Мами в арабските страни-4

• 21 877
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Мила, май тройно няма  newsm78....
Те двойно едва разрешават  newsm12
Как сте арабски майчета? Аз не съм писала отдавна-имах проблем с зарядното на компа и докато намеря фирма-представител....
Вече се осмелих да купя дрешки за бебо, не можах да се удържа.
Дубайски мами, свирнете, ако видите разпродажби в Baby Shop, Mothercare, Next , че да пращам и таткото да пазарува... newsm47
Креми, дано мъжа ти да се оправи скоро с БГ бюрократщината и дойде да си види наследника. Успех!!

# 106
здравеите моми4ета.Аз пак на бързо.Още нямам интернет тъи като бтк-а се бавят.Дано го пуснат поне преди да си доида Mr. Green  Ние сме добре.Малката е толкова щастлива.Немога да я прибера във нас.Постоянно е навънка играе с децата или на расходка с някоя лели4ка,което е добре дошло за мене.Дядодто неможе да ни се нарадва.Малкият е още на антибииотик.Бронхит.не иска да седи в коли4ката си все стъпил на кра4 ета да е.от понеделник сме на солариум 4е още е хладно за плаж.
мадявам се да ми пуснат нета тия дни та да досаждам малко пове4е

целувки

# 107
  • O.A.E./ Пазарджик
не мога да разбера как може в консулството да ми кажат едно , а в полицията в Пазарджик коренно различно.
за постоянна виза от консулството ни казаха, че трябват 6 месеца престой. можело да ни издадат в началото, но и като видят след 2-3 години, че не стои малкия толкова можело да я вземат #Crazy
само в полицията можели да ни удължат визата на 4 месеца.
отива майка и ги пита, а те почват да я убеждават, че няма изискване за 6 месеца за постоянна виза Shocked
казали й- като дойда ще видим какво ще правим- или ще я удължат или ще кандитатстваме за постоянна.
същото и с поканата за мои приятели да ми дойдат на гости лятото -или майка да ми прати покана, защото е собственик на апартамента или аз да напиша една , че гарантирам за тях. едното щеше да отнеме 3 дена разправии, другото стана за 10 мин.
няма оправия !
така, че подробности ще има като се прибера.
Веси, защо не каза по-рано за тия намаления! преди месец имаше големи чистки в Baby Shop, Mothercare, Next.

сигурно ще има накрая на самър феста след 3 месеца Sad

сега има в Макс. и там има качествени работи на добри цени.

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 19:09 от mariabutti

# 108
Здравеите,аз малко не се вклучвам че сме все по разходки с малкия.
Искам да питам кога се брасне главата ан малия, че мъжа каза че като доиде тои ще го направи , и какво се прави след това, с какво да му почистим главичката, да го кчпем ли, тя фонданелата му нали е отворена много и ме е страх, кажете вие какс те го правили!
мерси

# 109
  • по пътеката
креми защо трябва да я бръснеш , някакъв оби4ай ли е това? ей, аз нищо такова не знам  за мом4енцата- тука нали сме друга губерния! ама ще внимавам да видя за какво става въпрос! тука е ад, иклиматиците не са пуснати навсякъде, на 40 градуса съм в безплатна сауна! но то било за хубаво, нали?! потим се и вадим токсините и пием вода до правене на аквариум в корема, леле 4ак се 4ува как бъбука, хахаха шега!лек ден мими4ета! Peace Hug

# 110
А marsy само дето до скоро се оплакваше от студ. Видя ли сега  Laughing
Ох и ние пукаме от жега и имам чувството, че с този корем ми е още по-топло. Обаче миналия ден бяхме на 3D скенер да видим дали бебо е ок и се оказа, че е едричък, но пък си е на 30 седмици и сега ще раждам към 22ри юли, а не както ми бяха казали по-рано. Много ми се искаше да сме заедно с него. Освен това доктора каза, че плацентата ми била ниско. Знаете ли какво означава това? Проблем ли е? Док не изкаше да се ангажира с мнение и остави гинеколога ми да реши какво да прави.

# 111
  • O.A.E./ Пазарджик
креми, не се плаши не е опасно. само гледайте като го бръснете да спи та да не се върти много. малкия го проспа тоя момент. ще ми се и сега да е така като го постригваме, че реве като че не знам какво го правим...
те другите деца имат само мъх и нищо им няма. наще нали са с коси и ни прави впечатление Laughing
 не го мажи със спиртно. има едни пудри за възпаление, и при обрязването го мазахме с тях. с тях първо.намажи го със зехтин след това да не му изсъхне кожата. да ти кажа така му се изчисти кожата на главата и нямаше люспи.

елип, не мога да ти дам съвет, мила. по-добре чакай мнението на доктора. стискам палци да няма проблем.

и тук е ужасно топло вече. на нас ни остават 2 седмици и ще стягаме куфарите. Grinning

# 112
Елип,мисля,че не е страшно-просто трябва да си почиваш повече за да не родиш преждевременно.
Мария, мерси за инфото. Таткото така или иначе няма да дочака до другата разпродажба.
Креми аз няма как да ти помогна със съвет, но се надявам ако сме момченце ти да помагаш, че си по-хапред с материала  newsm53 smile3503

# 113
Ве4е имаме нет Laughing Голяма радост,4е малката си гледа любимото детско онлаин а и си бъбрят с таткото.Пу 4е ми става мъ4но като го видя,но то не остана още 2 седмици и ще доиде.
при тях нямало такъв оби4аи.
Креми аз на малкия съм го постригвала с машинката на мъжо 3 пъти до сега.Не съм му бръснала главата защото при тях нямало такъв оби4аи.не се притесняваи нищо няма дяа му стане.не го мажи със нищо.със зехтин се маже само ако има кори4ки по главата.
и на мал4о не му се е затворила още фонтанелата което е нормално.ние още сме на антибиотик.кашлицата понамаля но вади хра4ки и повръща доста .ад е когато му давам лекарството.стиска устата и реве и аз само се моля да не повърне лекарството.но да 4укам на дърво по4на да яде.като ни види на масата отваря устатат и вика амма. Laughing

елип не се притесняваи.и мен ме искараха с ниска плацента то4но на триизмерният ехограв,даже докторката се 4удеше как не съм прокървяла.бях се побъркала от притеснение,но след преглед при моита гинеколкожка се оказа 4е вси4ко е нормално.пона4ало при ниска плацента се ражда 4рез секцио.спокоино то не остана

миме тези визи са ми болна тема.на мен тук в полицията ми казаха 6 месеца.незнам.всеки си казва каквото иска,но след като е детенце днва ли ще има проблем

юе гледам да ка4а и аз някоя нова снимка Simple Smile

# 114
Мерси момичета за отговора,
аз току що го накърмих и малко  мога да попиша!
Моя мъж казва че е обичаи а и това било мръсна коса с която е бил 9 месеца в мен и трябвало да с е махне,аз мислеь с детол да го измием после, за дезинфекция. newsm78
Весси 8 ще помагамразбира се, нали затова сме тук всички, които с каквото може се вклучва и съм много благодарна за подкрепата и помоща на всичи майки тук, ЗЛАТНИ СТЕ!
Не знам какво щях да правя без вас,СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРЯ, за всичко и всеки отделен миг за мен и Сами!
  bouquet  bouquet  bouquet
А на малкия калид да се оправя скоро кротушко че да не тревожи мама, тои е и тои едно голямо съкровище!
Мария сигурно и ти вече доста се вълнваш по пътуването!  bouquet
Лек ден на всички!  bouquet

# 115
Забравих да споделя реакцията на някои мои роднини:  е ама те много бели4ки бе. #Crazy и отговорът на снаха ми: ми те кога са били 4ерни  Mr. Green
Останах като гръмната. Една братов4етка пък се опита да вдигне дима и тя  като се разкрещя No noooо нази се шашна.идва и ми вика много се оплаших от дъщеря ти,то не бе пюене в пазвата,то не бе 4удо,само дето не по4на да прави кълбето от уплахата си.Аз като си отворих устата мале.Те я побъркаха малката.Всеки да я вдигне,да я гушне,а тя не ги познава и крещи и се сърди.луди хора всякакви.малката се влюби в някои мои приятелки и постоянно си ги търси,даже и имената им знае ве4е. Grinning

Креми кога ще се връщаш в кувеит?таткото кога ще идва?даваи снимки на мал4о,да го видим колко е пораснал малкият мъж.

Миме дима редовно се обажда на бебе ден ден от детският телефон,приказва неини си работи,сигурно му разправя как си прекарва времето Joy

# 116
  • O.A.E./ Пазарджик
MLN, хич не обръщай внимание на плитки хора. наще имат тен и без да ходят да се пържат или да дават пари за солариуми. hahaha не си дават сметка, че повечето спестяват пари цяла година да идат за 2 седмици на море та да станат и повече черни. та да има за какво да се фукат като се приберат. МНОГО целувки на Дима и Кхалид.

аз предлагам, ако искате да се разберем да не отговаряме и да не се обясняваме повече, ако някой във форума напада араби или мюсюлмани и ги плюва за всичкото зло на света. да си мислят каквото искат и да си четат романите и гледат филмите. всяка от нас си знае как е.
не виждам смисъл да се защитаваме.
пожелавам на такива хора всичко добро и дано не изпитат на гърба си чуждо чувство на омраза и погнуса към никой, когото обичат.
аз почвам да се оглеждам за почивка и не знаех,че има толкова добър селски туризъм. ще си избера някое планинско спокойно селце да си починем малко. но като дойде Бутти, живот и здраве.

Креми, и дитол може да ползваш.
обичай е бръсненето. после косата се мери колко грама е и равностойността в злато се дава като благотворителност за бедните. все е за хубаво.
на Зайед кожата му е суха и аз и до сега си го цапотя здраво след къпане.

# 117
MLN Много се радвам че малката диима се климатизира към обстановката, мога да си предстая как пищи! Joy
Надявам се ти да си си починала там поне малко! Hug
Днес мъжа трябва да види дали са му дали виза, а ще идва на 28, кувеит-франкфурт-варна.
Аз ще се прибера като тои ни направи визи, да идим кога че то и там малко е иншала.
Аз искам към края на юли да сме там вече, та и директния полет да си ползвам.
снимки качвам от време на време в http://kremi.myphotoalbum.com/view_photo.php?full=1&set_albu … p;id=kremi_i_sami

# 118
Каквото и да напишем по темите за арабите е все тая.няма да им променим мнението,а и все ми е тая какво си мислят,да не са ми в къщата та да знаят как живея.те  нека се образоват от роман4етата лошо няма.марси какво стана с онази история за намушканото от араб4ета белгии4е?темата която беше пусната от блонди?последно араб4ета ли бяха или някаква друга националност,зашото ако е така напрзно се сипа толкова мнго помиая върху арабите.

ние тръгваме на разходка,4е времето е супер,само да не завали някои дъжд,4е трябв да се приберем и да луднем в къщи Crazy

креми сами е голям сладур и колко е пораснал.да ти е живо и здраво слън4ицето   bouquet

# 119
Машалла Креми, много сте сладки и двамата!!
Милена, да не ти пука за коментарите.Хората,когато завиждат търсят кусури в всичко. Важното е вие да сте добре.
Някой знае ли дали Baby Shop имат web site?

Общи условия

Активация на акаунт