Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 84 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Явно чета по диагонал и не запомних за очна линия или вежди търси ъглова четка Бижу, но видях тези на Екотуулс в Лили. Ако е за вежди, става. Но за очна линия не - много е широка и дебела. Crazy

Скрит текст:

И не знам дали е ново, но вече и гащи продават. ooooh!

Скрит текст:

# 676
  • София
На Сери са им много хубави продуктите. Имаха преди години едни кристали, спасиха ме от косопад. Бижу, ти къде ги намираш?

# 677
Сери има в Ивис , мерси Бижу сигурно на нея ще се спра

# 678
На Сери са им много хубави продуктите. Имаха преди години едни кристали, спасиха ме от косопад. Бижу, ти къде ги намираш?
Ами в квартала в един козметично-парфюмериен магазин. Доста е голям и добре зареден. Там намерих и много неща на Bell, включително и хипоалергенната им сеия.

Купих си четка за вежди на Aura. Тази на Екотуулс не ми изглежда удобна за вежди - широка, доста плътна и не е скосена. За фини черти няма да е удобна.

# 679
Точно, показаната от Бижу пяна е силно фиксираща Peace Малко като гел ефект има.

# 680
  • Варна
Радвам се, че ви харесва мицеларният гел. И според мен е много сполучлив - хем е нежен, хем чисти ефективно Heart Eyes

Аз вчера си купих мицеларната вода на Алверде. Няма да ми стане любима, от първото ползване я чувствам пресушаваща и някак агресивна към лицето. Върху очите абсурд да я пробвам дори. Ще си я доизползвам, но няма да повторя покупката.

# 681
Точно, показаната от Бижу пяна е силно фиксираща Peace Малко като гел ефект има.
Да, тя даже е с мокър ефект и се води гел-пяна, което не знам какво трябва да означава. Laughing

Тайга, имаш подарък за чудесния продукт, който ни предложи! Heart Eyes Hug

Скрит текст:

# 682
  • Стара Загора
Днес в Лили видях нови спирали на Римел, подредени на кръгли картони. Май бяха обновени формули. Цените обаче ми се сториха високи - по 12 и 14 лв, а отзивите за тях тук не са много добри.
Имаше и нова палитра за сенки, но и тя към 19 лв. Shocked

# 683
Ау точно такива цветове си търся, но са прекалили с цената. newsm78

# 684
  • Бургас
Миналата седмица купих такива сенки на 14 лв. Най-много 14 и стотинки да бяха, че купувах и други неща. Леееекинко ги пипнах, но ги пазя, че са подарък за дъщеря ми, макар, че имам разрешението й да се гримирам. Но искам тя да си ги ползва първа. Направо са супер. Heart Eyes

# 685
Тези сенки на Римел са отврат според мен. Имам ги още от миналата година, като не бяха излезли тук, купих ги от Англия. Матовите цветове никакви ги няма. А блестящите цветове се замазват, не знам как да го обясня, но в самата палитра, като се опиташ да вземеш от тях с четка, отгоре се появява като коричка върху сенките, замазано и пигмент почти не пускат. Ако пък се опитате да вземете от тях с пръст, започват да се ронят. Определено хвърлени на вятъра пари. Не ги препоръчвам на никого.  Peace

# 686
  • Бургас
Тази палитра на Римел беше намалена наскоро в ДМ на 14 лв.Не ме впечатли и не я взех.А сега като е на 19 изобщо не си заслужава.По-добре да си поръчам на Makeup Revolution,много ги хвалят дамите в темата.

# 687
  • Варна
Палитрите на Римел са три. Четох из разни UK блогове, че едната е много добра, а едната - доста зле. За коя какво се отнася обаче, нямам представа.
Видях, че в Парфимо 003 Grunge Glamour струва 7 лева - http://www.parfimo.bg/palitra-senki-za-ochi-rimmel-london-magnif … alette-85791.html

# 688
Тази палитра на Rimmel с розовите цветове, която бяха споделили по-нагоре, е много зле. За другите не мога да коментирам, защото не съм ги пробвала, но и нямам такова намерение.  Peace

# 689
  • Бургас/Пз
Преди бях чела, че сте доволни от четките на Аура, но по-специално искам да ви попитам за тези за ФДТ-н - примерно тази https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=598 Гледам и тази на Ревлон https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=284

Общи условия

Активация на акаунт