Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 109 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
...В кошницата най- отдолу имам обща стойност 45 $ и бутон "Buy all", мислех, че може да се направи обща поръчка за всички неща newsm78
Ти можеш да ги поръчаш/платиш наведнъж, но ще виждаш от всеки доставчик като отделна поръчка. Даже веднъж ми се случи от един доставчик, една поръчка на две стоки да дойде в отделни пратки (пращали ги от различни места).

# 361
  • София
peneva_a, благодаря да отговора! Значи ако са пет артикула напр.,ще получа пет отделни пратки и пет известия за тях /като пристигнат/, така ли? И ако всеки артикул е под 30 лв. ще пристигне в пощата и няма смисъл да пиша на продавача?

# 362
peneva_a, благодаря да отговора! Значи ако са пет артикула напр.,ще получа пет отделни пратки и пет известия за тях /като пристигнат/, така ли? И ако всеки артикул е под 30 лв. ще пристигне в пощата и няма смисъл да пиша на продавача?
Зависи от колко доставчика са. В кошницата си ги виждаш групирани по доставчици. (имала съм поръчки по 20 артикула - комплектчета по 4 шнолки и по 5 ластичета... както и поръчки от по едно яке...)

# 363
  • София
Разбрах,значи се гледа сумата на всички стоки,които са от един продавач:) Благодаря много!

# 364
Аз си поръчах телефон и чакам доставка от Холандските пощи. Пакетът е тръгнал на 20.06. от Амстердам и още не е пристигнал, възможно ли е да пътува 15 дни оттам? Преди време пак бях поръчвала чрез доставка от същите пощи и пристигна за 5-6 дни. Понеже е за дъщеря ми, а тя няма търпение Simple Smile Simple Smile

# 365
  • София
Въжможно е! До два месеца ще дойде.

# 366
Въжможно е! До два месеца ще дойде.
Благодаря, но как е възможно два месеца да пътува от Амстердам до София? Явно пратките престояват някъде.

# 367
но как е възможно два месеца да пътува от Амстердам до София?

Това, че е изпратен с Холандските пощи, не означава, че пътува от Холандия  Wink

# 368
  • Варна
Разбрах,значи се гледа сумата на всички стоки,които са от един продавач:) Благодаря много!

Stela, ако имаш няколко поръчани неща от един продавач и превишават стойността от 30 лв. имаш 2 варианта: единия е да го накараш да ти ги раздели на 2,3 или повече пратки като във всяка стойността на стоката да е под 30 лв, а втория - да го помолиш да декларира ниска стойност (напр. до 15$). Обикновено търговците не отказват и го правят, но няма гаранция, че на митница няма да спрат пратката на случаен принцип.

# 369

Stela, ако имаш няколко поръчани неща от един продавач и превишават стойността от 30 лв. имаш 2 варианта: единия е да го накараш да ти ги раздели на 2,3 или повече пратки като във всяка стойността на стоката да е под 30 лв, а втория - да го помолиш да декларира ниска стойност (напр. до 15$). Обикновено търговците не отказват и го правят, но няма гаранция, че на митница няма да спрат пратката на случаен принцип.
Или да ги пуснеш на два пъти Simple Smile

# 370
  • София
Момичета,благодаря,беше важно за мен да се ориентирам,че ми е първа поръчка!

# 371
  • Пловдив
Момичета, имам поръчка, която не съм получила още, а има два дни до края на срока за отваряне на диспут. Обаче, когато се опитвам да отворя диспут за неполучена стока ми излиза следното съобщение и не ми разрешава:

Our records show that your order has departed from its country of origin and is currently in transit. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2017-07-08 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience.

Така обаче ме принуждават да чакам още цял месец, с което аз не съм се съгласявала, когато съм поръчвала "нещото".  Naughty Срокът беше 60 дни и аз не искам да чакам повече  #2gunfire
И как ще отворя диспут един месец след срока  newsm78

# 372
Момичета, имам поръчка, която не съм получила още, а има два дни до края на срока за отваряне на диспут. Обаче, когато се опитвам да отворя диспут за неполучена стока ми излиза следното съобщение и не ми разрешава:

Our records show that your order has departed from its country of origin and is currently in transit. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2017-07-08 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience.

Така обаче ме принуждават да чакам още цял месец, с което аз не съм се съгласявала, когато съм поръчвала "нещото".  Naughty Срокът беше 60 дни и аз не искам да чакам повече  #2gunfire
И как ще отворя диспут един месец след срока  newsm78

според мен не е цял месец, а само два дни  - ще можеш да отвориш диспут на 08.юли.2017

# 373
  • Пловдив
според мен не е цял месец, а само два дни  - ще можеш да отвориш диспут на 08.юли.2017
Eeee, права си, така е най-вероятно  Embarassed Много благодаря  Hug

# 374
Днес ми пристигнаха 2 пратки поръчани на 24.06 и пуснати на 26.06! За 10 дни! Много съм доволна.
Чакам още една,но нея я пуснаха по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт