Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 86 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Момичета, доволни ли сте от от спиралата на Римел Scandal eyes?

# 91
да питам от продуктите на dr scheller доволни ли сте?Бях си харесала гел за измиване на лице,но миришеше толкова ужасно,че неможах да разбера дали е развален или така си мирише? Confused

# 92
  • Бургас
Мария,Ани,благодаря ви момичета за отговорите  bouquet

# 93
  • Пловдив
BBeLLa, в предишната тема имаше линк към блог публикация точно за това масло. Можеш да я потърсиш. Не беше лошо написана.

dudhen се интересуваше. Peace

Благодаря на Бела за отзивчивостта и обяснението!
 Не съм видяла линкът в предишната тема.

# 94
  • София
Моля, препоръчайте ми наистина хубав продукт за отстраняване на кожички. Дълги години използвах това , но за съжаление никъде не го намирам.  Cry

# 95
  • Варна
Някой с отзив за двойните спирали  на Лореал?

# 96
  • offshore & overseas
Кои бяха двойните? С четка за долни и четка за горни мигли ли? Аз имах такава и май точно на Лореал беше (като че ли беше лилава), но не бях особено доволна и бързо я смених с друга. Толкова е смътен споменът ми, сякаш е било преди 20 години. Laughing

# 97
  • Варна
Не, с бяло-прозрачна част за уплътняване на миглите и с черен туш за нанасяне след това.

След това се появи още една версия.

И аз имах такъв тип преди Христа, тогава бях доволна.

# 98
  • Бургас
И аз имах такава и черният туш не покриваше добре белия и миглите ми ставаха сиви.Никак не ми хареса и двойна спирала не бих взела отново.

# 99
  • София
И аз имах такава и черният туш не покриваше добре белия и миглите ми ставаха сиви.Никак не ми хареса и двойна спирала не бих взела отново.
При мен покриваше,но ефекта не ми харесваше.И аз не бих си взела пак двойна спирала.

# 100
Аз ползвах две двойни на Л‘Ореал – една синьо със златисто и една бяло-червена. Много съм доволна и от двете. От единия край беше бял туш за уплътняване, от другия черен.

# 101
Някой пробва ли червило та омбре на catrice ?
Харесах си ето тези
https://postimg.org/image/r01mg3sf9
https://postimg.org/image/bcy8ymkjv/

# 102
  • София
Тази ли? newsm78

# 103
  • Варна
Най-накрая доживях да видя новите заредени продукти на Essence. Няма нищо по-хубаво от чист тестер. Взех си празната им палитра и пробвах да наместя една от старите им сенки вътре...не става.
Има разлика и в грамажите- новите са по 1,7гр. , а старите са по 2,5гр. Цветовете са главно телесни, като боркатените не са пигментирани избщо.
Помадата за вежди е прозрачна.
Взех си й розовия коректор на Катрис ще го пробвам утре, изглежда добре и не толкова сух като Камофлажа оригиналния.

# 104
  • Варна
Знам, че съвсем скоро обсъждахме ФДТ, но аз се оказва, че със затопляне на времето хваления от мен Сити Радианс ми утежнява много и лъщи ужасно на лицето (през студените дни ми беше супер с него) и ми трябва съвет с какъв да го заменя. Миналата зима бях изхабила едно шишенце на Ревлон колор стей, не ми беше добре за студа, та се чудя сега дали няма да е по-добре.
Други идеи?  Praynig Кожата ми е смесена, мазна в Т-зоната (със сухи участъци по бузите), светла с жълт подтон.
И още нещо, мога ли да съхраня ФДТ в хладилника до есента?

Общи условия

Активация на акаунт