Вали

Щеше да е сринат, ако беше направила аборта.

Разбирам я, че иска да го накаже.

Всъщност сринатия (за мен

Все пак, трябва да има наказание за грешките си, и Сюхан го наказа.

Това, което ме подразни в епизода, беше, че СЦ е пълен с клишета, и дори решението на проблемите е клише!

Да не си цитирам поста след миналия епизод, но нещата бяха предвидими.

Друг е въпросът, че се опитаха да ни объркат с трейлърите и озета, почти им повярвах, че ще решат нестандартно ситуацията с истински аборт.

Мъчно ми е да го кажа, но си е сапунка от всякъде и пак прилича на Аси, в желанието на Сю да не каже истината...
Иначе ми е трудно да повярвам, че Джесур обича Сюхан, защото един влюбен мъж се стреми непрекъснато да докосва любимата, а такъв стремеж в Д. не забелязвам. По-скоро му е интересно да се "бори" с нея, възхищава се на волята й, на характера й, но не ми стига.

Като се сетя в КРА как Йо не изпускаше Елиф от ръцете си, до такава степен, че на "Кристалната мишка" ми стояха неестествено, като не се докосват.

Не е вината в Киво. Така е разписан образа, за мен не е добре.

Какво ще стане от тук нататък? Няколко варианта.
1. Сю ще замине и ще лиши Тбей от внук и Д. от син. ( или Д. ще замине, огорчен от стоналото

2. Ръза ще отвлече Сю и тогава ще се разкрие, че е бременна, Д. ще полудее и ще имаме няколко епизода гонене и преследване, докато накрая Салих не гръмне Ръза. (Няма да му сложат убийство на Д., дори да е логично. )
3. Дано ме изненадат с трети вариант, ама надали...

Това е на примависта и без превод. Може и да са ми погрешни впечатленията.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Леле...