Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Вали  Hug за сриването на образа на Сю си права. Peace
Щеше да е сринат, ако беше направила аборта.  Mr. Green Сега просто е обидена и разочарована, съвсем нормално при поведението на Джесур.
Разбирам я, че иска да го накаже.  Mr. Green  Също я разбирам, че не иска детето да е в тази война главния коз и на двете страни. Но не й даде сърце да го махне.  ooooh!
Всъщност сринатия (за мен  Peace) е образа на Джесур, защото го принудиха да действа с методите на Тбей. Разбира се, като любимец на СЦ, сега ще го реабилитират. То е ясно.  Wink
Все пак, трябва да има наказание за грешките си, и Сюхан го наказа.  Twisted Evil

Това, което ме подразни в епизода, беше, че СЦ е пълен с клишета, и дори решението на проблемите е клише!  Crossing Arms
Да не си цитирам поста след миналия епизод, но нещата бяха предвидими.  Crossing Arms
Друг е въпросът, че се опитаха да ни объркат с трейлърите и озета, почти им повярвах, че ще решат нестандартно ситуацията с истински аборт.  ooooh!
Мъчно ми е да го кажа, но си е сапунка от всякъде и пак прилича на Аси, в желанието на Сю да не каже истината...
Иначе ми е трудно да повярвам, че Джесур обича Сюхан, защото един влюбен мъж се стреми непрекъснато да докосва любимата, а такъв стремеж в Д. не забелязвам. По-скоро му е интересно да се "бори" с нея, възхищава се на волята й, на характера й, но не ми стига.  Crossing Arms
Като се сетя в КРА как Йо не  изпускаше Елиф от ръцете си, до такава степен, че на "Кристалната мишка" ми стояха неестествено, като не се докосват. Mr. Green
Не е вината в Киво. Така е разписан образа, за мен не е добре.  Crossing Arms

Какво ще стане от тук нататък? Няколко варианта.
1. Сю ще замине и ще лиши Тбей от внук и Д. от син. ( или Д. ще замине, огорчен от стоналото Mr. Green ) Ще се върне след време и ще си иска детето (Аси  Joy)
2. Ръза ще отвлече Сю и тогава ще се разкрие, че е бременна, Д. ще полудее и ще имаме няколко епизода гонене и преследване, докато накрая Салих не гръмне Ръза. (Няма да му сложат убийство на Д., дори да е логично. )
3. Дано ме изненадат с трети вариант, ама надали... Mr. Green

Това е на примависта и без превод. Може и да са ми погрешни впечатленията.  Laughing

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Леле...

# 721
Рейтингът...покачил се е...

TOTAL
 1 SURVIVOR TV8 20:38 23:29 7,83 17,88
2 COBAN YILDIZI FOX TV 20:22 23:33 5,76 13,20
3 VATANIM SENSIN KANAL D 20:34 23:16 5,59 12,65
4 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:24 23:36 5,10 11,77

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:34 23:16 9,19 21,79
2 SURVIVOR TV8 20:38 23:29 7,80 18,29
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:24 23:36 6,64 15,81

20+ABC1
 1 SURVIVOR TV8 20:38 23:29 8,35 18,76
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:34 23:16 7,69 17,40
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:24 23:36 6,09 13,89

# 722
Снощи по картинки останах с впечатление, че Джес научава за бебето преди аборта. С превода съм  в началото, но почти съм убедена, че лекарят му каза още след припадъка за състоянието на Сю . Пък и Джес му отговори, че и е мъж, а не бивш такъв. Снощи се чудих, каква е тази промяна при него след болницата. Sad Замислен и леко уплашен, без следа от радостта за победата във фирмата. И това желание да е близо до Сюхан Wink И все я гледа очаквателно някакси Thinking
  Много ми харесва до тук епизода /намирането на Ширин/  Peace Разчитам ги и двамата ГГ, много са точни! Grinning

Бягам да си го догледам! Grinning

# 723
от Бендис...

Цитат
Хештег серии #oyunbitti был в тренде Турции, Саудовской Аравии, Германии, Марокко, Алжира, Кувейта, Йордании, Египта и в Мировом на 3-й позиции!

# 724
 Здравейте по обедно време! Grinning Hug bouquet

Отново празничен ден, а в темата и двоен празник. Simple Smile

Честит празник, Канти! newsm51

Да си ни жива и здрава!  Hug Моите пожелания са, професионалните успехи и интересните пътувания да са неотлъчно с теб! Hug

Фенче, Hug bouquet

Честит Рожден Ден!  Здрава, весела, щастлива, че и късметлийка!!! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден! Grinning Hug bouquet

# 725

Надин  Hug не съм гледала с превод, но от превода на рускините по време на онлайна останах с впечатление, че Джесур не разбра за бебето. Да, познавайки Сюхан, той усеща, че има нещо, което не знае, , че тя някак очаква от него действия, за които той няма понятие какви са, и му се искаше да разбере.
Затова и се стремеше да разговаря с Ширин, но не му се получи.
Ширин, все пак, пред алтернативата тате или Сюхан, засега избра тате. Simple Smile
Като потвърждение на действията на Сю да подкрепи тате, а не любимия.
Когато любимия беше заплашен - след катастрофата, тя не се поколеба да го подкрепи. Той беше жертвата.
Когато Джесур я гонеше и отблъскваше след смъртта на майка си, тя не го изостави, въпреки, че не зная дали жена в реала би останала, колкото и да обича, след тези тежки думи, след като направо й беше казано, че не е желана и обичана, а е само и единствено дъщеря на убиец. Naughty Той отново беше жертва.
Сега жертва на същите методи - заплахи, шантаж и принуда, е другия обичан от нея човек - баща й. Разбира се, че него ще подкрепи, изхождайки от характера й.
Джесур, използвайки методи, които осъждаше, много я разочарова.
Сега тя е гневната и бясната.
Сега тя нарочно, в гнева си, наранява...
Но пък това беше добре дошло за СЦ да накажат малко героя заради методите му на действие.
Хич не й пука за фирмата, тя не е бедна, нито пък е очаквала, че ще наследи баща си на високия пост. Със сигурност е очаквала Корхан да наследи акциите, той да управлява фирмата, така че тя няма загуби от цялата работа, както я обвиняват някои.
Дано съм я разбрала правилно, ама не съм гледала епизода още със превод.  Peace

Разбрах защо Сю мисли, че Джесур е спечелил войната - брат й е на негова страна, взе фирмата на баща й, вече може да се каже, че е изпълнил плана минимум.  Mr. Green
Ако тя е с него и му дари дете, тогава ще е изпълнил и плана максимум!  Joy
Все още тя не е готова да му позволи това, но и това ще дойде.

Не ми се гледа с превод. Вместо това пиша празни разсъждения, дето не зная дали ще четете и  дали са правилни, дори. Но са моите.  Mr. Green

# 726
Линка, не знам дали съм права Thinking Просто ми се иска да съм, защото го наблюдавах Джесур до края с това си вярване. Пък и няма причина лекарят да не му каже, той за него и е съпруг. Мисля, че Джес нарочно излъга Сю в болницата. Той, за мен я разбира много правилно. Знае, че ще му е гневна и в този момент ще скрие за бебчо.
Повтарям, че много ми се иска да е така, заради Джес. Много го харесах в този епизод.  Peace
Гледай епизода без страх, много е добър!

# 727

Надин  Hug изгледах го.
Не знам, взех да се колебая, може и да е разбрал, защото все очакваше тя нещо да каже. Но не ми се вярва. Ако знаеше, не би очаквал Ширин да каже нещо, нея нали не я проверява.
А и не вярвам да знае, и да си мълчи.
Когато Корхан му каза, ми се стори, че се изненада и зарадва.
Преди това се тревожеше за нея, че не изглежда добре, няколко пъти е свидетел, че й става лошо и т.н.
Някак не вярвам да е знаел.
Би се постарал повече да й обясни ситуацията.  Така го играеха и двамата на гордост, особено в хотелската стая. Въпреки, че го блъскаше и говореше, че го ненавижда, Сю очакваше някакво обяснение, извинение или нещо подобно. Но той е уверен, че е прав и няма за какво да се извинява. Ако знаеше, че е бременна, не би се държал така, би се извинил, дори да няма за какво, просто за да я смекчи и успокои. Simple Smile
Така мисля.  Peace

Снощи са поддържали малко повече Сюхан, ама защото не искаха да направи непоправима грешка.  Mr. Green
Искам да свърши вече. Ако има втори сезон, вероятно ще ги оженят СЦ за други, ще се появят други пречки, никак не ми се иска да ги мъчат още, а то няма как, като искаме сериал.
Мъчно ми е за тях, жал ми е и за двамата и искам вече да плеснат  с ръце и да се прегърнат, ако може!  Joy Joy Joy

# 728
Здравейте Hug

Честит празник на хората, които се грижат за нашето здраве и живота ни! newsm20 Дано да имат по-малко работа  Wink Канти, май трябва да последваш съвета на Надин за специализацията, че доста кандидат-пациенти сме се събрали Embarassed Надявам се, че ние от ятото ще сме с предимство newsm47

Последни трепети пред вратата на рожденичката:
Фенчебъди жива и здрава, радвай се на живота колкото и когато можеш, желателно е винаги и навсякъде Hug

Не мога да разбера защо толкова дълго държат Дж в състояние на омраза и гняв, ами стана му обичайно състояние. Сипва си барут в огъня, когато се сети за Тахсим Корлудаг, мед му капе на душата, когато споменава победоносно името му. Подсъзнателно, обаче, май уеща, че се е отклонил и затова толкова назидателно и настървено говори със Сю, единтвеният човек, който му го напомня.

Защо беше необходимо да повдигне на събранието  в любимия си стил темата "Корлудаг".  Знае много добре, че Сюхан не одобрява методите на баща си и единствена се омелява да му го каже в очите, че защитава хората от ударите на Тбей. Не е джентълменски, не е уважително,  още повече, когато е отнася за любимата жена. Защо е това непрекъснато желание да я наранява, особено след припадъка й. Едва ли е проява на човешка загриженост, камо ли на любов Crossing Arms Просто желание да се наложи, сякаш нейното одобрение би приспало съвестта му.
Е, иска ми се да някъде дълбоко в себе си червейчето да го човърка.
Надин, почнаха да го реабилитират Дж - щял да върне акциите на Сю и Корхан. Ама той когато реши ooooh!

Линка, , не всички смятаме, че образът на Сю щял да се срине покрай аборта Peace Аз се обосновах надълго и нашироко защо, а и виждам, че и други мислят по подобен начин.

Не мисля, че с премълчаването Сю искаше да си отмъсти. Не съм била в подобна ситуация, но мога да си представя в какво състояние е. Емоционално изтощена, а и физически също, как да отговори на въпрос- нападка? Видяхме, че гневът на Дж я измори, срина я, той навлезе прекалено навътре в личното й пространство, когато инстинктите за самосъхранение сработват без контрол (т.нар. "падане на пердето"). Една мила дума би я размекнала. За мене в момента лъжата й бе защитна реакция.  
Да се надяваме, че няма и тя да тръгне да отмъщава и да се забрави Naughty

Бащата има право да знае, но когато жената  е загубила вяра в него, решението е трудно, трябва й време да осъзнае това му право. Да не забравяме, че в начало при бъдещите майки се проявява и чувството за собственост. Не при всички, разбира се.

Канти, Зафер е реално човече, а Сю току що е разбрала за бебето, нямала е време да свикне. За нея (а мисля, че и за повечето непланували  жени)  бременносатта в началото е състояние, радостно, но объркващо, особено, когато животът й е бъркотия, така че нещата за мене са различни.

Сега, когато бременността е факт, ще започнат едни сополиви драми. Обвинения, крясъци, предявяване на права и още една мишена за Ръза.  За него вероятно и Дж ще стане враг, така че с бременната Сю ще отмъсти и на Дж, и на Тбей.

Е, поне някаква светлинка - враговете да се сдушат, да спасяват Сю.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 21:00 от Bagi

# 729

Цитат
На передаче Duymayan Kalmasın 06.04.2017г. ведущий :
Мы гордимся Тубой Буюкустун и хотим поздравить её с очередным успехом. Величественная и великолепная новость для зрителей. Как известно Тубе поступило предложение о сотрудничестве с всемирно известным итальянским дизайнером Valentino Garavani. Я очень рад за Тубу и поздравляю её с этим большим успехом. Как известно после просмотра фильма Ферзана Озпетек "Красный Стамбул" Valentino был впечатлён и ему понравилась Туба. Туба Буюкустун европейская звезда, как только Вы посмотрите на неё, сразу это поймёте. Короткие волосы даже ещё больше подчёркивают её европейскую внешность. Итальянцам очень понравился фильм и Туба. Это уже было сказано неоднократно. Туба уже и раньше была на съемках в Риме во время сериала "КРА" Турецкие фильмы и сериалы имеют большое влияние и спрос в разных странах мира. Туба Буюкустун является наглядным примером и доказательством этого (говорит журналист)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

Баги  Hug говорейки за сриване, имам в предвид в очите на феновете. Laughing
Не в твоите и моите  очи.  Peace Твоето разбиране за серила е различно от всеобщото. А явно и моето, макар че не исках аборта.  Embarassed
И сега, ако погледнеш, ще видиш колко много осъждат Сюхан, че  не каза за бременността, че не реши заедно с мъжа какво да прави.
Повечето са силно разочаровани, че тя не приема неговия начин на действие, че не се отрича от баща си, какъвто и да е той. Обвиняват я даже, че не  обича Джесур, че е упорита, горда и не прощава лесно.
Без да се замислят, че точно тези качества са главното, заради което я хареса и ГГ-й.
Ама нали знаеш, в женски форуми е така. Mr. Green
Тбей много ми хареса в този епизод. Може да е груб външно, да плюе на тоя и оня в устата, но е с меко и добро (особено към децата) сърце, мисли преди всичко за тях. Не се предава лесно, не си оставя колата в калта, бори се, къде с добро, къде с къртици... Mr. Green
Като се сетя, че повечето фенки даже мислеха, че Сюхан ще е къртицата... ooooh!
И аз започнах се чудя един и същи сериал ли гледаме... newsm78
Най ми е странно обаче, че одобряват незаконните методи на Джесур.  Ей това не успявам да го разбера.  Confused Както и вечния спор, който сме водили - убийца ли е Мелек?
Ами убийца е. Харесвам я, обичам я, но е убийца...

# 730

Цитат
На передаче Duymayan Kalmasın 06.04.2017г. ведущий :
Мы гордимся Тубой Буюкустун и хотим поздравить её с очередным успехом. Величественная и великолепная новость для зрителей. Как известно Тубе поступило предложение о сотрудничестве с всемирно известным итальянским дизайнером Valentino Garavani. Я очень рад за Тубу и поздравляю её с этим большим успехом. Как известно после просмотра фильма Ферзана Озпетек "Красный Стамбул" Valentino был впечатлён и ему понравилась Туба. Туба Буюкустун европейская звезда, как только Вы посмотрите на неё, сразу это поймёте. Короткие волосы даже ещё больше подчёркивают её европейскую внешность. Итальянцам очень понравился фильм и Туба. Это уже было сказано неоднократно. Туба уже и раньше была на съемках в Риме во время сериала "КРА" Турецкие фильмы и сериалы имеют большое влияние и спрос в разных странах мира. Туба Буюкустун является наглядным примером и доказательством этого (говорит журналист)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

Скрит текст:
Баги  Hug говорейки за сриване, имам в предвид в очите на феновете. Laughing
Не в твоите и моите  очи.  Peace Твоето разбиране за серила е различно от всеобщото. А явно и моето, макар че не исках аборта.  Embarassed
И сега, ако погледнеш, ще видиш колко много осъждат Сюхан, че  не каза за бременността, че не реши заедно с мъжа какво да прави.
Повечето са силно разочаровани, че тя не приема неговия начин на действие, че не се отрича от баща си, какъвто и да е той. Обвиняват я даже, че не  обича Джесур, че е упорита, горда и не прощава лесно.
Без да се замислят, че точно тези качества са главното, заради което я хареса и ГГ-й.
Ама нали знаеш, в женски форуми е така. Mr. Green
Тбей много ми хареса в този епизод. Може да е груб външно, да плюе на тоя и оня в устата, но е с меко и добро (особено към децата) сърце, мисли преди всичко за тях. Не се предава лесно, не си оставя колата в калта, бори се, къде с добро, къде с къртици... Mr. Green
Като се сетя, че повечето фенки даже мислеха, че Сюхан ще е къртицата... ooooh!
И аз започнах се чудя един и същи сериал ли гледаме... newsm78
Най ми е странно обаче, че одобряват незаконните методи на Джесур.  Ей това не успявам да го разбера.  Confused Както и вечния спор, който сме водили - убийца ли е Мелек?
Ами убийца е. Харесвам я, обичам я, но е убийца...
Колко дълго късата коса на Туба бе основна тема, но май за 2ри път чета коментар, в който се набляга на вида, който й придава. И на Ферзан бей бе направило впечатление.

Линка,  отказах да си обяснявам защо фенките масово харесват предимно гл. герои и приемат безкритично   поведението им. За мнозина от тях героините са им придатък.
Помня разпъването на Хасрет и толериране поведението на Оджата (първата ми тема), така и не разбрах защо - заради него самия или заради Джансел с по-различната му визия и чаровната му усмивка. Помня и как охулиха Туба за връзката й с Онур.  
Не мисля, че в живота реакциите на фенките  а същите. Иначе какво би се оказало - уж сме европейци, а мисленето ни патриархално ориенталско ooooh!

Тук си спомням критичното изказване на един фенските любимци МЙ на форума на УНИЦЕФ как се възпитават момченцата....

Сериалите, наричани още и шоута се правят, за да забавляват и запълват времето на зрителите, имат комерсиален характер, но създават освен илюзии и модели на поведение. Та си мисля кой модел е по-приемлив за следване: на разсъдливия човек търсещ непредубедено истината или на човека, който не търси самата истина, а търси доказателства за своята единствена и неоспорима истина Thinking  

И още един пример за двойния аршин на гледане - отричането от родителите. Жалките хорица от Анталия - родителите на Тбей бяха съжалени, а Тбей заклеймен, че се е отрекъл от тях (а знаем историята им). Но пък Сю е обвинявана, че не се отрича от баща си.  newsm78  
Героите са етикирани и мърдане няма. За едни може, за други - не Crossing Arms

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 21:38 от Bagi

# 731

Цитат
Турецкая певица Aleyna Tikli :

"Красный Стамбул" - лучший местный фильм, что я смотрела в последнее время. Особенно наполнила мои глаза слезами сцена со сбитым машиной мальчиком, что продавал салфетки.
https://vk.com/al_feed.php?z=photo-120865532_456251966%2Falbum-120865532_00%2Frev

Цитат
Муж актрисы Тубы Буйукустун, Онур Сайлак, присоединился к вечеринке, которая проходила в ночном клубе "Klein" в честь открытия Стамбульского кинофестиваля. Онур Сайлак был без своей жены Тубы Буйукустун. Журналисты задали ему несколько вопросов, но актёр не ответил толком ни на один вопрос. Актёр ускорил свой шаг и быстро уехал на автомобиле, оставив вопросы без ответа. Привлекло внимание то, что на номере автомобиля Онура Сайлака была первая буква имени его супруги Тубы.
https://vk.com/ayturkofficial

# 732
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И днес сте събрали доста новини от тук и там, благодаря ви!  bouquet

Радвам ви се, че имате желание да коментирате ДК  bouquet

Аз, обаче за съжаление не мога да ви отговоря - без превод не разбрах много, а пък кога ще го изгледам преведен не зная, та... когато - тогава  Wink
Ама и как да съм с ДК като съм ''влюбена'' - толкова романтика, че и хумор вече се намира в другият ми сериал, че трудно се нареждам да гледам драми.

Е, Туба няма да изоставя и пак ще гледам, макар и да закъснявам понякога.  Peace

# 733
# 734
Здравейте Дружки-и-и

Ей сега се прибирам и бързам да влезна в къщчиката ни и да ви почерпя с нещо по случай 7 април Heart Eyes
Благодаря ви от сърце за поздравите ви към мен! Наздраве!  cheers

Скрит текст:

Вичи  Heart Eyes, Цвети Heart EyesЛинка Heart Eyes, Надин Heart Eyes, Фенче Heart Eyes, Злати Heart Eyes, Баги Heart Eyes, Рали  Heart Eyes, Гуга Heart Eyes
Пожелавам на всички вас и семействата ви по рядко да се нуждаете от професионалната ни помощ Praynig А това, за което да ни търсите да е единствено за съвети Flutter

Хубав съвет за евентуална специализация в областта на психиатрията Надин Баги Flutter Хем съм натрупала малко форумен опит, който ще ми е от полза  Laughing Heart Eyes

Днес като на празник хем си поработих на воля  Laughing, хем и го отпразнувахме Whistling

А вие сте направили интересен разбор на случващото се в снощната серия на ДК - Линка Hug, Баги Hug, Надин Hug, Вичи Hug Докато не го игледам с превод не мога нищщо да кажа, понеже в епизода снощи имаше твърде много реплики Peace

За сега ви оставям в компанията на Сюханче Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 02:00 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт