Но пък съм доволна, че най-накрая нацелих човека...чист, невероятен късмет, можеше и много по-късно да се случи (или пък въобще).Янна, точно това имах предвид, че ако има с какво да се замести кърма/АМ, може и по-рано да се почне. Като препоръки мисля, че до годинката е добре да се дава. Не съм сигурна.
Аз днес описвах колежката, защото е добре от време на време човек да се среща и с "немайките"
да се мотивира за дейности, различни от гледането на деца. Например с нея обсъждаме диети и аз се шегувам с това видео: https://www.youtube.com/watch?v=CYRENWT8lz8&t=5sНо пък бебетата са освен извор на вдъхновение (както сме пълни с хормони сега), така и голяма радост за нашите мъници...Както Линуша беше описала, много ще са доволни. Моята специално като види детенце на 1-2 годинки и пощурява
А онзи ден, като скайпвахме с една приятелка и тя я показваше на двегодишната си дъщеря, после имаше голям плач, че иска пак да види бебето..удоволствието е взаимно 
На еди си кой бебето се родило направо с избил зъб, а пък нашия как така на 7 месеца още няма нито един
Само домашни продукти, ако имам ги правя аз на пара, тези дето сега не са сезонни не си представям с колко нитрати и пр. са и засега ползвам пюрета. Та, включвали и сте ги така, реално няма да е само един нов продукт (а брокол + ориз)? И още един въпрос - новото нещо за първия ден колко лъжички давате към вече включеното нещо?