.
Като гледам обаче авторката отдавна не влиза тука.

# 78
Тя влиза, но не пише! Направила е аборт вчера и е заета да пише в другите теми. 2 аборта по собствено желание за 6 месеца + трети кюртаж за доизчистване на остатъците от втория.
От една страна следя и репродуктивните теми; жени минали през купища опити инвитро, борещи се години годишни, харчейки всичките си спестявания до стотинка с една единствена надежда, да заченат и износят така чаканото бебе.

Боже, колко мъка и несправедливост има по този свят, Боже!

Иде ми да напиша едни тежки думи към авторката, едва се сдържам.

# 79
  • Варна
Ми напиши си ги тука, излей си душата, тя и без това няма да погледне тук.

# 80
Всеки си носи последствията от грешките.

# 81
Тя влиза, но не пише! Направила е аборт вчера и е заета да пише в другите теми. 2 аборта поn собствено желание за 6 месеца + трети кюртаж за доизчистване на остатъците от втория.
От една страна следя и репродуктивните теми; жени минали през купища опити инвитро, борещи се години годишни, харчейки всичките си спестявания до стотинка с една единствена надежда, да заченат и износят така чаканото бебе.

Боже, колко мъка и несправедливост има по този свят, Боже!

Иде ми да напиша едни тежки думи към авторката, едва се сдържам.

Е, то едното няма общо с другото.

В нейното положение наистина е избрала по-разумния вариант.

# 82
Като изправите абортирали жени срещу тези, с проблемно забременяване, направо ми идва да шамаросам някого! Изключително грозна съпоставка, омаловажаваща личните проблеми на хората.
В тоя дух се вкарват и репликите "Като не могат да имат дете, да си осиновят." Ама в крайна сметка това си е лично решение, на което никой извън двойката няма право да дава наклон, защото после няма тия другите да живеят с решението. Stop

Иначе щом авторката се покри - не й харесаха отговорите в темата. Няма да е първата, няма и да е последната. Май самата тема е за заключване. Rolling Eyes

# 83
  • Австрия

Боже, колко мъка ... има по този свят, Боже!

Да, има. И всеки носи толкова и такава, колкото и каквато сам може да понесе.

В нейното положение наистина е избрала по-разумния вариант.

Такова е и моето мнение  Peace

Като изправите абортирали жени срещу тези, с проблемно забременяване, направо ми идва да шамаросам някого! Изключително грозна съпоставка, омаловажаваща личните проблеми на хората.

Абсолютно!

# 84
  • София

Ами в този случай последствията ги носят главно убитите ембриони.

# 85

Говорех за последствията от аборта.

# 86
  • София

Говорех за последствията от аборта.

Аз - също.

# 87
  • Варна
  И какви са в Този Случай последствията за "убития ембрион"? И патосът, не е ли малко в повече: убити, убийство?
 Добре, че не всички са толкова "загрижени". Та, жените вече не се налага да го правят (аборта) по къщята - с телени закачалки.
 А и голям късмет за едно дете, да се роди при такива родители!
  (Макар че, в случая на авторката, е можело изобщо да не се стига до там. Пак - втори път за 6 месеца!
   Ама то и малко акъл трябва, освен да можеш да вкарваш едно нещо в друго.)

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 19:15 от Trill

# 88
  • София
  И какви са в Този Случай последствията за "убития ембрион"? И патосът, не е ли малко в повече: убити, убийство?
 Добре, че не всички са толкова "загрижени". Та, жените вече не се налага да го правят (аборта) по къщята - с телени закачалки.
 А и голям късмет за едно дете, да се роди при такива родители!
  (Макар че, в случая на авторката, е можело изобщо да не се стига до там. Пак - втори път за 6 месеца!
   Ама то и малко акъл трябва, освен да можеш да вкарваш едно нещо в друго.)

Едно нежелано дете е мъка за самото дете /понякога и за майкта/. Ако няма и финанси да го гледа още по-зле.

# 89
  • София

Не знам аз какъв патос има в убийството... може би трябва малко... по-различен поглед, за да се открие.
А за това кое е по-добре - ами... не знам - но и нейните деца не са имали шанс да си дадат мнението, та няма как да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт