Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 84 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
Мисля, че тях коментираха по-горе. На мен малки ми се виждат, предните бяха с по-голям грамаж.

# 541
Аз споделих преди време, че съм доволна от моите сенки на Есенс, които си избрах. Не мога да гарантирам обаче, че всички цветове са еднакво добри. Моите са и пигментирани, и дълготрайни. Единственото неприятно е, че някои матови цветове се разпрашават повече. Но за цената им мисля, че са добро попадение. Имам цветове 01, 04, 07, 08.  Peace

# 542
  • Бургас
Е,да,по-малки са,но пък сенки трудно се изхабяват.

# 543
По 1,7 грама са. За мен това е огромно количество. Няма да се изхабят с години, дори и да се гримирате всеки ден само с тях.  Peace

# 544
  • Варна
Старите им се изхабяват бая бързо, имам една телесна, която е 2,5гр. от лятото или есента и 90% от нея я няма ( само около ъглите). Новите са 1,7гр.

# 545
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали база за грим, моля?! bouquet
Никога не съм ползвала, но от известно време се замислям да купя такъв тип продукт. Видях, че само Макс Фактор имат два вида, а предвид всички дрогерийни марка, които се предлагат, съвсем не знам накъде да се насоча. Целта ми е максимално изравняване и леко прикриване на пори, защото се ориентирам към по-леки ФДТ вече.
Благодаря!

# 546
  • София

Хора, помощ!
Това ми е много любим продукт, който са го спрели.
Направо ми иде да рева.
По магазините вече го няма, чудя се откъде мога да си го набавя...

# 547
  • Чукарландия
Бихте ли ми препоръчали база за грим, моля?! bouquet
Никога не съм ползвала, но от известно време се замислям да купя такъв тип продукт. Видях, че само Макс Фактор имат два вида, а предвид всички дрогерийни марка, които се предлагат, съвсем не знам накъде да се насоча. Целта ми е максимално изравняване и леко прикриване на пори, защото се ориентирам към по-леки ФДТ вече.
Благодаря!

Момичетата много хвалят Maybelline Baby Skin. Вчера си я купих, но не съм я пробвала все още. Hug

# 548
  • Варна
Е хайде де, какво чакаш Grinning
Ще споделиш след проба, нали?! bouquet

# 549
  • София
Аз имам другата на Мейбълин, обаче нещо ми се мота в шкафа и още не съм я пробвала. Обещавам утре.

# 550
  • Варна
Ще чакам Peace

# 551
  • Варна
Не съм Бела, ама да си кажа, че имам тази база на Мейбълин от близо година. В началото я ползвах доста, сега вече почти не ползвам база. В сравнение с базата на Катрис, която също имам, на Мейбълин ми харесва повече. Представлява прозрачен гел, като се нанесе е със странно силиконово усещане, все едно си слагаш невидим филм върху лицето. След нея кожата ми става гладка и матирана. За порите не ми помага, но пък ФДТ си го нансявам много лесно и ми издържаше повече, от колкото ако слагам без база. Като цяло аз очаквах мигновено скриване на порите, каква наивница съм била  Mr. Green Спрях да я ползвам заради многото слоеве, които ми се събират.

# 552
  • Чукарландия
И аз обещавам утре! Mr. Green

Иначе и Clarins Face Make-Up Instant Smooth я хвалят много, ама ми е много скъпо 45 лв. за 15 мл. ooooh!

# 553
  • Варна

Иначе и Clarins Face Make-Up Instant Smooth я хвалят много, ама ми е много скъпо 45 лв. за 15 мл. ooooh!

На мен не ми пречи цената, но ако приемем, че базите съдържат предимно силикони и нямат благотворно действие върху кожата, предпочитам да инвестирам в дрогериен продукт. Ако беше бяла козметика, нямаше да го мисля.

# 554
  • Чукарландия

На мен не ми пречи цената, но ако приемем, че базите съдържат предимно силикони и нямат благотворно действие върху кожата, предпочитам да инвестирам в дрогериен продукт. Ако беше бяла козметика, нямаше да го мисля.

В момента привършвам BEAUTY BASE на Лумене. Наистина матира много добре, изглажда перфектно, но ми е много неикономичен (сякаш). Незнам как се наричат силиконите в състава, за да ги открия, виж, може да разгледаш:
Скрит текст:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, NYLON-12, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, TALC, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, C9-15 FLUOROALCOHOL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALUMINUM HYDROXIDE, MAGNESIUM SULFATE, ENANTIA CHLORANTHA (BARK) EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, HYDROXYAPATITE), GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ZINC OXIDE, OLEANOLIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE) MAY CONTAIN: MICA , CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

И е на хубава цена в Парфимо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт