Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 84 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
27лв ми се вижда прекалено много.. Аз нанасям с пръсти или бюти блендър, така ми е най-удобно.

# 691
Имам четки за фдт, такава и плоска, бюти блендер и какво още беше...С ръце и с бютиблендера е най-добро нанасянето. С четките става тлъст слой и стои като шпакловка дори да е лек фдт-на. Прецени си дали да даваш толкова пари. Напоследък ползвам само б.блендер, защото открих за себе си, че с мокро нанасяне фдт-на е стабилен дълго време и се разнася равномерно. Също така отива по-малко количество. А като бързам - с ръце.

# 692
  • Бургас/Пз
Имам четки за фдт, такава и плоска, бюти блендер и какво още беше...С ръце и с бютиблендера е най-добро нанасянето. С четките става тлъст слой и стои като шпакловка дори да е лек фдт-на. Прецени си дали да даваш толкова пари. Напоследък ползвам само б.блендер, защото открих за себе си, че с мокро нанасяне фдт-на е стабилен дълго време и се разнася равномерно. Също така отива по-малко количество. А като бързам - с ръце.
Може ли линк какъв е точно бютиблендера , който ползваш?

# 693
В момента ползвам такъв
Скрит текст:
А онзи ден си купих нов, още не съм го пробвала. От Лили го взех за 4 и нещо, бял е и изглежда като плюшен отвън. Не знам на коя марка е, като се прибера вкъщи ще го погледна и ще пиша, ако те интересува.

# 694
От десетина дни се върти реклама на шампоан за мазни корени и сухи краища на Лореал. Някоя има ли вече впечатления за него и мяркали ли сте го в Lilly, DM...?

# 695
  • Сливен
В ДМ го има ,дори беше намалена цялата серия преди няколко седмици.

# 696
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От десетина дни се върти реклама на шампоан за мазни корени и сухи краища на Лореал. Някоя има ли вече впечатления за него и мяркали ли сте го в Lilly, DM...?
Само шампоанът няма голям ефект.Предполагам заедно с балсама или маската ще има по-голям ефект.

# 697
Този шампоан изобщо не ми харесва, не само,че не прави нищо ами и получих ужасен сърбеж от него

# 698
С приятелката на единия ми син си разменихме спиралите. Blush Тя отнесе триъгълната на Буржоа, аз получих тази. Нещо не я намерих в нета. Някой има ли я да каже как е, щото тя нещо не се справила с двата етапа на нанасяне, та да видим аз как ще се справя.
Днес бях с Есенската на работа, не мръдна цял ден. Направо си е много хубавка за парите си и удобно се нанася.

# 699
  • Бургас
Е,ще я купя тази Есенска спирала.
6-7 лв къде ли не съм ги дала,ще я пробвам.И без това съм със скромните 2 отворени нови спирали.
Бижу,благодаря за информацията Simple Smile

# 700
Само да добавя, че вчера я свалих под душа и малко трудно се отми. Станах като панда, та после я досвалих с малко мицеларна вода (да я довърша със сетни усилия). Днес ще я свалям с мицеларния гел, да видим как ще е с него.
И да не забравя да се похваля колко съм смотана ooooh! щото имам тая четка и тя щеше да си ми върши чудна работа, ако помнех, че я имам... Tired

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 20:46 от Бижy

# 701
Като споменавате спирали аз открих такава която ми хареса много и ще си взема още една  Mr. Green .Супер естествено стои ,разделя миглити.Няма драма ефект де ,но си личи че си със спирала.Страхотна ми е .Поне на мен много ми хареса и най важното е маха се с лекота и не ми дразни на очите а моите са чувствителни.Не е за тази тема обаче.Не ,че е скъпа  Joy
На орифлейм е .Ето тази е https://s21.postimg.org/gnldygign/508fb6fb0920611dd534070517a7a2a4.jpg .
Тези боти блендари не гълтат ли много фдт?Чела съм че най хубави били оригиналните.Някой може ли да ги сравни?

# 702
  • Бургас
Аз така и не съм си купила бюти блендер.Гледах доста клипчета колко е страхотен и мултифункционален,но аз си слагам фон дьо тен с пръсти.Дори не съм опитвала с четка,но и не мисля да купувам само за проба.И на мен ми се струва,че четките и гъбичките ще гълтат много продукт.

Бижу,колкото и да е трудна за сваляне спиралата на Есенс за мен не е проблем.Ще я свалям с двувазната мицеларна на Гарние,до сега е сваляла всякаква спирала.Все пак ще се радвам да споделиш с мицеларния гел дали е паднала по-лесно.Аз с гел под душа също не успявам да измия каквато и да е спирала и излизам от банята като панда.

# 703
  • Стара Загора
Аз пък имам спиралата на Essence обем и дължина (лилавата) и мога да кажа, че   формулата ѝ е доста суха, до сега не съм имала такава спирала. Не прави кой знае какво с миглите ми (но и като цяло в момента май не са в най-добрата си форма). Забелязвам, че се рони. Май искам да пробвам и розовата, но имам и други спирали за изразходване.

# 704
  • Варна
Бюти блендъра гълта някакво количество ФДТ, но лицето ти изглежда по-естествено, отколкото да оставиш един твърде плътен слой върху лицето си.

Общи условия

Активация на акаунт