Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
На мен не ми отиват ярки червила  Confused много съм бяла и с черна коса , като си сложа червено иии  Mr. Green приличам на онези дето ги продават в четвъртък на пазара  Mr. Green иначе имам едно лилаво и си го нося , нищо че всеки ме зяпа  Laughing

# 526
Момичета, някоя има ли тези хайлайт писалки на Катрис. Днес ги засякох в Лили и направо ми останаха очите. Heart Eyes Crazy Как се ползва, под фон дьо тена ли или над? newsm78 Само че 8 лева доста ми се виждат. Tired

# 527
на мен ми отиват ярките червила, но напоследък не се храсевам, вземам по-неутрални, притесняват ме зъбите Sad, въпреки че ми казват че имам бели зъби , аз като  се залепя с огледалото на прозореца на слънце .............. Cry

# 528
  • offshore & overseas
Ооо, и Катрис ли имат хайлайт писалки? Осем лева ми се виждат нищо, в сравнение с цените на Мейбълиииин (18+ май бяха техните).  Grinning

Ярките червила могат да се употребяват и от такива като нас с Fifty Shades, но в съответния контекст. Иначе не е просто скандално, а си е баш к*****нско.  Mr. Green

При мен явно и цветът на устните е специфичен и прави червилата много по-ярки, отколкото на други устни. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 11:48 от Мяуче

# 529
да се похваля, че вчера успях да намеря и да купя "дървения" руж на катрис  Blush Mr. Green Heart Eyes
много ме радва кутийката, а днес на хубава светлина успях да видя, че и цветът е доста по-добър отколкото ми се струваше вчера - универсален, ненатрапчив и естествен
нанасям го идеално с четката на ейвън за руж
колко малко е нужно на човек, за да бъде щастлив  Joy

# 530
  • Чукарландия
Момичета, да попитам Maybelline Baby Skin основата за грим има ли я в ДМ или Лили и горе-долу на каква цена? Намирам я онлайн за 15,50 лв., но ако в дрогериите я има по-евтино, да не я поръчвам. Hug

Също и това ли е новия фдт Bourjois Healthy Mix и дали е по-евтин в дрогериите (ако въобще е наличен там)? Hug

# 531
Бейби скин е 10 лева в ДМ и Лили,фон дьо тена на Буржоа може и да е на намаление, но пак е толкова- 16 лева, иначе е 21-22.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 12:29 от Mery*-

# 532
  • Чукарландия
Благодаря за бързото включване, Mery*-! bouquet

# 533
Хелти Микс го взех за 14,80 от ДМ преди 2 седмици, преди това го имаше на сходна цена в Лили, а и в Елитис през март месец.

ПП  Бубанка, дай линк към ружа, че явно съм изпуснала коментарите за това какво е "дървен' руж.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 13:28 от *Камея

# 534
Фон дьо тенът на Боржуа в Лили е около 25 лева на редовна цена, така че в Ензо ми се струва добра оферта. Peace

# 535
  • Варна
Ruby Rose имат контурираща палитра с 8 кремообразни цвята.

# 536
Някой пробвал ли е единичните сенки на Есенс? Доволни ли сте? Laughing

# 537
При мен са нетрайни дори с база. Ползвам тази на Есенс, но и с други сенки не мисля, че ми върши работа.

# 538
Влизам да дам отчет за базата за сенки на Есънс. С голямо съжаление съобщавам, че изобщо не ми хареса. От нея сенките ми се изпариха доста по-бързо, от колкото с Color Tattoo на Мейбълин като основа (може би трябва да вметна, че сенките, които ползвах не са от най-хубавите ми и следващия път ще заложа на други, за да видя с тях как ще се държи, но същите тези сенки с Мейбълин издържат повече и по-добре). Пробвах и като течен хайлайтър да нанеса, но под фон дьо тена и не ми допада особено. Сякаш стои някак неравномерно и на петна. Разтърсих се за ревюта в интернет, но намерих само 2 и то на италиански и немски. Попреведох си с Гугъл и хората явно са доволни от ефекта, който дава, но в едното ревю също беше отбелязано, че базата допринася за по-бързото изчезване на сенките. Както и да е, аз не съм особен фен на блестящите сенки и си беше голяма глупост да дам 5 лева за тази база. Ще се опитам да и дам още един шанс и ще се чудя как да я оползотворя. ooooh!
Единственият и плюс за мен е, че мирише наистина страхотно. Laughing
Скрит текст:

# 539
  • Бургас
Имаше дами,които си бяха купили Must have палитрите на Есенс е единичните сенки.При нас да ги заредили и са много симпатични,но се колебая.Сега като имате повече впечатления,бихте ли споделили струват ли си,как се държат,имат ли покривност и добра пигментация?

Общи условия

Активация на акаунт