Мами в арабските страни-4

• 21 874
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • по пътеката
привет мами!  Hugза на4ало отговарям на млн- убийците на белгий4ето  бяха от нашия регион изто4на европа -цял ден вървяха по евронюз ,4е не е от магреба, ама нямаше извинение за напдаките, то малко сме от припряните ние българите, да о4ерним, пък после гледаме кого!
радвам се за децата ви , и много да видят и да опознаят, и ние пла4ем от бурно прегръщане  от непознати и се крием, аз мразя такова юркане да се мляскат и стискат децата! ами линда се плаши и се дърпа и пищи!
креми, айде палци и да се видите с тати, 4е си е кощунство да не могат да се съберат хората да се нарадват на детето си !
аз гледах да смек4а тона и да ги накарам да се замислят, ама и това не помага, пак сме от пъргавите по коментарите!
креми , сами на леля , мом4ето си е юнак от смесен тип, но много сладък, да не обидя таткото де ,ако кажа балкански, но расте с балкански размери! и таткото не лъже  никак , живи и здрави вси4ки! Peace
аз съм с изкъл4ен глезен , ей, много съм им в о4ите на хората и винаги падам! сега хода като патка, от най- бременните, хахахаха ! лек ден!
миме, решихте ли за колата? ама и твоето мъжленце хи4 не лъже, много се е променил и пораснал!мъжкар от всякъде Hug

# 121
опс марси 2 пъти се връщах да ти 4ета постинга.Бременна патка ли про4етох или....????ако носиш малко пате да ти 4еститя от все сърце  bouquet

Веси маи нямат сите  или поне аз не съм срещала,виж гугъла какво ще ти покаже.

въобще не им обръщам аз внимание на хората,като са толкова ограни4ени и виждат не по дале4е от носа си.нека са 4ерни да са живи и здрави само.

Ядаите идея как да се справя с малкия маимун,не иска лигавник и това е.колко ли виъвнида не смених кърпи4ки ли не слагах не иска,по4ва да го дърпа да пла4е,ще се обеси,а неможе без лигъвник 4е става мазало.и тои взе да проявява характер ве4е.сърди се цупи си моцунката маимун4ото

# 122
Добър ден и от мен Hug
Дребния ме събуди още в 5 сутринта,и  си викам няма само аз да съм прецакана Mr. Green.Направих закуска събудих мажо и към Витоша.Закусихме там помотахме се и обратно.
elip и при мен плацентата беше много ниско още шестия месец,но при мен се наложи да ми направят секцио.Но гинеколога ти най -добре ще прецени.
Аз как ви завиждам на дечицата,че са по-матови,мойто е като прозрачно.А така ми се искаше да не е толкова бяло,но като се влюбваш не гледаш цвят на кожата. mariabutti мажо е "влюбен" в  сина ти,много е чаровен/нали е и по големичък/.Толкова са ви сладки дечицата на всички,да са ви живи и здрави.
А за вчерашните ми коментари за арабите мога да кажа само : Тези седем дни в месеца не ми прощават.Хормонът ме удря,и ми се изправят и двете мозъчни гънки,които са ми останали.Надявам се ,че ще ми е наистина за последно.Дори не прочетох инфото на англииски за момичето.Добре,че mariabutti видях какво е написала та го прочетох след това.Ама за какво ли и аз незнам,като нищо немога да променя.
Лек ден на всички.

# 123
  • по пътеката
млн, нееееееееееее , не съм поне по последни данни на агенция ТАСС, хха !но с този изкъл4ен глезен ми е много трудно да ходя и захождам на 30 см от другия крак, познайте как ми ходи такава походка, хахахахах!за лигавника,-и линда е без лигавник от много малка, и тя така дърпаше, пък аз измислих едни стари дрешки които могат да се белят и така за храна с тях, и сега по4ти несе цапа сама като яде, много внимава! ама като си гледаше дрехите като ги накапем и познай, да съм 4истела или махала блузата, то 4истница, ама взе да ми напомня свекито, 4е не знам , май си е ген!ина4е още с зор ядем, макар и ка4или ве4е малко тегло!ако стои малко на едно място ще и направя днес снимки и ще я видите пак ! хайде много усмивки! Peace Peace

# 124
Ох, момичета, направо ме отчаяхте. Така ми се искаше този път да раждам нормално, че не ми се занимава с възстановяване след секцио. Но както и да е. Важно е бебо да е ок.

marsy, това за бременната патка камъни в мойта градина ли са  Laughing  Laughing? Не знам за теб, но аз определено вече съм с такава походка. Щом Рая започна вече да ми подава ръка за помощ като реша да се надигна от дивана... можете да си представите положението  Joy.

Миленка, не го мъчи юнака с тези лигавници. Нека се цапа, то каква му е работата иначе. Ние сме нямали проблеми с лигавниците, но и с тях и без тях щерка ми си беше охлепана от носа до петите. И още си е такава. Дано да се промени в последствие, но за сега вече спрях да й правя проблеми. Иначе съм си малко маняк на тема ред и направо се побърквам като видя нещо мръсно, затова и мъжа ми започна да ме подиграва.

# 125
Аз отдавна сам спряля да плащам "данък обществено мнение".
Моята зълва е по бяла от мен ,съпруга и е бая черничък и тя все се майтапи че децата и били капучино.
Моя съпруг много харесва когато види някой с по матова кожа,и сега всеки ден ми разправя че Фатима сигурно щяла да баде по тъмнокожа  от сестра си която е малко като восък бяла.
Моето мнение е че дечицата ви са прекрасни ангелчета
.

# 126
Марси аз пък си помислих 4е 4е 4акаш "патенце".Сори мила,пожелавам ти го от сърце  bouquet

по4н

ах да не слагам лигавник,фанелката отива на кино,особено ако има морков или домат.така се омазва,4е  след всяко ядене следва баня,4е кротушко стана голям тарикат.иска на ръце или изправен в период сме на опознаване на заобикалящите ни неща,щакофе,врати кабели,но аз му хванах цаката като свалих паяка на двора да се шири на воля.еле какаво гонене на ку4ето пада да си умреш от смях.и взе да се сърди ако не му дадеш нещо което иска,стиска юмруци и "ръмжи"

И аз винаги съм си падала по тъмните мъже.то не 4е аз съм много бяла де.имам си някоя друга баня по рождение Mr. Green

# 127
Ох за цвета на ожата и аз съм имала винаги комплекс че съм много бяла, и като идех на плаж ставах като рак колкото и да се мажех и пазех и после спях на закаалката.Винаги съм искал да имам поне една баня, тя сестра ми има но не и аз! Е ген какво да се прави!
А за лиганика не мога мног да кажа , ще вида и ние акав характер ще сме!
А елип то не останало мног , драж се , ти пак не можеш да ставаш, аз каква бях, таркалях се, накрая преди да влезна в болницата бях 94 кг Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
сега съм 85 и не мога по надолу защото кърмя, а някои да ми казе този корем не иска да се прибира, жиси ми над операцията, аз и как се нацепих ужасно ама здраве да е, ако не мине схе ходя на някои друга процедура и готово!

# 128
  • O.A.E./ Пазарджик
Милена вземи стари фанелки на Дима да са му по-големи и му ги обличай за хранене. и ние имахме такъв период. тогава ядеше полегнал и му слагах салфетки на гущата, че голямо оливане беше. като му сложех мушамен го дъвчеше Laughing сега му слагам един лигавник като предница на блузка с ръкави. почна да яде сам и къде уцели, къде не.

Елип, изчакай доктора, не се навивай напразно.

Креми, ще се прибере. на мен ми трябваха няколко месеца. да не кажа, че чак сега ги свалих килограмите от бременността.
и аз така все се успокоявам. като приключим с децата ще ходим да ни пооправят малко тук- таме hahaha нямам намерение на 40 да ме е срам да се съблеча Mr. Green

# 129
Mилена, и аз бих те посъветвала просто да го обличаш с някоя блузка  поовехтяла докато яде,аз правя така със Самира.
Тя яде сама вече от доста време ,но все още се омазва  от главата до петите и трябвя след всяко хранене да се преобличаме.
Да ми е здрава пералнята ,че без нея трябва да спя в банята за да сме винаги чисти.
На Елип ,и препорачвам да не се притеснява а да си почива максимално и да се готви за голямото събитие.
Ей да ви се похваля вече 3 килца съм свалила и съм много доволна ако продалжавам в същия стил до 3 месеца ще съм както бях нявремето.
Лека ви нощ !

# 130
Блузка ще му слагам няма на4ин само незнам като се храним навън по разходките как ще е Laughing
Креми  рано ти е още ще ги свалиш килограмите,а за корема незнам моят не се прибра а си виси като празна тиорби4ка от пред.грозна работа а и цялата съм нацепена  и кожата виси.аз свалих доста,но продължавам да хапвам предимно салати,даже баща ми е много притеснен,4е не ям,много съм била отслабнала,какво ми е #Crazy

ина4е и аз искам още едно бебе и след това ще се пооправя,но със сигурност ще играе ножа Sad

# 131
Добро утро на всички  bouquet,тук има страхотна пясъчна буря,нищо не се вижда на 100 метра.
Милена,как е времето в Несебър,става ли за плаж?Какво правите през деня?
elip,зависи колко ниско ти е плацентата,но се пази повече. HugКъде ще раждаш в Jeddah?
Аз да се похваля,че отивам на гости на Мима newsm44 ,и ще си избелвам зъбките като нея.
Kremi,кога ще знаете за визата?
Желая ви лек ден,аз отивам да зубкам арабски и ще хвърлям по някое око тук. Wink

# 132
 smile3524Отивам да спя още поне 15 минути съпруга отиде на работа ,а аз след час трябва да съм на гости на една тунизийка.
Мarsi,а у вас  ядете ли много люто?
Аз вече почти нямам корем , но правя по 200 коремни преси сутрин и още толкова следобяд
. Flowers Four Leaf Clover

# 133
  • по пътеката
даниелке, аз ям и в бг люто, но умерено, сега не ям, 4е отваря ми един апетит, ужас! #Crazy но за малката ве4е 2 г водя война направо, да не й дават от тяхната лютата храна, ама трябва все да се карам! #Cussing out те имат изгорени от детството си папили за лютото и не усещат , ако ще да е огън.аз не искам язва на детето от ранна възраст, вси4ки са с проблеми на стомасите и 4ервата. разпитай твоята позната  отде е и ми разкажи как я намираш , винаги ми е интересно как се приспособяват тунизийците навън!не клюкарим моми4ета, само обсъждаме зад гърба Mr. Green,после отивам да правя коремни в леглото , ех амо можех насън и после без килцата да се окажа, кеф! Joy

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 11:57 от marsy

# 134
Ноиа времето е супер.тия дни го дават до 33 гр.аз отдавна съм по потник и шорти за о4удване на тукашните които още ходят с ботуши и якета Shocked
днеска минах покраи плажа и за мое у4удване имаше доста хора,но то и сл бряг има доста туристи.немога да отида на плаж 4е малкото рибе ще реве за водата,а тя е доста студена.брат ми ходят за миди и скариди,едно мое хоби от небременските години.голямо рибе бях,но сега ми тежи и мързи

зна4и в дубаи се заформя парти.пак изтървам,но като си доидем живот и здраве ще наваксаме.

Ноиа браво за арабския.мъжо и по телефона ми мели 4е не съм го у4ила Mr. Greenаз и корана се заех да 4ета но тук нестава,нямам никакво свободно време,малко ми идва нанагорнище без помощ,но да взимам жена за 2 месеца нама смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт