Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 108 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Момичета за първи път ми се случва да пише доставката е анулирана .
Дали ще дойде пратката ,или да чакам парите да ми върнат ?
Ако на някой му се е случвало моля да сподели !
Не очаквай да дойде пратката... Пусни диспут с "неясен статут на пратката" и дай скрийн шот за доказателство (не че те не виждат статута по номера... нали говорим за проследима пратка?)
За една ноемврийска пратка, чак през март имах "Пристигнала в България", "доставена в разпределителен център" и после анулирана. Звънях им в центъра и казаха, че имат голям контейнер с ужасно повредени пакети, явно баркода се е разчел, че да ми я маркират, но е в ужасно състояние и им я връщат...
Преди седмица получих една февруарска поръчка - беше преопакована от български пощи със съответен етикет, подпис печат, залепен изрязания от оригиналната опаковка етикет, очевидно мокър...  ooooh! едно елече с гъши пух вътре, силно наквасено вода, според миризмата - морска... миришеше на гнили водорасли  newsm78

# 286
  • Пловдив
Не очаквай да дойде пратката... Пусни диспут с "неясен статут на пратката" и дай скрийн шот за доказателство (не че те не виждат статута по номера... нали говорим за проследима пратка?)
За една ноемврийска пратка, чак през март имах "Пристигнала в България", "доставена в разпределителен център" и после анулирана. Звънях им в центъра и казаха, че имат голям контейнер с ужасно повредени пакети, явно баркода се е разчел, че да ми я маркират, но е в ужасно състояние и им я връщат...
Преди седмица получих една февруарска поръчка - беше преопакована от български пощи със съответен етикет, подпис печат, залепен изрязания от оригиналната опаковка етикет, очевидно мокър...  ooooh! едно елече с гъши пух вътре, силно наквасено вода, според миризмата - морска... миришеше на гнили водорасли  newsm78
Много благодаря за съвета !Ще направя както ми каза да видим какво ще отговорят .

# 287
  • Бургас
Преди седмица получих една февруарска поръчка - беше преопакована от български пощи със съответен етикет, подпис печат, залепен изрязания от оригиналната опаковка етикет, очевидно мокър...  ooooh! едно елече с гъши пух вътре, силно наквасено вода, според миризмата - морска... миришеше на гнили водорасли  newsm78
Много благодаря за съвета !Ще направя както ми каза да видим какво ще отговорят .
и аз имах с кенсел на митница и китаеца каза да отворя диспут и ще върне парите, а очаквах че ще иска ресент

аз ползвах - логистични проблеми
пратка върната от превозвача

# 288
  • Бургас
Китай май пак е закъса с транспорта
Системата им отчита че китаец ми е пуснал пратка преди 15 дена и чак днес е отчита системата че почват да е обработват
Междувременно защита ми вече е 45 дена

# 289
  • Бургас
Преди седмица получих една февруарска поръчка - беше преопакована от български пощи със съответен етикет, подпис печат, залепен изрязания от оригиналната опаковка етикет, очевидно мокър...  ooooh! едно елече с гъши пух вътре, силно наквасено вода, според миризмата - морска... миришеше на гнили водорасли  newsm78

като каза повредени пратки, се чудех защо вчера ми дойдоха 2 пратки с лепенки които са били мокри и вече са изсъхнали

# 290
Привет и благодаря за добре оформената тема!
Изчетох началния пост, но не открих мога ли и как да поръчам от един продавач няколко неща и като цяло това за препоръчване ли е /дребни стоки на минимална стойност/? Има ли начин да го направя без да се занимавам с чатове?

# 291
  • Пловдив
Аз обикновено ги слагам в кошницата и от там, ако е от един продавач направо си плащам всичките заедно.
От тел.ако направиш поръчка е малко по евтино 😄

# 292
Нещо ми беше убегнало, мислех, че от приложението не мога да ги натрупам в кошницата и чак тогава да платя. Стана, сложих ги през компютъра и платих през тел, макар че разликата в цената се оказа 2 цента, хах. Благодаря, jb66!

Поръчах гръбчета за телефони от този продавач, изглежда стабилен.

# 293
  • Пловдив
Нещо ми беше убегнало, мислех, че от приложението не мога да ги натрупам в кошницата и чак тогава да платя. Стана, сложих ги през компютъра и платих през тел, макар че разликата в цената се оказа 2 цента, хах. Благодаря, jb66!

Поръчах гръбчета за телефони от този продавач, изглежда стабилен.
По някога има разлика и 2-3 долара ,но на по голяма стойност.
И др от тел.можеш да ги вкараш а с кома да платиш също става

# 294
  • Варна
Здравейте! Поисках удължаване на защитата /срока за получаване на пратката/с 10 дни и китаеца ми писа че е съгласен и да изчакам. Това обаче не се отрази на срока, само мейла на китаеца - така ли трябва да бъде или и срока трябва да се корегира автоматично. За пръв път ми се случва. срока ми изтича на 12 юни. Ако не дойде до тогава трябва да изчакам до 22 и тогава да пускам диспут ли? newsm78

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 16:01 от Nell999

# 295
  • В един копнеж!
https://www.aliexpress.com/item/HC1133-Waterproof-Temporary-Tatt … 010608.0.0.3MSCPw
Поръчах временните татуировки с формата на 🐈. Вече съм с една от 1 седмица, не е мръднала въпреки всекидневните душове.

# 296
  • Бургас
Здравейте! Поисках удължаване на защитата /срока за получаване на пратката/с 10 дни и китаеца ми писа че е съгласен и да изчакам. Това обаче не се отрази на срока, само мейла на китаеца - така ли трябва да бъде или и срока трябва да се корегира автоматично. За пръв път ми се случва. срока ми изтича на 12 юни. Ако не дойде до тогава трябва да изчакам до 22 и тогава да пускам диспут ли? newsm78
китаеца лъже че е удължил срока  #2gunfire лоши китайци / пускай диспут че ще видиш номер на китайка

# 297
  • Варна
китаеца лъже че е удължил срока  #2gunfire лоши китайци / пускай диспут че ще видиш номер на китайка
Благодаря ти много! bouquet
Значи освен мейла дето ми е писал китаеца трябва да ми излезе автоматично и новият срок за получаване на пратката - 22. 6. При мен продължава да си стои 12. 6 . ЕЕЕЕ тъпи китайски номера, че и сумата е 50 долара. #2gunfire Днес още ще го сюрпризирам с диспут .  Още веднъж благодарности за ценния съвет!

# 298
здравейте имам един въпрос тъй като поръчвам отскоро,еди артикул поръчан от март не ми дойде,писах на продавача преди  седмици да ми удължи срока,но срокът е изтекъл а артикула го няма какво мога да направя сега

# 299
здравейте имам един въпрос тъй като поръчвам отскоро,еди артикул поръчан от март не ми дойде,писах на продавача преди  седмици да ми удължи срока,но срокът е изтекъл а артикула го няма какво мога да направя сега
Като за начало да прочетете първата страница от темата.

Общи условия

Активация на акаунт