Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 35 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 84 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз си купих бюти блендер, обаче мирише ужасно гадно. Прах го няколко пъти- същата работа. Whistling После като някаква луда душих и други по козметичните магазини, ами всичките ми смърдят кофти. Close  LaughingИначе ми хареса как нанася наистина- равномерно и не напластява. Peace

# 706
Остави го да се откисне ден-два в сапунена вода. И един мой така миришеше и след тази порцедура се оправи.  Peace

# 707
Остави го да се откисне ден-два в сапунена вода. И един мой така миришеше и след тази порцедура се оправи.  Peace
Така и направих, но само за няколко часа Peace Пак ще го кисна Laughing

# 708
  • Вестерос
Аз съм доволна от този на ебелин ,не миришеше.

# 709
Аз използвам едни четириъгълни гъбки. Четири са около 2-3 лв. Не ги заменям за нищо  Laughing

# 710
  • софия
И аз съм с гъбките ,но ми се ще да пробвам и с четка .

# 711
  • София
Моят блендер е от Джъмбо за 2.50 и нито мирише, нито е мръднал.

# 712
  • Варна
Доволна съм от бюти блендъра на Ейвън, ползвам вече няколко техни гъбки и ми харесват много.

Някой знае ли в кое Лили във Варна продават Аура? Това в Мол Варна не ги предлага, нито на Владислав, а преди ги имаше.

# 713
Гранд Мол?

# 714
  • Варна
Не, тама има ДМ, Лили е във Варна мол.

# 715
Щендер с Аура има в ЛИЛИ до Фестивалния комплекс/входа на Морската г-на, в Лили на бул.Владислав - на 2  минути над Централна поща и Рощок, в Лили на Чаталджа, в Елитис- големия - Западна промишлена зона, над Икеа, единствено няма в Мол Варна.

# 716
  • София
Нещо не можах да се разбера с тоя бюти блендер /Ебелин/. Thinking Пипкава работа и най дразнещото ми е, че имам чувството, че фдт остава наплескан отгоре някак не ми се слива с кожата Rolling Eyes, а и тия стотина тупканияяяя....
С четка пък, ми е много удобно, лесно, бързо....абе чудно...Обаче! Понеже се гримирам сутрин в 6ч на лампа и всичко е идеално, през деня като се видя в огледалото...майко мила Shocked, все едно имам 5 пласта фдт, отвратителна гледка, трия, мия и нанасям, ама тоя път с ръка - най-добрата ми приятелка. Laughing При мен най-естествено стои фдт нанесен с пръсти и накрая малко блендвам с триъгълните гъбки, няма тъмно, няма светло, все е добре.

# 717
  • Варна
Нещо не можах да се разбера с тоя бюти блендер /Ебелин/. Thinking Пипкава работа и най дразнещото ми е, че имам чувството, че фдт остава наплескан отгоре някак не ми се слива с кожата Rolling Eyes, а и тия стотина тупканияяяя....
С четка пък, ми е много удобно, лесно, бързо....абе чудно...Обаче! Понеже се гримирам сутрин в 6ч на лампа и всичко е идеално, през деня като се видя в огледалото...майко мила Shocked, все едно имам 5 пласта фдт, отвратителна гледка, трия, мия и нанасям, ама тоя път с ръка - най-добрата ми приятелка. Laughing При мен най-естествено стои фдт нанесен с пръсти и накрая малко блендвам с триъгълните гъбки, няма тъмно, няма светло, все е добре.

И аз най-харесвам как стои, когато е нанесен с пръсти, затова и по-рядко ползвам блендер, четка основно през зимата, макар да казват, че е желателно да се избягва, особено на суха кожа.

Камея, благодаря  Hug Странно, но преди виждах Аура в Лили на бул. Владислав, от известно време не го виждам щендера  newsm78 Може да са го скътали някъде, ще проверя пак.

# 718
Как успявате с пръсти да постигнете равномерен завършек? Аз все се оказвам на петна. Гледам да ползвам повече четки по този повод, но и с тях не се получава всеки път. Имам и плоска за ФДТ, имам и от другия вид. 

Искам да споделя разочарованието си от гел лаковете Кейт на Римел. Цветът, който имам е разкошен, и затова го мъча още, но се сгъсти много бързо. Ще го прецакам ли, ако му сложа разредител?

# 719
не, разредителят нали е точно за това - спасяване на сгъстени лакове  Wink

Общи условия

Активация на акаунт