Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Мерси, Вичи  Hug ще отидем да го прочетем, който го интересува, де.  Peace
Току-що прочетох в тт чрез гуги, че окончателното решение дали ще има епизод в четвъртък, ще бъде взето утре!  ooooh! ooooh! ooooh!
https://twitter.com/CesurveGuzelstr/status/840945683414843392
И малко други новинки
#TubaBüyüküstün from the program @ETbilArabi talked about the work with #ferzanözpetek & #neval's character, saying:👇

# 226
Линка Hug Вичи Hug,за споделеното! bouquet bouquet

Да пусна и аз нещо! Peace

Цитат
Новое промо фото 😉
"Может быть, ты мой любимый, которого я искала всю жизнь. Но не будешь им."
Неваль
"Красный Стамбул" сейчас в кинотеатрах
https://vk.com/tuba_bustun

Линка Hug,вече я пусна,но я повтарям без цитат, заради пояснението! Peace

Цитат
У нас новое фото выпало с фотосета для L'Officiel Turkey ✨

На страничке инстаграм L'Officiel Turkey подписано:
Сыгравшие главные роли Неваль и Орхана в фильме "Красный Стамбул", Туба Бюйюкюстюн и Халит Эргенч, в мартовском номере L'Officiel рассказывают друг другу о любви.

# 227
Ето и преведения епизод! Peace

Благодаря на екипа! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дръзки и красиви 17 епизод bg sub

https://youtu.be/sFTHpec38Po

# 228
Привет Hug

Ето и преведения епизод! Peace

Благодаря на екипа! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дръзки и красиви 17 епизод bg sub

https://youtu.be/sFTHpec38Po
[/quote]

# 229

Благодаря за превода на епизода!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Злати  Hug и на теб, че ни светна!  Hug

Фбей е пуснал статия от италианската преса за ЧИ - на който му се чете
http://www.huffingtonpost.it/milene-mucci/lezioni-sentimentali-n … modushpmg00000004
Аз не я четох. Писна ми от мнения, време е да си съставя свое, като гледам филма. Но ако някой се интересува, да може да прочете.  Peace

Днес ходих да чета хърватките. Те също са харесали епизода, и особено култовата сцена на прегръдката.  Laughing За кой път се убеждавам, че хората си приличаме... Wink
От там си отмъкнах няколко специални гифчета, но ме е срам да покажа всичките!  hahaha
Само две целувки, дето не съм забелязала!  hahaha Къде съм гледала... Joy Joy Joy
Имаме отново целувка по носа и Сю целува по едно време, ама ако не ми бяха обърнали внимание, кой да види... ooooh!

В момента в ТТ се провежда акция в подкрепа на КРА  hahaha hahaha hahaha! Не знам за какво точно го подкрепят, като и така и така го изгледа целия свят това дизи! Може би, за да го купят в България!  hahaha
Туитър гърми и фучи, и дори да има новини, не могат да се видят. Така, че от мен лека нощ, че отивам на кино.  Hug

# 230
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нова седмица... която започва пак с дъжд и студ, но... дано не е цялата такава и да приемем това, като знак, че  Simple Smile ще ни върви по вода днес и следващите дни.  Peace

Дали ще спортуваме или не, важното е настроението ни да е хубаво, а за това можем да се погрижим  Peace

ДК е интересен и красиво направен, но... тази негова тъжна и мрачна история наистина ме натоварва и трудно се настройвам да го гледам. Актьорите са прекрасни, музиката и картините също, но... май ми е нужно и повече освен безнадежността, която усещам с него, та...  ooooh! затова и снощи не можах да гледам серията ( дано довечера да успея  Peace).

Линка  Hug аз и на гифчетата твърде не виждам целувки, ама... явно са много бегли  Simple Smile

Е, хайде сега да си гледаме реала  Wink - хубав и много успешен да е денят ни!  Peace

# 231
Добро утро!  Hug

Изгледах епизода. Добър беше, малко повече го разтягаха, ама за радост на фенките.  Mr. Green
Да видим как ще продължи.
Наистина накрая, като че някой удря отзад Д. или го стреля - накланя се назад.  Някак ми се искаше сам Д. да дойде до извода, че му трябват доказателства да извърши самосъд, а не принудително да го спрат. Но да видим какво е измислила СЦ. 
Иначе той се върна решен да отмъщава лично,каквото и да му струва това.
Явно тези 45 дни само е плакал и е обмислял отмъщение.  Twisted Evil
Сюхан е типична турска влюбена жена от сапунка.  Stop Добра, всепрощаваща и разбираща.  Sick
Не съм сигурна, че бих била толкова добра, въпреки, че не държа карез и прощавам бързо.
Разбирам я, но ми е мъчно за нея. Д. не можа да оцени нейното великодушие и разбиране, погледа, който й хвърли в съда ми говори за надменност и решителност да вземе в ръце правосъдието.

Ако е спрян насила, и като се разбере, че Тбей е невинен, как ще може Сюхан да му прости?  newsm78
Ще му прости сигурно, понеже ще имаме втори сезон, но тук вече няма да повярвам, че е възможно. Naughty
Дано да има интересни моменти със присъствието на прокурора.

Харесвам го, а и ми се струва, че и той я харесва. Mr. Green
При хърватките четох, че се надяват той да е роднина на Тбей и затова да е искал назначение в К. и да се отнася към Сю като брат!  hahaha hahaha hahaha
Ще видим как ще се развият нещата. Надявам се СЦ да помни какво е писала, че да не се налага да се смеем накрая, дори  при трагично развитие. Mr. Green

Иначе и нашия сериал отива на Мипкома, трябва да се продава, да печелят от него, иначе за какво работят по цели дни и нощи без почивка.  Mr. Green

Снощи феновете успяха да качат КРА в тренда на Турция. С хубавите сериали е така.  Twisted Evil

Желая ви хубав ден и успешна нова седмица!  Hug

# 232
Здравейте Hug

Мили дами HugБлагодаря ви за всичко ,за снимки,за новини,
за всичко споделено.
Хубаво е, когато има кой да ти пожелае Добро утро и прекрасен ден!
Дреболия, но ...приятна... Добро утро прекрасен ден и късметлийска седмица ,приятели !

Силна серия с много силни моменти и много добре изиграни.

Силен момент бяха думите и на Кемал и на Ширин.
Ширин каза това,което всички други премълчаха,че и на тях им липсва Фюген,не толкова,колкото на него разбира се,но и те са били нейно семейство и имат нужда един от друг.
Кемал хем по детски,хем по мъжки се докосна до болката му,разкривайки своята болка,своята съпричастност към него, а също така и безрезервност,не искайки а, и да не може да скрие сълзите си.

В сцената преди съда има нещо ,като ,че ли Джес съжалява за прекараната нощ,за това ,че се е подал на чувствата си,като ,че ли беше гневен на себе си.
Обича я,но  погледа му говори ,че все пак тя е дъщеря на убиеца на семейството му.Наистина Джес е коренно променен,и трябва или да разреши този проблем с Тбей  или нещо трябва да се случи нещо голямо ,което да го прекърши и да реши занапред какво ще прави.
Джес ,можеше да реши с Тбей ,като пред съда кажеше,че е видял Тбей да пуска Фюген,но не го направи,защото иска по свой начин да го измъчва.
Той има подготовката за това  и има и помощник.Колата на Джес беше на брега , а той се озова в колата на Тбей, как newsm78 явно някой му помага.

Цвети  Hug wavey
Линка Hug wavey
Благодаря ви за споделеното.

"Повечето хора завиждат за красота, богатство, успехи и слава, но никога за доброта, отзивчивост, великодушие и щедрост."

Успешна нова седмица,с по малко дъжд ,  а и с позитивни новини.

# 233
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети HugЛинка HugВичи Hug

Благодаря за новините и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Е и аз  снощи изгледах епизода,но и Гришо направи летящ старт с/у Михаил Южни! Laughing

Все още не са пуснали фрагман,да видим ще има ли епизод тази седмица! Thinking

Преди им беше трудно на Сю и Джес,но сега още повече!Вече има двойно убийство!Джес няма да се успокои докато не се разбере истината!Да видим кой е писал писмата от кабинета на Тбей! Thinking

Хубав ден,макар и дъждовен! Hug

Успешна нова седмица! bouquet

# 234

Привет! Hug Хубава седмица на всички желая! Peace
Не съм гледала още цял епизод, даже и на руски Embarassed Ако ви кажа затънала, считайте удавена в трети сезон на Падението . И хубаво, че не съм от върлите фенки на Джейми Дорнан, защото нямаше да знам как да си реша този проблем; "Секси, ама сериен убиец...сериен убиец, ама секси ThinkingMr. Green

Скрит текст:

А бе дручко си е да си фен на жена актриса Joy Joy И то каква...! Grinning

# 235

Рейтингът в АБ група
6 - 12 Mart Haftalık ReytingAB
1) #DirilişErtuğrul: 15.83
2) #İçerde: 12.86
3) #VatanımSensin: 9.29
4) #EDHO: 8.04
5) #CesurveGüzel: 7.84

От руските форуми

Ще има епизод, а довечера трейлър...
Тая сцена я превъртяха милион пъти и какви ли не колажи не направиха с нея... Впечатляваща за всички.  Peace

# 236
  Здравейте! Hug
Не можах да ви кажа "добро утро", защото мама-та не ми даваше да вляза. Накара ме да сменя парола, пак не даде и чак сега - обедна почивка - ми даде да влезна...със стара парола. #Crazy

Презентация на Мега ТВ за 2017 година Родината срещу Красиви и дръзки в Чили. Не ми харесва и то отдавна интересаът им към "историческите" сериали на комшиите, но не мога да им се и сърдя, след като през една граница е по-осезаем. Stop Може пък да чуете избора на музиката за откъса от фрагмана.

Имам много работа. Радвам се, че Канти е тръгнала на пътешествие. Дано и Баги е на такова, щом се губи. Tired Надин добре, че не е с оплаквателения тон, че три сезона я чакат Party. Все ми напомня за покойните ми баба и нейна етърва, която й се "оплаквала": "Питаш ли ме, како, лесно ли ми е да ходя два пъти в годината на почивка"? Joy Joy Joy
  Като се поосвободя, ще изгледам последния сериал за Елена на Манеко. За мене бразилците си остават голяма школа. Peace И за да се наслаждаваме на сериал, може да послушаме Маноел Карлос за търсенето на несъотвествия (по повод такава в този сериал) - че продукцията е плод на фантазията и няма за цел да отразява фотографски действителността.

Хубава седмица! Hug

# 237

Ам, така е Сабинкова Wink Хич не ми е лесно- филми, тенис, музика... Joy
Та, като казах музика и предвид, че сме музикална тема/ баш ученички на Мурат оджа/ , да ви кажа хубавата новина /поне за мен/ Embarassed
Кристиан Костов е изборът на България за конкурса Евровизия през месец май Peace
Песента все още се подготвя, затова ще ви поздравя с негов клип + включена загадка Wink
Гледайте внимателно косата на момичето и в един момент тя е, като от емблематична снимка на Туба.
 Коя е снимката ?

А името на песента  е едно сериално - Не си за мен  Joy

# 238

Цитат
Еще несколько новостей.
Вчера съемки 18й серии закончились под утро. Надеемся на фрагман.
В касте ДиК новый персонаж, очаровательный малыш.
Появилась также новость, что наш сериал стартует в Иордании на канале Mughrabi TV.
https://vk.com/tuba_bustun

Надин  Hug това ли търсим?  Laughing

# 239
Привет! Hug

Надин HugЛинка HugСаби Hug

По задачата и аз се досетих за замятането на косата,но нямах време да търся снимката! Laughing

Цитат
Сцена в бассейне из 10 серии набрала более 2 млн просмотров в ютубе 😊

Общи условия

Активация на акаунт