Августинчета засмени да са бели и червени - тема 12

• 36 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Браво на Дамян, но за мама ще е малко по-сложно вече. Минавате на следващото ниво.
Чорапките и терличките ги изритва и не бих казала, че се справям. Все проверявам дали са там. Загубих едно терличе. Имам няколко Гащеризончета и ги въртя, особено в случаи когато излизаме и е по-хладно.

# 706
  • София
Ние отдавна смъкнахме нивото на креватчето, защото постоянно стои права. А под облегалката на дивана в дневната, където също стои права (там сме ѝ обособили едно кътче), има възглавници Simple Smile.

Чорапи, терлички, обувчици не търпи. Всичко се изсулва броени секудни, след като е сложено. Постоянно е боса, даже наскоро навън я държахме боса за ужас на двете баби, на които пратихме снимки Simple Smile.

Днес става на 8 месеца и по този случай цял ден е изнервена, явно венците я болят, понеже с гелчето и "Дентокинд" донякъде спасяваме положението.

# 707
Shaw7y, честита месечинка.
И аз закопчавам при краката й с цип, защото постоянно се събува.

# 708
Shaw7y, Честита Месечинка!!!

# 709
Честита месечинка!

Янна, веднъж като се изправи, трудно ще го задържиш седнал вече. Поне моят шушон е така.

Аз в къщи го оставям да щъка бос, най-добре е, а и на него му допада. Навън му слагам меки пантофи или чорапи. Чорапи поръчвам от сайта на чочко-бочко, само те не му се изхлузват много лесно. Иначе гледах, че има едни джаджи за държане на чорапи, но в бг май още няма. Ето линк
https://www.amazon.com/Sock-Keep-Baby-Socks-Blue/dp/B001V9HJW6

Сега търся хубави меки обувки, изцяло от плат, с противоплъзгащи топченца. Ако сте виждали някъде споделете.

# 710
Да, аз вече не мога да го накарам да седне, иска постоянно да е прав. Слагам го уж да седне той изпъва краката и се опъва. При нас чорапите се махат от няколко дни насам. Навън е с меки обувчици, тях си ги държи  Grinning Най-много да се опита да ги развърже.
Днес преди обяд пак беше мъка при нас..иска да спи, а не може да заспи, реве, крещи, опъва се.. направо се изнервям адски много вече, не знам как да го приспя  това дете, вече нищо не помага Confused Накрая стана 1ч., яде, излязохме и спа в количката почти два часа. Снощи пък се наспа в 5часа.. сложих го на спалнята между мен и мм и се започна едно викане, обръщане, скубане, удряне по.лицата ни  Laughing По едно време аз викам ”Ааа” защото ме боли, той и той вика ааааа ... накрая се умори и заспа към 7часа  Shocked Добре, че вечер заспива, докато яде в повечето случаи, че ако трябва да го приспивам както през деня направо не знам..  Confused
По темата със зъболекарите, аз съм следващата седмица и ще ми вадят зъб.. направо умирам от страх  Sad

# 711
Shaw7y,честита месечинка!

Янна, браво на Дамян!
Амели, не съм забравила ще ти пиша малко по-късно.Ще пробвам чорапите.
Моника, аз имах такъв период около 2 месеца,голям проблем с това заспиване,спи му се,а не може.
Успях с раницата и понеже той не заспива на гърда,обръща се настрани или по корем и аз го потупвам по дупето и той заспива.
Та това са новите начини на приспиване сега.

# 712
И аз съм в понеделник на зъболекар

# 713
  • София
Благодаря на всички, много сте мили! bouquet

Днес дадохме риба на беба, но по доста спартански начин - докато ние вечеряхме, ѝ отчупихме няколко парченца и си ги изяде. Първо бях взела пюре със сьомга, но не се получи с него. Май вече не остана много за въвеждане. Домати не съм давала, а има доста приятни комбинации, но за сега отлагам.

# 714
Ох, заспиването му е много трудно на моят мушмул. И денем и нощем. Приспивам пеейки, танцувайки, в слинг, в раница, на ръце, на гърда, само на челна стойка не съм пробвала. Като новороден заспиваше сучейки, даже не успяваше да се нахрани, но от тогав насам все е трудно това приспиване. Снощи го приспивахме около час-заспи за 2-3 мин, стресне се нещо и рев, и така 3 пъти... Спи му се много, а не успява да заспи и се изнервя.

Вчера и днес през деня беше много кисел, но май е защото не излизахме. Като се пооправи времето ще разбера...

# 715
Аз вече обмислям да въведа домат, както и червена чушка и кисело мляко за сз.
Аз я приспивам или люшкайки я в кошарата или гушната до мен, като я потупвам по дупето. Първата седмица я приспивах на ръце и не съжелявам, че бързо се осъзнах и спрях. Не си представям сега както е 9,5 кг да я разнасям и подрусвам из стаята.

# 716
Надя, добре, че си ти да разбера защо ме боли кръста, ние все по два часа на ръце преди да заспи за да яде, ама момичето вече не е лека  Grinning . Най трудно е сутрин са яде и вечер, сутрин май е най-зле като се замисля , въобще не може да заспи, а е супер кисела и ревлива

# 717
Той в началото заспиваше в кошарата сам, с пусната музика или докато яде. После не знам какво се случи  Confused На моменти дори мисля, че проблема е в кошарата. Заспива ми в ръцете, тръгвам да го оставям, само като я доближим и се буди и започва рев  Confused Иначе днес пак заспа още по светшо.. в 7ч. И както сме западно изложение, аз го приспивам, слънцето още грее  Laughing
От седмица насам имаме проблем. Изпива през деня едва към 100-150мл вода, а вечер по това време се буди мокър до уши. Памперс, Пуфис..все е мокър. Чудех се да взимам по-голям памперс за през ноща, с идеята повече да събира, ама той пък най-вероятно ще му хлопа и пак ще пропуска. А е кофти всяка вечер по никое време да се преобличаме, става много крив. Не става и да го будя за смяна на памперс. Освен да пробвам с тези памперс гащички, не знам какъв е принципа при тях  Confused

# 718
Моника, Симеон явно взе да прави номерата на Тоничка  Grinning , да не спи цял ден и да заспива по светло и да става по тъмно сутрин. Тя сега към 19:30 заспива след като смениха времето, иначе съвсем зле беше, но лека по-лека взе да иска още по -рано да ляга. Дано да го израсте скоро , откакто навърши 5 мес е така, а идва лято и не знам какво ще правим с това рано лягане, то тогава тепърва за разходка ще става след жегата през деня

# 719
Моника, памперс гащи няма да ти свършат работа.Те са за ходещи или прохождащи за по лесно слагане .За през ноща няма са стане.Виж дали не е граничен в кг за следващ размер.Навремето бях много доволна от Либеро и Хъджис(Хъгис).

Общи условия

Активация на акаунт