Пазаруване от Aliexpress.com 52

• 109 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Мога и направо да го помоля той да плати.

# 421
Мога и направо да го помоля той да плати.
Принципно, ако му предложиш подходящ стимул за мотивация може и да плати. Защо ме карате да ставам груб от сутринта?

$21 спокойно минават в графата "Незначителна стойност". Нищо не пречи да опиташ и да ти сложат червения печат.

# 422
  • Вестерос
?? какви съвети????........................

# 423
...$21 спокойно минават в графата "Незначителна стойност". Нищо не пречи да опиташ и да ти сложат червения печат.
Якета за по 60$ са минавали без митница, но ми спряха едно детско якенце на цена 8$ (от тях 2 за транспорт)  Rolling Eyes Но тъй като за него не се дължи митническа такса, изнамериха си "такса за услуга - митническо обслужване", "такса за услуга - освобождаване на пратка", която струваше повече от якето Thinking Та ги питах - аз искала ли съм им тази услуга, та освен двата часа там ми вземат и едни 15лв за "услугата"... Накрая платих ДДС върху 6$ и няколко лв за освобождаване(не си спомням точно)...
Та изобщо не е ясно кой контейнер с пратки ще подхванат да проверяват и в кой ще се усъмнят в реалната стойност на пратката. Нали затова ни искат разпечатка на поръчката със стойността, че ако има разминаване с написаното върху пакета, да се види!

# 424
?? какви съвети????........................
Това за мен ли беше?
но ми спряха едно детско якенце на цена 8$ (от тях 2 за транспорт)  Rolling Eyes Но тъй като за него не се дължи митническа такса, изнамериха си "такса за услуга - митническо обслужване", "такса за услуга - освобождаване на пратка", която струваше повече от якето Thinking Та ги питах - аз искала ли съм им тази услуга, та освен двата часа там ми вземат и едни 15лв за "услугата"... Накрая платих ДДС върху 6$ и няколко лв за освобождаване(не си спомням точно)
За $8 с представен документ за плащането, няма как да ти вземат каквото и да е като митнически сборове. Най-много два лева за обработка на пратката.

п.с. Ако ще се разправяме на тема Митници, по-добре да бъде в темата за Агенция Митници.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 11:29 от Nazgul

# 425
  • Varna
Искам да попитам хората с малко повече опит (преди ползвах много сайта, но сега не си спомням) - имам пуснат диспут, продавача ми е отговорил и аз трябва да приема или отхвърля предложението- колко време имам за това? От никъде не мога да видя в алито, а с продавача си говорим за съвсем други неща и взех да се обърквам.

# 426
Момичета, не.мога да намеря групата „размяна на неуспешни стоки от али”, може ли да помоля за линк
А относно диспут - има си срокове, мисля,че беше около седмица за реакция

# 427
Момичета, не.мога да намеря групата „размяна на неуспешни стоки от али”, може ли да помоля за линк
А относно диспут - има си срокове, мисля,че беше около седмица за реакция
https://www.facebook.com/groups/800660159971443/?fref=ts

Girl_on_fire - като си отидеш на поръчките (my orders) и за всяка има какво се случва. Там би трябвало да има бутон за диспута. Цъкаш там и виждаш какво сте писали, кой какво е предлагал и срока, който тече.

# 428
Докато се накяна да поръчам тази рокля и вече обявата е неактивна

https://ru.aliexpress.com/item/Tangada-Fashion-Women-White-Dress … /32807223526.html

Опитах да намеря същата, но неуспешно .
Някой може ли да ми помогне?

# 429
  • Стара Загора
Днес получих две пратки - едната от 01.04, другата от 11.07 Crazy Рекорди отвсякъде Laughing

# 430
Здравейте! Този линк:
##ИНСТАЛИРАЙТЕ приложение,което автоматично ще ви намира най-евтината съща стока в сайта
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly9jaHJvbWUuZ29vZ2xlLm … 3I21zZzM0NjMxMjc3

не работи. Някой може ли да помогне?

# 431
Здравейте! Този линк:
##ИНСТАЛИРАЙТЕ приложение,което автоматично ще ви намира най-евтината съща стока в сайта
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly9jaHJvbWUuZ29vZ2xlLm … 3I21zZzM0NjMxMjc3

не работи. Някой може ли да помогне?
https://chrome.google.com/webstore/detail/alipricecom-shortcut/f … npgnobanogi?hl=bg

# 432
  • Варна
Здравейте,
Вчера се регистрирах се в сайта Aliexpress.com и направих няколко дребни покупки,всяка по 5-6 долара. Днес се опитвам да вляза в профила си, но ми изписва съобщение, че поради голямата активност иска верификация на акаунта. Стъпка по стъпка направих, каквото искаха - телефонен номер, на който да миизпратят код за достъп, но .... до там. Нито код, нито достъп Sad , и така няколко пъти.
Опитах се да се свържа по чата, но за да проведа разговор трябва да вляза в профила си, а точно това не мога.
На някого да му се е случвало това?
Приемам всякакви съвети и помощ как да вляза в профила си, защото все пак имам няколко поръчки, а по никакъв начин не мога нито да ги следя, нито нищо.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 10:29 от a6olq

# 433
  • София
А под искането за мейл и парола, няма ли един плъзгач, който просто да го придвижиш? Имам спомен за нещо такова..

# 434
  • Вестерос
Понякога го иска , дава ти код и пишеш или една зелена черта да предвижиш на дясно.

Общи условия

Активация на акаунт