Августинчета засмени да са бели и червени - тема 12

• 36 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Привет. И аз да споделя нещо различно...
Днес получих страшна нервна криза. Сутринта отидох сама само до лидл и оставих свекървата да бави. И там ми причерня страшно много. Чак извиках баща ми ме прибере.
После направо започнах да заичам,  получих разстройство,  говорех несвързано,  имах чувството , че получавам инсулт. Много бърках думите...абе беше ужасно... Sad
Веднага в бърза помощ...дадоха ми валидол.  Аз още кърмя и малко се притеснявам....но днес ще е на замразена кърма.
Та казаха , че всичко е нерви...и то наистина имах такива напоследък.но толкова се изплаших...скоро почина леля...банята ни протече от горния етаж.. .с мъжо се дракаме...и явно ми е дошло в повече Sad записах се на хомеопат , малко да се подсиля.  Иначе си купих седатиф пц. Дали да го пия като кърмя се чудя. Хомеопатично е и го изписват и на бебета при безсъние

# 691
Съжалявам за леля ти. Когато се струпат така много неща и по някое време организмът изпушва, на запад всеки 3-ти е със бърнаут и с това шега не бива. Сега е моментът да обърнеш внимание на себе си, нищо не е на всяка цена, детето ти има нужда от теб преди всичко. Т.е не се притеснявай за кърмата, не се притеснявай за скапаната баня, мъжо ти да си гледа работата Simple Smile отпусни се и го карай по-леко. Раздай задачите на другите, никой не е длъжен да им гледа внуците все пак, нали? Всичко е в главата.

# 692
Абсорютно...така е . А аз все бързам всичко да подредя...да почистя. У нас не личи че има дете.... Sad
За това....тряцва да се стягам

# 693
Аз съм зарязала всичко, тъй като крещях на Дамян, той рева, чупих чинии и мазах пюрета по стените реших, че за каквото имам сили, толкова. В момента имам два купа дрехи на земята в стаята и тон дрехи за прибиране, не съм чистила от миналата събота с прахосмукачка и това е тази седмица сме така - мама не може. Мама има нужда от позитивни мисли и време за себе си по този случай днес отива на народни танци. Ще подреждам утре. Simple Smile

# 694
Катрин, мойте съболезнования за леля ти. Това, че у вас всичко е тип топ все едно няма дете сигурно кара хората около теб да те дават за пример и да се чудят дори как го постигаш. Цената обаче явно е твърде висока. Янна много добре е казала "мама не може". У нас също е пълна лудница и това ме кара да се чувствам некомфортно и неорганизирана. Въобще все се самообвинявам. Нашите цял живот са ми казвали "като си имаш деца, гледай си ги". Ето че дойде момента. Те всъщност искат да помагат, но нямат възможност почти никаква. Аз пък някак съм упорито опитваща се да се справя доколкото мога сама. Да ме пита човек, защо...

Някой каза, че е на зъболекар днес. И аз съм, сега отивам.

# 695
И аз ходя на народни танци.. .добре ми се отразява.
Аз съм много организирана и ми тежи като има нещо несъвършено.
Иначе,  Утре съм на Фризьор, а вечерта се записах при една терапевтка в Търново .Занимава се с хомеопатия и бахова терапия. Помагала ми е преди...вялвам , че и сега ще стане
Само дето се притеснявам,  че това объркване на думите днес не ми прилича на нервна криза и като написах в нета да не ви казвам какви страшни работи излязоха Sad алцхаймер,  множествена склероза и е само страшни болести: (

# 696
Момичета, пазете си нервите. Ще ви трябват доста занапред. Най-важни са децата, но майка в паника, недоспала и мъчеща се да угоди на целия свят накрая става злобно чудовище. Хора сме, имаме лимит. Аз си правя бърза равносметка сутрин на пари, време, нужда от пазар и пр. И после действам по плана, но ако не успея и утре е ден. Преуморена съм и колкото мога, толкова Simple Smile.

# 697
Аз съм много организирана и ми тежи като има нещо несъвършено.

И аз съм така, не само ми тежи, ами направо полудявам  Twisted Evil Затова и от два дни пак се драчим нон стоп с мм, изкарва ме от равновесие като не  върши това, което трябва. Не знам при теб,но аз колкото и да се опитвам да не ми пука за нищо просто не мога и това е!
Малкия днес спа общо час за целия ден, сега заспа рано рано вечерен сън, да видим до кога..
Купихме гърне. Най-обикновено, без музики и т.н. Сложих го на него, той се разплака  Laughing Утре пак ще го пробваме Simple Smile

# 698
Линуша, дано всичко е наред и да не стоите дълго в болницата.
Катрин, пази си силите и нервите явно си се преуморила.
На нас пък ни предстои местене другия месец, просто не знам как ще го понесе Тоничка толково много неща на куп .
Тя от няколко дена не спи въобще през деня, днес спа за първи път от известно време от 14:15 час и поровина, а беше станала в 5 сутринта. Към 17:30 изпадна в лека истерика, рев от недоспиване.
Днес яде 80 мл пюре на обяд и следобяд каша пак 80 мл, явно това й е нормата.
А в купешките пюрета не е ли много молко месото? Пише все 8-10% най -много. Или аз й срагам доста месо, аз както днес беше 80 мл, 30 беше месо, това е почти половината.И за утре оставих в едно бурканче пасирано пилешко месо , дали ще му стане нещо, утре ще го сложа в готово зеленчуково пюре.

# 699
Благодаря ви за подкрепата
Иначе,  аз вчера също сложих на гърне , но плака също

# 700
Момичета, tancheto е много права,пазете си нервите.Къща чиста няма как да бъде.Има начин, но за ваша сметка.Тепърва децата ще започнат да пипат навсякъде и да цапат.В един момент от недоспиване и преумора се изнервяме и става лошо и за вас и децата.
Играла съм в този филм с първите двама и какво, нищо.
В момента чистя на порции,просто нямам време и не че не ми се иска, но ще е за сметка на децата и мен.Когато ми отпуснат повече време успявам да изчистя ако не ми  оставят време, колкото съм могла толкова.

Амели, ще ти пиша на лично за пелените, да не отегчаваме момичетата.
Аз днес съм на гинеколог.На зъболекар също трябва да ходя, но кой ще гледа дребният незнам.

Кажете как се справяте с изритването на чорапите навън? Два пъти вече се връщам да търся чорапи.
Преди имах едни меки кожени като търлъчки с лепенки, но сега не си намирам, а и нямам много време.

# 701
И аз имам проблем с обувките , че и с чорапите Simple Smile Само да излезем и всичко се обува. В къщи обувам чорапогащник,  но навън вече е топло...как да я обува с чорапогащник...онзи ден в същност излезе само по чорапогащник: )

# 702
Количката отпред има опция да се затваря с цип и така обувките си стоят в нея ако ги събуе. Чорапите ги свалия вкъщи, прекалено е зает навън да гледа и да пищи по хората и храстите.

Бях на народни танци, лелеее колко много съм изпуснала, нооо няма да се отказвам. Старите ми дружки са си там и ще ме разнообразяват. Когато започнах да танцувам едната девойка там ми обясняваше как ходенето на тренировки я спасява, тя е с две деца на 2 и 4 (тогава) и излизаше от майчинство, беше като "невидяла". Сега аз съм същата.

Не знам защо, но три дни подред ляга около 9:30-22:00 и в полунощ се буди с писък, давам биба и заспива пак. А от вчера го намирам да спи настрани. Той винаги е спал само по гръб.

# 703
Katrinkoleva звучи ми като депресия покрай бебо и ангажиментите.
Linusha дано бързо се оправите.

# 704
Дамян се изправи на крака сам.  Mr. Green Ще свалям нивото на кошарката.

Общи условия

Активация на акаунт