Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 108 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Значи поне не е само при мен проблемът. И аз успях да им пиша, и уж щели да се свържат спешно с техническия отдел - дано да успеят да го оправят до края на деня.

# 496
Значи поне не е само при мен проблемът. И аз успях да им пиша, и уж щели да се свържат спешно с техническия отдел - дано да успеят да го оправят до края на деня.
Стартираш приложението. Под what's new се върти банер. Превърти го ръчно до happy fri-yay ( при мен е пета позиция ) цък и си вземи звездичката.
п.с. Понякога на този банер стои Daily Delight - цъкаш него и си избираш съответния ден

# 497
  • София
Благодаря! Май само това не бях цъкнала от всичките банери. Simple Smile

# 498
Имам следното питане. Бях си поръчала стикери за нокти,но без да искам цъкнах и канселирах плащането. То беше някакви къси пари ,но днес ми ги върнаха. Проблемът е,че след това поръчах пак стикери от друг продавач,както и едни други неща,но ми стоят като чакащи шипване. 🙄 Едните са от 08.08,а другото от днес. Защо така не ги пращат и дали няма нещо общо с отказаните стикери? 🤔

# 499
  • Варна
Имам следното питане. Бях си поръчала стикери за нокти,но без да искам цъкнах и канселирах плащането. То беше някакви къси пари ,но днес ми ги върнаха. Проблемът е,че след това поръчах пак стикери от друг продавач,както и едни други неща,но ми стоят като чакащи шипване. 🙄 Едните са от 08.08,а другото от днес. Защо така не ги пращат и дали няма нещо общо с отказаните стикери? 🤔
Има продавачи които шипват след 3-4 , дори и повече дни. Едва ли има нещо общо с канселираните стикери.

# 500
Сега правих поръчка и ми изписа, че плащането не е успешно. В момента поръчката стои със статус Чакаща плащане и опциите са Плащане или Канселиране.
Възможно ли е да са дръпнати парите от картата, пък да не е отчетено това в сайта?
Да потвърждавам ли плащането отново?

# 501
  • София
Да, напълно е възможно. Но ако не е отчетено в сайта, след определено време (до месец), банката ще освободи блокираната сума. Проверете в банката какво точно се е случило.

# 502
Да, напълно е възможно.

Благодаря bouquet

# 503
Здравейте 😃 Преди малко за първи път се опитах да поръчам от Алиекспрес, но явно възникна проблем. Поръчката се появява в Order Completed и пише Status Closed. Най-интересното е, че парите са дръпнати, а в онлайн банкирането не ми излиза това движение. На имейла нямам нищо. Не знам дали не направих грешка, понеже направих поръчката и чак после видях, че имам имейл за потвърждение на имейла. И сега какво се случва не мога да разбера 😄 Ще съм благодарна, ако някой ме светне 😄

# 504
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже как да разбирам следното съобщение от проследяването и какво да правя?
 "Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция Пратката е ограбена
 2017-08-12 08:09:10 [BULGARIA] "
Благодаря!

# 505
Здравейте, някой може ли да ми каже как да разбирам следното съобщение от проследяването и какво да правя?
 "Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция Пратката е ограбена
 2017-08-12 08:09:10 [BULGARIA] "
Благодаря!
Провери си статута на пратката в Български пощи (bgpost.bg), това е минало през един и през втори автоматичен преводач и изобщо не е ясно какво може да значи Simple Smile

# 506
  • София
Сега погледнах и на проследяването на български пощи. Абсолютно същото пише.

# 507
Означава, че пратката ти е "получена" някъде по пътя. От теб не се очаква нищо - БП ще се свържат с теб, попълва се протокол и пратката се връща на подателя. Той има основание да търси възмездие по застраховката.

Ако е поръчка през Али-то, не се разписвай че си я получила. Свържи се с продавача, ако искаш да си коректна и го уведоми за събитието. Имаш 8 дена да потвърдиш доставката - не го прави и ако продавача не се заинтересова - повдигни диспут.

# 508
Здравейте,
Направих поръчка, след което китаеца ми писа, че точно този артикул не може да изпрати и ми предложи друг. Отказах и той помоли да канселирам поръчката. Така и направих, но днес са ми изтеглили пари от картата. Такава ли е практиката и ще ги върнат ли или трябва да предприема нещо по-специално?

# 509
  • В един копнеж!
Тая тема вече няма нищо общо с първоначалния замисъл и така както тръгна- за показване на покуптите от Алито и споделяне на мнение за същото. Нали имаше специлна за  отказване, проследяване на пратка и т.н.?

По темата...
Поръчах си:
https://www.aliexpress.com/item/8-PCS-Set-Vintage-Silver-Color-T … 042311.0.0.p7Sc7U  Пристигнаха вчера. Като на снимката са. Много са хубави. Дали ще почернеят времето ще покаже.

https://www.aliexpress.com/item/Hot-Sell-New-Fashion-Geneva-Brac … 042311.0.0.p7Sc7U Поредният часовник.Чака се!

https://www.aliexpress.com/item/12-pcs-set-DIY-3D-Butterfly-wall … 042311.0.0.p7Sc7U- В жълто и розово. Чакат се!

https://www.aliexpress.com/item/MAANGE-5pcs-Pro-Beauty-Flawless- … 042311.0.0.p7Sc7U Прословутите гъбички за нанасяне на фон дю тен. Реших се най-после да ги пробвам, че са и на изгодна цена. Чакат се!

Общи условия

Активация на акаунт