Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Бижу, верно ли е 15 лв такава ъглова четка на Aura? Shocked
Коя е, че не мога да открия? Есънс имаха преди. Не знам какво е налично в момента на щандовете обаче. newsm78
https://www.essence.eu/bg/produkti/instrumenti-aksesoari/e/produ … e-eyeliner-brush/
Ми в улейчето, в което бяха сложени тези четки, имаше такава цена. Rolling Eyes Де да знам, можеше да питам.
Виж, за Есенските четки не се сетих, ма то и "консултантките" не ме консултираха  Laughing Тази е хубава, но не е ли някоя лимитка?
Тази четка струва 4 и нещо, аз я имам. Не е 15 лева със сигурност. Аз сега се чудя коя пък от четките им е чак толкова скъпа? newsm78 Иначе такава четка и от левче да си вземеш, все ще ти свърши работа, не е нужно да е скъпа. Аз лично съжалявам, че дадох толкова пари. Peace

# 661
Това с пяната ме озадачи и мен. На другите днес от серията пише нещо за душ - https://3.bp.blogspot.com/-agGU5ybPALA/WIwWucqgh6I/AAAAAAAAras/k … BDuschschaum1.jpg
Явно тази се използва като лосион...  newsm78

Питах в темата за спиралите, но да питам и тук... Имате ли мнение за тази спирала на Лореал? Благодаря!  Simple Smile

# 662
  • на последния етаж
аз като видна ружоманка, си взех един - цвят 102 Nude Beige. Blush
Joy  Joy  Joy
Бижу, кажи след време какви са ти впечатленията от мицеларния гел Hug Дали изсушава и чисти добре Simple Smile
Аз ползвам този гел от около месец и половина и много ми харесва - почиства добре без да изсушава зоната. Много съм доволна  - купих го по препоръка на ТайгаGrinning

# 663
Уф, голяма съм муня, ще взема да се самономинирам в темата  341uu Ивче, сори, не знам защо съм решила, че е от Ивис. Това обяснява защо го нямаше там  Mr. Green Май трябва да започна да чета лаковата тема.
Като говорите за четки за вежди, има един комплект двойни четки за очи на Екотуулс. От единия край има скосена сетка, която сигурно е за очна линия, но на мен ми върши идеална работа и за вежди. Ползвам я с гела за вежди на Есенс и се оправям с нея...общо взето.

# 664
Бижу, кажи след време какви са ти впечатленията от мицеларния гел Hug Дали изсушава и чисти добре Simple Smile
Аз ползвам този гел от около месец и половина и много ми харесва - почиства добре без да изсушава зоната. Много съм доволна  - купих го по препоръка на ТайгаGrinning
И аз идвам да го похваля! Супер продукт, от едно ползване си личи, че ще ми стане любим. Много нежен за околоочната зона, не търка кожата изобщо и сваля с един замах спиралата. За първи път ми се случва с каквото и да е, да почистя двете очи с един тампон и като повторих с чист, на него нямаше и следа от грим. Тайга, съкровище си Heart Eyes
Спиралата на Есенс не е лоша. Придава обем и удължава, преди малко я сложих. Съхне бързо и се втвърдява, не е от меките спирали, които остават като паста на окото и според мен това ще е добре, защото няма да се размазва. Сега ще я видим как се държи в течение на деня. Четката е обикновена, класическа, удобна. Самата спирала защо е такъв бидон, не ми е ясно.  Rolling Eyes Заема мястото на две в чантичката ми.
Отивам за четка.

# 665
Бижу, този ли е гела?

# 666
  • на последния етаж
Това е, да.

# 667
Благодаря bouquet Ще се оглеждам и аз за него тогава Laughing

# 668
Отговорили са ти Hug май е малко намален в ДМ сега. Иначе е 8 и нещо.

# 669
Отговорили са ти Hug май е малко намален в ДМ сега. Иначе е 8 и нещо.
Откакто заговорихме за мицеларните гелове, навсякъде виждам какви ли не гелове за грим и очи Laughing Къде съм бляла досега? Whistling До преди малко даже разлиствах някакъв Орифлеймски каталог и там имаше някакъв. Определено ще пробвам Лореалския и дано не ми изсушава. Praynig Че от неуспешни опити с мицеларни води и лосиони съм заринала майка ми и приятелките ми за една година напред вече. Laughing

# 670
Би трябвало да е като лосион.. аз преди малко си я взех тази пяна, мислех, че е за под душа, но уви. Ама хич и не погледнах, сега чак се зачетох и видях състава- няма никакви измиващи агенти  Laughing ама толкова ми хареса като аромат, напомня ми на едни желирани бонбони Heart Eyes

# 671
От коя пяна за коса сте доволни , искам силна фиксация да си начупвам косата.преди ползвах Тафт , но от нея много ме сърби главата.какво ще кажете за тази на Нивеа

# 672
Имах някаква пяна Нивеа, нищо не правеше с моята коса, която е естествено къдрава. Все едно нямам нищо на косата! Rolling Eyes Не знам има ли различни видове с различна степен на фиксация, но тази, която имах беше нищо и половина.

# 673
А от коя си доволна

# 674
Тази. Случайно открих продуктите Seri в една голяма квартална дрогерия, май се водят професионални. Ползвам и балсам на марката.

Общи условия

Активация на акаунт