Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 109 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Thinking къде се цъка?За сефте се мъча с тоя сайт Blush

# 331
Хоп Peace
Скрит текст:

# 332
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, имам въпрос който не видях описан на първа страница, може да сте го обсъждали, но по диагонал прочетената от мен тема не срещнах подобен проблем.
И така реших да се регистрирам в сайта. Всичко точно, но когато искам да се логна ми дава препратка в алибаба да се валидирам и ми иска телефон за да получа код, който да въведа за да ме допусне до акаунта ми, но такъв код въобще не получавам на телефона си, абонат съм на мтел. Какво трябва да направя? Моля за помощ. Пазарувам от един куп други сайтове, но този ме затрудни нещо.
Благодаря ви предварително.

# 333
Здравейте,
в момента имам 18 задържани в митницата пратки, които са минали през Турция. Стойността им е малка, на 25$ всяка. Странно ми се вижда подобно нещо. Нито една не е минала между капките и се чудя на какво може да се дължи това нещо.  newsm78 До момента подобно нещо не ми се беше случвало.
Давам номер на една от тях, но всички завършват на TR.  
RH053702487TR

Някой имал ли е подобен проблем?

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 22:48 от hanavi

# 334
Здравейте, пазарувам отдавна от сайта но доесега не ми се е случвало това и реших да попитам. Защитата ми изтича след 4дни, но не съм си получила поръчката. Реших да отворя диспут, за да не би да забравя и да изпусна срока, но ми излиза съобщение, че продавача е изпратил пратката и ако не я получа до 26ти да открия спор. Но нали тогава ще ми изтече защитата как ще открия спор?

# 335
Пиши на продавача да ти удължи срока за получаване или ще пуснеш диспут а не си получила пратката. Ако го удължи по време когато си отворила диспута отново можеш да затвориш диспута докато изтече новия срок и към последните 4дни пак можеш да го отвориш. Нещо много се бавят всякакви от всякъде поръчки. Аз чакам от 10.04 още.

# 336
  • Стара Загора
Аз чакам от 10.04 още.

А аз от 01,04... Tired И една от още по-рано, но нея я отписах... Вчера взех една от 23,04, но тя ми беше най- новата. Предните и те се влачиха невиждано много, направо не ми се поръчва вече Tired

# 337
Само да отбележа че вчера получих пратка от началото на март. Та не ги отписвайте още

# 338
Странно ми се вижда подобно нещо.

Ако са еднотипни - въобще не е странно.

# 339
Търся селфи стик..пълно е в алито, обаче на 2-3 места писах на продавача дали е съвместим с моя телефон и получавам отговор с кои марки е съвместим. Съответно имам два въпроса:
1. Има ли селфи стик, който е съвместим с всички телефони, без програма, само при използване на кабелчето?
2. Щом не е съвместим, предполагам, че след инсталиране на съответното приложение няма проблем да се ползва. Така ли е? Rolling Eyes
Приемам и препоръки. Peace

# 340
  • Варна
Аз си получих видео регистратор за 20-25 дни със сингапурските пощи, но чакам пратка от Китай от началото на май. Видеорегистратора мина без да го спират на митнца. Беше деклариран некъв изправител.

# 341
На мен преди седмица ми дойде пратка от 15 януари  Mr. Green

Забелязала съм, че обикновено  продавачите декларират по - ниска стойност на пакета от реалната, но на една от последните ми пратки, която беше на стойност $1.57, китаецът беше декларирал 9$   Crossing Arms Laughing

# 342
Здравейте!
Виждали ли сте нещо подобно в Алиекспрес?
https://www.jnsecret.com/bg-product-details-343.html
...Или някъде другаде? bouquet

# 343
Извинявайте,че нахлувам в темата,но как да регистрирам картата си? Rolling Eyes Като цъкна на Credit/Debit cards,ми дава само,че нямам  newsm78

# 344
Marthina, не е необходимо да я регистрираш. Когато правиш поръчка, ще видиш къде трябва да попълниш данните от картата, за да платиш. Отдолу може да отбележиш, че не желаеш сайтът да запомня информация за картата (това е мярка за безопасност).

Общи условия

Активация на акаунт