Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 108 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
От края на рамото до долу- 60 см, като  нали отпред и отзад е по-дълго като типична риза и там е повече.
От края на рамото до края на ръкава- 60-61см.
широчина-46см.
Най-големият е моят размер.

# 481
Тази лампа искам да си поръчам,продавача според мен е ок.Според вас?
https://ru.aliexpress.com/item/AZURE-BEAUTY-48W-UV-LED-Lamp-Nail … 436-03282-6UF2bAm

# 482
  • Бургас
получих една пратка, но как се следи в "China Post Registered Air " гледам че освен антиспам кода (числа) ми иска и нещо друго, а преди не искаше другото

# 483
От края на рамото до долу- 60 см, като  нали отпред и отзад е по-дълго като типична риза и там е повече.
От края на рамото до края на ръкава- 60-61см.
широчина-46см.
Най-големият е моят размер.

Тиф, мерси. ХЛ, нали?
Ще видя и аз какво да поръчам. Rolling Eyes

# 484
  • Вестерос
Да най-голямото , което е там. Премери се по таблицата. На мен ми става, но като закопчея и ми се отваря леко на едното копче и ме дразни.

# 485
Да...то това е проблемът на ризите - или се разкопчава или така се закопчава, че под ъгъл се вижда сЮтиена. Grinning Grinning

# 486
  • Вестерос
А много ѝ се точих на ризката, супер много исках такава на целувки

# 487
Ученическа раница да препоръчате, за начален курс, момчешка?

# 488
  • Пловдив
Доволна съм от тази блузка .
Материята е уникална ,доставката също 20 дни .
Ето и блузката :
https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Fashion-Autumn-Baby-Gir … 042311.0.0.LuzeZ0
Отговаря на номера .

# 489
  • София
Здравейте!

Преди доста време пуснах два диспута за неполучена стока, но все още не съм получила парите си?

Каква може да е причината и всъщност трябва ли да направя нещо?

ето това е статуса в момента:

# 490
  • Бургас
Понякога рейтинга на продавача до името му изчезва рейтинга, с всички браузери ( пробвано е и на други машини с различни ОС) от месеци е така, вероятно е бъг в сайта.
Може ли да се види от някъде другаде рейтинга на продавача

# 491
  • В един копнеж!
Погледни през мобилната версия.

# 492
  • Бургас

# 493
  • София
Натискаш на стрелкичката до No Feedback Score и се показва реалният рейтинг отдолу.

П.П. Аз имам друг въпрос, а не видях да е коментирано. От понеделник до петък всеки ден в мобилното приложение трябва да се направи определено нещо (вчера мисля, че бяха Flash Deals) и дава по една звезда. Като събереш и 5-те звезди, би трябвало да дава купони (вероятно от въпросните Select Coupons, не съм сигурна). Аз направих всичко от понеделник до четвъртък и сега не мога да открия как да стигна до това. Опитах се да потърся и в гугъл, и в мобилното приложение, и в сайта на Алиекспрес - без успех. Няколко пъти се опитах да отворя съпорт страницата - да пиша в чата - но и тя не ми се зарежда по неизвестна причина.

Някой да знае как се стига до тези "задачи" в мобилното приложение? Не са Daily Task - там е всеки ден едно и също, друго е.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 12:17 от menyanthe

# 494
Аз направих всичко от понеделник до четвъртък и сега не мога да открия как да стигна до това.
Писах на съпорта и казаха, че ще изпратят запитване към техническия отдел и ще го маркират като "Много спешно". Щели да ми отговорят на имейла за резултатите от проверката.
И аз като теб не виждам банер за днешната задача.
Купоните са няколко тип Select Coupons и един за намаление от $1 при поръчка за над $10 независимо от кой или кои продавачи. Може от няколко. Аз се възползвам откак започна играта преди 2 или 3 седмици. Не е кой знае какво, но все е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт