Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Привет! Hug

Нов постер!

Цитат
Сюхан : В такое время вошел в нашу жизнь.

от Бендис....

В  Латинска Америка пишат за Туба и Къванч...

Цитат
Даже сайты Латинской Америки пишут о Тубе и Кыванче, которые признаны, как лучшие актёры Турции в Арабском мире по результатам опроса проведенного журналом sayidatyi в 2016 году.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 17:04 от Zlatina3

# 706

И едно старо видео, не го помня
https://twitter.com/TBMawadh/status/849745744584167424

Цитат
1st dominant social topic: #braveandbeautiful #eternal, driven by passionate Turkish fans from all over the world! #MIPTV
https://twitter.com/mip/status/849958472124960768

# 707

Пожелавам ви приятно гледане от сега! Hug Hug Hug Аз няма да успея да се класирам тази вечер! Peace

Цитат
Поддержка фанатов на выставке Mipkom 2017 увенчалась успехом, хеш теги сериала заняли лидирующие позиции в ТТ
------------------------------------

Излезе и хаштага за 21еп.-#oyunbitti

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:07 от Zlatina3

# 708

Цитат
Тахсин: Ты дашь мне внука, которого я так долго ждал.

# 709

Цитат
сначала взял меня у отца, а теперь тебя.
Как бы в подтверждение первоначальных слов джесура получилось. это мнение сюхан такое.

Приятно гледане и безпроблемен  нет!  Hug
Хаштагът в световния тренд

# 710
Здравейте Hug

Момичета Hug Безпроблемен нет и дано не ни качват много на черешите. Joy JoyЧетох някъде ,че няма да има озет  и сериала ще почне веднага ,дано не ви заблудя.

# 711
Момичета  Hug мой ред е да почерпя  Laughing
Скрит текст:
Днес съм се родила, ура!  Laughing

Да ви е сладко!  Hug
Лека!

# 712
Здравейте  Запленени Дружки посред нощите

Тази вечер не можах да съм с вас на онлайна, но благодарение на коментарите , стоп-кадрите  от темата за ДК и като изгледах няколко момента със Сю и Джес влезнах в час на случилото се в тазвечершния епизод Heart Eyes Но с превода ще ни се изяснят неясните моменти от епизода yes

Радвам се, че Сю не направи аборт, защото иначе любовта на двамата с Джес щеше да е "кауза пердута" Peace Този път взех, че познах отговора в анкетата Whistling   Flutter

Фенче, ЧРД!  И тук да те поздравя за празника ти Peace
Цветя от Джес за теб Heart Eyes

Няколко гифчета Peace

- Сю Heart Eyes

- от хотела

Финала на серията беше много силен Много хубаво беше изигран  момента и в болницата, когато Корхан научи, че сестра му е бременна и , че ще става вуйчо. Но Сю не позволи на Джес да научи за това  Sad Много хубаво изиграно от Туба, Къванч и Еркан thumbsup

Имаше и хубави моменти между Сю и Джес в гората  Peace

Лека нощ!  sleepuu

# 713
  • Русе
Добро утро!  Hug

Канти  Hug да ти е честит празника!  bouquet

Фенче  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet Много да си здрава и щастлива!  Peace

А за серията снощи... -  ooooh! да си призная без превод ми беше скучно да я гледам  Sad
Вярно имаше хубави моменти, като изпълнение, но за такива дълги епизоди - пълнежът е доста, което пък мен ме изнервя.  Sad
Не ми харесва и посоката на развитие, все се надявам на нещо друго, ама... явно целта на сценарият е съвсем да се разделят ГГ.  ooooh! Аз все по-трудно виждам някакво бъдеще за тях и затова губя вече не само тръпката, но и интерес. Случват се неща, които са все по-трудни за разбиране и прошка.

Аз не исках изобщо да има бременност на Сю, но когато се случи видях лъч надежда в появата на това бебе. Като гледах епизода и това как тя прие чуждото подхвърлено дете, не мога да приема, че е способна да посегне на собственото си, колкото и да е сърдита на баща му. Това са противоречиви неща, не ми се връзва хич с образа на Сюхан. Та... бях и убедена, че тя ще спре сама тази операция, но пък не ми харесва това, че не призна пред Джесур - не одобрявам тази линия.  ooooh! Малко ли им е омразата, че трябва още да задълбават... не искам, а и не мога да следвам нормално такъв сериал, все по-трудно ми е. Къде ми е надеждата  newsm78, все по-сложни стават отношенията между героите и толкова се отдалечават, че не мога и да си помисля за помирение.  Peace

Колкото и да съм наясно, че идеята на СЦ е да сринат образа на Сю, както направиха вече и с Джесур, за да могат в един момент да осъзнаят грешките си и да си простят взаимно, за да продължат заедно напред, толкова и не мога да го приема. Не ми харесват такъв тип истории и по принцип не ги гледам. Е, сега правя компромис и опитвам, ама... да видим колко още ще издържа.  Sad

# 714
Добро утро! 

Фенче  Hug Честит рожден ден! Hug Здраве и благоденствие на теб и семейството ти!  Hug
За теб са цветята и поздрава с моята любима песен на Куин!  Hug

Канти  Hug Честит професионален празник!  Hug
Благодаря ти за всичко, което правиш за нас в темата и в реала!  Hug Бъди щастлива!  Hug

За епизода - в друг пост. Да не си разваляме празника!  Laughing
Хубав ден на всички!  Hug

# 715
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено  през
вчерашния ден.
Канти HugЧестит професионален празник.Пожелавам ти още повече  професионални успехи.Благодарим ви благородната професия.,

Фенче HugДа си жива  и здрава,все така емоционална ,много положителни дни за теб и всички около теб.

Много силна игра направиха  Туба ,Къванч,Еркан,. Идеята на СЦ е да сринат образа на Сю, както направиха вече и с Джесур, за да могат в един момент да осъзнаят грешките си и да си простят взаимно, за да продължат заедно,НО остават обидните думи, остава разочарованието ,все по-сложни стават отношенията между героите и толкова се отдалечават, че не могат и да си помислят за помирение.
Просто СЦ пресолиха сценария и по отнощение на Джес,също така и по отношение на Сю.Защо трябва да сринеш нещо ,което си го градил и да почнеш отново. ГГ са изключително добри и отново ще постигнат единомислие и ще вървят в една посока.Да не забравяме,че те играят това което е написано и го изискват от тях.

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 716
Привет! Много се хулят сценаристките за сриване образа на Сюхан. Аз мисля, че това си е съвсем нормално поведение за обидена и разочарована жена. Явно се създават предпоставки за втори сезон. Не може главните герои да са все заедно. Трябва да има драма и интриги.

# 717
Добро утро, народе! Hug

Както се казва, със Сю и Джес лягам, със Сю и Джес ставам Mr. Green Защото има вече превод на руски и на кучето ми, му предстои най-кратката разходка за месеца Embarassed Обяснимо, нямам търпение за думичките към картинките, които в повечето случай съчетавах с пасианси и кръстословица Grinning
Ако някой иска да погледне 
Фенче, НАЗДРАВЕ! Hug  Щастие и радост в реала, щастие и радост във виртуала ти желая!

Канти!, Честит професионален празник!  Hug Наздраве!  Peace Дручко си е да си имаме лекар в темата, ама ако питаш мен с фенските ми вкарвания, време ти е да му удариш една специализация и с психиатрия Wink И да не забравя да ти взема телефона, де.. Joy Joy

Музиката за деня е:

В спийлера ви слагам да видите как ще изглеждат тези герои в римейка, който се снима в момента:
Скрит текст:

И нашата Никол Гришова барабар с тях: 

Хубав ден на всички желая! Hug

# 718
Добро утро!  Hug Hug Hug
Канти, Линка, Цвети, Вичи, Надин - благодаря ви за пожеланията момичета!  bouquet Да сте живи и здрави и щастливи и вие!  love001 love001
Линка  Hug за Бохемска рапсодия  bouquetВелика песен!
Канти  HugЧестит празник, мила! Успехи в трудната ти професия пожелавам!  bouquet
Сериала ни е супер, момичета, не се ядосвайте, всичко ще се нареди  Peace Тя, Едже обича да мъчи ГГ , споко  Laughing
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 719
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,честит професионален празник! newsm51
Пожелавам ти здраве,щастие и много успехи!Благодаря за помощта,която оказваш за всичко,което съм те питала! Heart Eyes Hug

Фенче Hug,честит рожден ден!
Бъди жива и здрава!Много щастие и любов!Много професионални успехи! newsm51

Канти HugЦвети HugЛинка HugВичи HugНадин Hug

На мен епизодът ми хареса!Няма как да се правят много серии! Peace И аз съм от позналите,че Сю няма да направи аборт и ще се откаже в последния момент!Хубаво е,че Джес най-после разкара Ръза!Но да видим какво ще предприеме сега! PeaceИ Ширин е много изплашена от преживяното! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Фенче Hug

Общи условия

Активация на акаунт