Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
А, точно това ми трябваше, Бел Heart Eyes Hug Не се сетих да погледна тук Blush

# 616
  • offshore & overseas
Аз пък доста се разочаровах от продуктите на Агива, особено от кремовете им. А цените не са чак толкова ниски. Rolling Eyes

И двата им гела съм пробвала и не са нищо особено, а и са с отмиване, така че няма нужда да се дискутират.

Иначе с удоволствие бих опитала гела на Българска роза Карлово, но ако го намеря някъде в аптека или магазин, не ми се разправя да го поръчвам онлайн (само него):

П.П. Ще проверя дали е с или без отмиване. Проверих - отмива се, но мисля, че си струва да се пробва.

# 617
  • Чукарландия
Скрит текст:

П.П. Ще проверя дали е с или без отмиване. Проверих - отмива се, но мисля, че си струва да се пробва.

Нанася се малко количество от гела върху влажна кожа, разтрива се нежно и се изплаква с вода. Peace

# 618
И двата им гела съм пробвала и не са нищо особено, а и са с отмиване, така че няма нужда да се дискутират.
Ами за измиващ гел е необходимо отмиване и този с маслина на Agiva е чуден!
Измивните гелове не си представям как биха могли да не са с отмиване, ама щом такъв търсиш, дано намериш. Rolling Eyes
Почистващите грим гелове са друг тип продукт и те биха могли да са без отмиване, но май говорим за различни неща и някак не се разбираме.

# 619
  • offshore & overseas
Не, не, много добре разбрах какво търсиш (мицеларен гел), но някой по-горе даде пример с геловете на Агива и аз продължих по тая нишка. Grinning

Въпросните гелове с отмиване се разграничават по названието си на английски (facial wash gel), докато мицеларните се нанасят на суха кожа и са без отмиване - това имах предвид.

Просто, когато открих гела на Българска роза, не знаех дали е facial wash или мицеларен гел. После прочетох указанията за употреба и разбрах.

И накрая споделих, че аз бих го пробвала, не че го препоръчвам като вид мицеларен гел.

И от там иде объркването. Peace Peace Peace

# 620
Благодаря за пояснението! bouquet Да, от там идва объркването.

# 621
  • София
Тук има всякакви мицеларни гелове. Може нещо да ти хареса.Peace
Много обичам Лирен, но физиологичният им мицеларен гел (този с помпичката) е някакво пълно недоразумение newsm78 Грам не почиства, ама грам! и се изприщих от него.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 16:55 от Льоня

# 622
  • Сливен
Коментираният гел на Българска роза Карлово го ползвах миналата есен,не е лош,но малко ми изсушаваше кожата,имам комбинирана към нормална.Лично аз съм по доволна от този им гел http://bulgarianrose.bg/product/details/1995/category/171 ,много е нежен към кожата и не ми изсушава.

# 623
Oesi, откъде си го купи гела?  bouquet

# 624
  • offshore & overseas
Страшно благодаря, защото щом комбинирана към нормална кожа изсушава, значи и към моята няма да е благосклонен. И се присъединявам към въпроса. Освен онлайн, къде:
Oesi, откъде си го купи гела?  bouquet

# 625
  • Сливен
Преди го имаше в нашият град,но от магазина решиха че точно тази серия няма са я зареждат не се търсила, а продуктите са много добри и не са много скъпи,принудих се да ги поръчам от стор.бг.Интимният гел от тази серия също е много добър.Тук са посочени къде са им магазините http://bulgarianrose.bg/store/listing/1/lang/22.

# 626
Сещате ли се къде в София се предлага декоративната козметика на Gosh?

# 627
имаше в елитис /вече няма/
в тити срещу педиатрията - дано марката не е изчезнала и от там

# 628
Малко офф топик, но вчера издирвах Тити на Урвич - не намерих такъв магазин, вероятно е бил на мястото на сегашната аптека. Скъсвам се да го търся този УВ топ на Перфект и никъде го няма.  #2gunfire и в Ивис в Пловдив го няма.

# 629
Виждали ли сте този лосион скоро https://cdn02.dm-static.com/images/online_de_catalog/h4010355988 … 40-727245_org.png
проверих в два магазина и го няма. Дано не е спрян, защото беше любимият ми лосион за всички времена-като хидратация и аромат.  Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт