Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Аз имам на Агива околоочния крем от същата серия и съм доволна.  Peace може и това да е добро. Много е леко и приятно като консистенция.

# 646
Бижу, верно ли е 15 лв такава ъглова четка на Aura? Shocked
Коя е, че не мога да открия? Есънс имаха преди. Не знам какво е налично в момента на щандовете обаче. newsm78
https://www.essence.eu/bg/produkti/instrumenti-aksesoari/e/produ … e-eyeliner-brush/
Ми в улейчето, в което бяха сложени тези четки, имаше такава цена. Rolling Eyes Де да знам, можеше да питам.
Виж, за Есенските четки не се сетих, ма то и "консултантките" не ме консултираха  Laughing Тази е хубава, но не е ли някоя лимитка?

# 647
  • София
Купих мицеларния гел на L'Oreal. В нито един от четирите Лили и ДМ, в които влязох, не бяха компетентни да ми кажат имат ли такъв продукт на друга марка! ooooh! Аз не открих Tired
Трябва ми четка за вежди, такава. Aura имат точно каквато искам, но са се заметнали пък! Crossing Arms
15 лв за това четче?!
Четчето е 6 кинта. Laughing
Даже по малко:
https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=599 Mr. Green
А мое и да си вземеш на НМ ако щеш:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0279615001.html#Естествено бял

# 648
Ами като не питам, а не питам, защото обикновено не ме информират подобаващо Crossing Arms , ще се разходя и утре. Mr. Green
Влязох да си купя тарлъци за ей такивата ми обущета, те пък още били на зимни чорапи и нямали, та купих пет други неща, но не и четката, която ми трябва. ooooh! Тази на Aura напълно ме устройва като вид, а щом това е цената е идеална!

# 649
взех си розовата вода на агива и измиващ гел за лице обаче така ми пламна цялто лице в червени петна,много ми се раздразни кожата от него и го спрях  ooooh!

# 650

Ами тя тази пяна не е за под душа, а за след него, за което хич не е лоша - не е върхът, но пък е супер удобна за нанасяне Simple Smile

# 651
Бижу, какво ще нанасяш с тази четка?  Party
Скрит текст:
Аз се навих да си купя Anastasia Beverly Hills DIPBROW Pomade, обаче не мога да преценя откъде да го поръчам.

# 652
Сенки за вежди. Направих си микроблейдинг и едва след повторението ще е достатъчно добре, за да не нанасям нещо на веждите. Измъчих се с една къса четчица от комплекта за вежди на Римел.

# 653
Бижу, такава четка има на Импала, също и на Есенс има такава четка за вежди от новата серия. Тази на Есенс е 3, 50 лв по спомен, на Импала е по-евтина.  Peace

# 654
Утре ще си избера една от всички предложени. Благодаря ви! Hug

# 655
  • Бургас
Бижу,а аз ще чакам отзиви за спиралата.Имам си Мис Хипи и много и се радвам,но в едно клипче едно мило и симпатично момиче похвали точно тази на Есенс,че давала супер драма ефект.Попитах я дали се рони и тя каза,че не,но ще се радвам и ти да споделиш.

# 656
  • Варна
Новата синя четка на Есенс (скосена) за нищо не става. Самата четка е много къса и неудобна за работене с нея. Аз си взех някакви ножчета за оформяне на вежди и си епилирах ръката с тях, махат и горната част на кожата  Crazy

Взех си насипна пудра на Аура и не съм доволна:
първо е тежка и създава плътен слой на кожата.
Подчертава всеки сух очастък от кожата ми. Бях си сложила стандартния си грим+ пудрата и се глеам в огледалото как около ноздрите ми всичко е адки подчертано и цялото ми лице е на ситни точици.
Изглеждах като "торта", от онези момичета, на които им личи колко кит имат по лицето и всичко им е напластено на дебел слой. Отделно, че лицето ми лъсна след 2-3 часа изцяло.

Ще я ползвам единсвено за отсичане на контура, за цяло лице не.
Харесах си брозанта на Аура с леопардовия принт, много студен кафяв тон дава.

Бижу, аз имам скосена четка за вежди на Aura (тази с русия косъм) . Доста е дебела за вежди при мен, може и да става за пудра, но за гел продукти не.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 00:35 от viksdesire

# 657
Много е интересна тази пяна на Балеа.  Simple Smile
Аз пък съм в търсене на крем за лице. По принцип кожата ми е мазна, но напоследък е суха, особено на носа. Така че по-скоро за комбинирана. Нещо да препоръчате?  newsm78

# 658
Есмералда, ако питаш за лака, който аз издирвам - ето този е:
http://malena-shop.bg/perfect-uv-top-coat-sun-cured.html
Точно него преди време бях взела от Тити в Красна Поляна.

# 659
  • Стара Загора

Ами тя тази пяна не е за под душа, а за след него, за което хич не е лоша - не е върхът, но пък е супер удобна за нанасяне Simple Smile

Какво ще рече за след него? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт