Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте Hug

Eволюция на жестовете и от там еволюция на  отношенията им.

https://vk.com/video419121873_456239053

Нещо  интересно   Речта е основен източник на загуба на енергия

Скрит текст:
Източната философия казва, че ние губим енергия чрез словото. Ние съдим за човека по това, което казва. Думите определят човека. Речта е толкова важна, че с нея трябва да се започва.

Тя има много мощна енергия. Според статистиката, около 90% от караниците в действителност се случват защото хората казват лоши неща един на друг. Обиди и клюки могат да унищожат всяко приятелство. Само три минути гняв могат да зачертаят десетилетие приятелство. Думите – това е действие. Те много силно влияят върху нашата карма. Обидите унищожават добрата карма.

Американците са провели изследване и са установили, че по-успешни са хората, които имат изящна и приятна реч и се изразяват добре. Тези, които не могат да контролират речта си, са на последно място във всички йерархии.

Ние показваме неуважение към своята реч. От това произтичат много проблеми. Когато критикуваме другите, ние приемаме част от лошата им карма и отдаваме своята добра. 10 минути клюкарстваме, наричаме някого свиня, а след известно време започваме да се държим не по-добре от този, който е бил цел на злобеенето ни. И обратното. Ние приемаме качествата на този, когото критикуваме или хвалим. Ето защо е важно да се говори за светиите и за Бог. Това е най-сигурният начин човек да придобие Божествени качества. Какво ни пречи да го правим? Само егоизъм, гордост и завист.

# 421

Баги  Hug убедена ли си, че внимателно изгледа танца? newsm78
Много тъжни неща си видяла, а аз видях двама души, които се обичат!  Simple Smile Грам не мислеха за разделите, примирението, надмощието и проблемите... Mr. Green
Просто се обичаха... Peace
Ама, както знаем, всички мислим и виждаме различно, особено в танците!   Mr. Green
Ето и моето танго. Клипът е кратък, но толкова много страст има в него, направо блик, блик, като в някои прехвалени танци в турски дизита... Wink И колкото липсва в прекрасния любовен танц на нашето дизи... Mr. Green

Цитат
Така и Туба ще се освободи за есенния сезон за новото дизи на Еджето - на Линка мечтата  
Това пък какво е?! newsm78
Не бих си пожелала никога още едно дизи на Едже с Туба ! Stop Naughty Crossing Arms
Как пък го измисли!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Направо ме обиди!  Crossing Arms
Римската китара на Надин  Hug и Доминго ми напомниха за Ватикана. Ватикана 2014 г.

Какво ли прави Туба в Париж и върна ли се вече, че има нова снимка с фен, с много грим, значи на снимки, ама дали е в Париж или не, кой да ти каже...
И защо ще се среща с реж. на ТР?
Какво - да променят филма, ли? Аз мисля, че няма да го променят, но не знам дали ще го видим някога, да не мине в списъка на забранените за излъчване филми, поради уронване имиджа на Т. Е, това ще  е неприятното...

# 422
[
Цитат
Така и Туба ще се освободи за есенния сезон за новото дизи на Еджето - на Линка мечтата  
Не бих си пожелала никога още едно дизи на Едже с Туба ! Stop Naughty Crossing Arms
Направо ме обиди!  :xarms

Малей, какво е направила с теб Еджето ooooh! Joy Joy
А как хубаво го беше написала след като прочете книгата, че през цялото време си виждала Туба в образа на жената Grinning

# 423
[
Цитат
Направо ме обиди!  :xarms

Малей, какво е направила с теб Еджето ooooh! Joy Joy
А как хубаво го беше написала след като прочете книгата, че през цялото време си виждала Туба в образа на жената Grinning
Става въпрос за филм, а не за дизи!  Naughty Naughty Naughty
За филм, преко сили, ще се съглася, дори и Еджето да го пише, но не и дизи.
А и книгата за дизи не става!

# 424

Баги  Hug убедена ли си, че внимателно изгледа танца? newsm78
Много тъжни неща си видяла, а аз видях двама души, които се обичат!  Simple Smile Грам не мислеха за разделите, примирението, надмощието и проблемите... Mr. Green
Просто се обичаха... Peace
Ама, както знаем, всички мислим и виждаме различно, особено в танците!   Mr. Green
Ето и моето танго. Клипът е кратък, но толкова много страст има в него, направо блик, блик, като в някои прехвалени танци в турски дизита... Wink И колкото липсва в прекрасния любовен танц на нашето дизи... Mr. Green
https://youtu.be/M1fourAkSJU
Цитат
Направо ме обиди!  Crossing Arms
Римската китара на Надин  Hug и Доминго ми напомниха за Ватикана. Ватикана 2014 г.

Линка, исках просто да те зарадвам smile3511
Вярно романът е добър за филм и то студиен, но пък какво пречи да се адаптира за мини сериал. А и да си призная, искам ДК да свърши лятото - нямам търпение за дълги сериали Peace

Танца гледах внимателно и писах, че също видях обичащи се хора, но без пърхащи пеперуди. Пък и подробно обясних как ми се вписва танцът в историята на този етап и че съвсем съзнателно тангото е замислено технично, но не и страстно. А този танц изисква много страст, той е импровизация, той е разгорещен разговор без думи, той е сякаш е борба за надмощие.  
Не критикувам изпълнението на Туба и Къвънч. Туба сме я вуждали в различни танци и винаги силно емоционални и много изразителни. Понякога без много движение, понякога бурни.  Предполагам, че и Къвънч е имал подобни изпълнения. Това са искали от тях сценаристка и режисьор.
Иначе не мога да си вържа диалога, който водят с тангото. Как си представяте да танцуват чувствено и
да говорят в условно наклонение - дисонанс  ooooh!

Цитат
Като казах пожелавам, та се сетих ooooh! Преди да почне ДК, феновете на Киво си пожелаваха да го видят на кон, да кара мощен мотор, да е на яхта и да танцува.  Very Happy Май само яхтата остана, или съм я пропуснала Wink
Надин, веднага го пращам на яхта:  Историята се разплита. Дж все още повтаря "Тахсин е катил". Сю взема инициативата в свои ръце. Отвлича Дж. Качва го на яхта с удобства и провизии, но без гориво и нет и го оставя в  тиха и безлюдна лагуна да размисля. Наблюдава го със скрита камера (от гаража на Ръфат). Когато решава, че вече се е осмирил, се качва на яхтата. Джесур спи на палубата. Тя присяда до него на парапета. Гледа го с много любов и тъкмо да го целуне, го чува да мълви: "Тахсин баба, прости ми". Сюхан втрещено се отдръпва, но пада зад борда и ... следва нов сезон или пък краят остава за вас Mr. Green

A този клип на Ети е слаган ли е? Съвсем топъл е.

Ети, страхотен подбор на романтични моменти  smile3501

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 22:38 от Bagi

# 425
Здравейте отново, момичета  wavey

И в следобедните часове сте продължили да се забавлявате с прекрасни клипове за тангото Heart Eyes

Нооо един  съществен клип не видях, който е от Пленителката и е Танго изпято от Хасрет smile3502

Баги Hug аз се чудех защо почти през цялото време  в Лутраки Позар се сещах за теб, а то защото съм вървяла по стъпките ти  Wink Може да се окаже, че и стаята ни а е била една и съща  Heart Eyes
Много е хубав клипа на Ети! Браво!  smile3501

Понеже е и Деня на Водата (все още Whistling) ви предлагам за сутрешното кафе една
ПРИКАЗКА ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ СКАЛАТА И ВОДАТА  Peace

Скрит текст:

Преди милиони години, още преди да се появят хората на земята Скалата и Водата се влюбили. Те били щастливи на земята, но искали да са заедно и да се обичат без граници.

Скалата била твърда, решителна и в постоянен вътрешен баланс. Тя умеела да се радва на живота и на света, съзерцавайки го и преживявайки го през себе си. Светът се променял, но тя била винаги в баланс.

От друга страна, Водата била винаги в движение и се радвала на всичко, до което се допре, но не обичала да спира на едно място и да си почива. Тя губела баланса си с всяка промяна на света, често замръзвала и се изпарявала, но никога не губела себе си.

Скалата и Водата разбирали, че са много различни, но любовта им била безгранична и не се спирала пред нищо. Те знаели, че ще намерят начин да са заедно и да се обичат.

В началото опитали Скалата да се разтваря във Водата, за да са заедно. Водата, както знаете, е свикнала да взима всичко в себе си – въздуха, живота и движението. Логично било, че за да са заедно, Скалата може да разтвори себе си във Водата. Опитали и били много щастливи за кратко, но после Скалата започвала да се чувства зле. Цялото това движение я побърквало и не можела да намери баланса си! Тя не издържала и започвала да се превръща в кал. Реките от кал не й позволявали да съществува като себе си и да е щастлива. Тъй като много се обичали, се отказали от този вариант и решили да пробват друго.

Тогава Водата се изляла в отворите на Скалата, спряла там и те отново били заедно. Разбира се, в началото били много щастливи! Радвали се на щастието и любовта си! Но с времето Водата се почувствала много зле. Тя губела себе си, когато е на едно място. Нейната същност била движението – тя не можела да бъде спокойна. Започнала да се заблатява. И това не било добър вариант.

Двете толкова се обичали, а били толкова различни. В продължение на милиони години търсили начин да са заедно, да се обичат пълноценно такива каквито са. Скалата – красива, сигурна в себе си и много стабилна, а водата – винаги динамична и никога в покой. Разбрали, че никоя от двете не трябва да се променя. Всяка имала своята уникалност и красота. Видели, че заедно се допълват и опитите да започнат да се променят и да си приличат били безсмислени.

Може би ще ме попиташ, дали са намерили начина да са заедно? Може би мислиш, че мога да ти отговоря? Може би ти се иска?

Моля те, не ме питай! Не знам! Попитай себе си, когато застанеш пред някой водопад със стаен дъх, когато си седнал безгрижен на ръба на някой каньон или ждрело, когато мечтаеш на скалистия бряг, когато мъглата пълзи по скалистия връх, вдъхвайки ти щастие или откриваш в светлината на фенерчето си ледената красота в някоя пещера.

Лека нощ!

# 426
  • Русе
Добро утро!  Hug

Прекрасно настроение  Simple Smile в денят на ДК  Peace

Снощи пропуснах да се обадя, не можах и да видя навреме всичко за да се насладя на устроеният от вас, дружки празник тук, но така е защото бях на един реален празник  Wink

Прекрасни картинки и клипове сте събрали, а пък този на Ети  smile3501 е направо прелестен.

Ами така е...  Thinking за да има желание за творене около един сериал и добри резултати е нужен и материал, Едже май беше поизоставила съвсем романтичната линия и сега дори един танц във фрагман провокира много творци.  Simple Smile Последните седмици по-трудно се намираха интересни неща в нета, а сега... такива красиви колажи има  Crazy

Колкото и изненадващ и неочакван да е този чувствен танц, то поне засега си свърши добре работата  Wink Wink - зарадва много от зрителите, на които като мен ДК започна да ни дотежава с черните и мрачни краски и подейства като глътка въздух. В тангото видях най-вече надежда, че... все пак нещата могат да се подредят и всеки да си получи заслуженото, а колкото време да отнеме това с малко допълнителни подобни ефекти - по-лесно ще ги дочакаме.  Peace

Хубав ден на всички - да е наистина пълен само с добри новини!  Peace

# 427
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за вчерашния музикален ден,за снимките ,
за споделеното.

Добро и усмихнато утро ,приятели !
Усмихнат позитивен ден !
Пролет е!
Съхранете ярките и цветове в сърцата си,
не позволявайте на слънцето да напусне душите Ви !

Тангото -загадка,която  я танцуват двама.

Интересна серия се очертава довечера,съдебен процес ,среща на Сю с РЪЗА,от която може би ще има неприятни последици,признания ,много посещения в дома на Джес,изненади, а и най вече ще имаме и приятна среща с танц.Може и да имаме  и други приятни изненадки-дано,дано.

Цитат
♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ

Mamgu Serapi турецкая писатель которая работает в Италии пишет :
В целом мне понравился фильм. Великие актёры, самая замечательная и красивая история Стамбула. Однако Озпетек настолько влюблён в Стамбул, что создал фильм как бы хотел показать ценный экспонат. Серра Йылмаз каждому зрателю улыбается, она создала такой персонаж, как будто прожила его. Халит Эргенч замечательный человек, по иронии судьбы именно в его руках умирает герой Мехмета Гюнсюр. Эта сцена выглядела очень реально. Неджад Ишлер, я люблю тебя очень, дорогой! И Туба Буюкустун, абсолютно без макияжа, когда играет перехватывает дыхание, это легендарная, удивительная женщина, очень красивая фигура и силуэт. Зерин Текиндор, Айтен Гекчер и другие все очень понравились. Тоскую по Стамбулу, я счастлива и довольна.

Перевод : David Vilia

Цвети Hug wavey wavey
Хубав и спокоен ден bouquet

# 428

Привет, народе! Hug

Добре се забавлявахме вчера, да видим какви ще ги танцуваме тази вечер Mr. Green
Ако питате мен, Ети да замести Еджето Wink И да настане една романтика гарнирана с  музика- пей сърце, както съм аз в момента, след като изгледах клипчето Joy Joy Благодаря и за удоволствието! Praynig
Иначе аз избирам първият им танц, усетих го по- истински някакси.  С тангото малко ги хвърлиха на лъвовете/ феновете/  Wink Аз си спомних, че Демир също поставяше условия на Аси по време на танца. За спомените на Кивовите фенове не знам Sunglasses

Хубав ден желая на всички! Hug Peace  / не подминавайте клипчето, ще си спомните танца и видите разликата с тангото. Иначе актьорите ни са класни, каквото им свирят режисьор и сценарист, това играят Mr. Green/

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 08:44 от nadine1111

# 429
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugБаги Hug

Цвети HugВичи Hug

Ети Hug,отново страхотно клипче! newsm10

Надин Hug,няма как ще има разлика м/у двата танца,още като им видим изражението на лицата! Laughing

Днес отново сме с Дръзки и красиви!Озакваме го с интерес! LaughingЩе има дело,срещи с Ръза,романтична вечеря и танц!Да видим и как ще се справят Джахиде и Хюлия със създалата се ситуация около раждането! Laughing

Ако не сте видели снимки на Мурат от премиерата на филма снощи....

Скрит текст:

Желая ви приятен ден! bouquet

# 430
Здравейте Hug

Толкова пролетно е навън, че нито е за работа, нито за тема Wink  Но от още малко красота и усмивки, макар и виртуални, кой би се отказал Laughing

Слънчев да е денят ви  Hug

# 431
  Здравейте! Hug
  Искаме да видим ЧИ, ама ще хвърлим ли едно око, ако го преведат, на филма на "нашите" Гюлназ и Накие? Grinning

Скрит текст:
RaniniTv®Потвърден профил @raninitv  28 мин

Yasemin Çonka ile Günay Karacaoğlu, Yaşamak Güzel Şey filminde buluştu! http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu … #YaşamakGüzelŞey

http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu

Тази вечер ТРТ1 ще излъчи турско-японския с Кенан Едже

http://www.ranini.tv/haber/23324/1/turk---japon-ortak-yapimi-ert … de-ekrana-geliyor

КРА започва в Уругвай заедно с "Кюсем".

Това от "Ечо райт" не знам, от къде са го взели за ДиК, но не мога и да го преведа Grinning

канти, как можах да забравя тангото на Хасрет?!!! ooooh! Но в тръстиката пак се оказах в "позата" - никога не е късно да си платиш и да ти е гадно.  Mr. Green Върнах се в 16-ти век. ooooh!
Ако нямам повече почивки, желая ви хубава и интересна серия довечера. Hug

# 432
Здравейте в четвъртък!  Hug

Надин  Hug Баги  Hug гледах, гледах клипчета (Етка  Hug Heart Eyes опасна си!  Laughing Много съм доволна, че харесваш нашия сериал, твоите клипове са отделен филм!  Heart Eyes), фрагмани , епизоди и пак съм на мнение, че последното танго най ми харесва!  Joy
Вероятно, защото обичам професионализма, а тук  виждам такъв.  Mr. Green
Може вие да сте прави и повече страст и емоция да има в предишните танци, или в неумелите кръстосвания на крака и притискане на партньора в другите дизита, но какво да направя!  Joy Joy Joy
Тези качвания на крака върху тялото на партньора са ми вулгарни и не ме кефят, а първия танц, който Надин  Hug ми препоръча, само ми говори, че Киво не е свикнал да танцува с толкова висока партньорка, а и се шегува с нея, не е сериозен... Това виждам.  Peace
Виждам, че тангото е плод на старание и репетиции, на съсредоточаване върху танца, може това да не го прави толкова страстно, но пък е емоционално, и емоцията е нежност и любов. Peace
Много, много ми хареса.  Heart Eyes
Не знам дали е за нуждите на СЦ, или в турските дизита други танци не познават, но е красиво и завладяващо, пък дори да не се връзва с действието.  Peace
Както и да е. Да си останем всеки с неговите виждания!  Twisted Evil

Сполучлива снимка... Тримата... танкиста, ... глупаци, ... от запаса...!  Mr. Green
Всичко се върти около ... тройката!  Joy Joy Joy

Хубав четвъртък и довечера на кино!  Hug

ПП
  Здравейте! Hug
  Искаме да видим ЧИ, ама ще хвърлим ли едно око, ако го преведат, на филма на "нашите" Гюлназ и Накие? Grinning

Скрит текст:
RaniniTv®Потвърден профил @raninitv  28 мин

Yasemin Çonka ile Günay Karacaoğlu, Yaşamak Güzel Şey filminde buluştu! http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu … #YaşamakGüzelŞey

http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu

Скрит текст:
Тази вечер ТРТ1 ще излъчи турско-японския с Кенан Едже

http://www.ranini.tv/haber/23324/1/turk---japon-ortak-yapimi-ert … de-ekrana-geliyor

КРА започва в Уругвай заедно с "Кюсем".

Това от "Ечо райт" не знам, от къде са го взели за ДиК, но не мога и да го преведа Grinning

канти, как можах да забравя тангото на Хасрет?!!! ooooh! Но в тръстиката пак се оказах в "позата" - никога не е късно да си платиш и да ти е гадно.  Mr. Green Върнах се в 16-ти век. ooooh!
Ако нямам повече почивки, желая ви хубава и интересна серия довечера. Hug

Ще го гледаме с удоволствие! И двете са отлични комедийни актриси!  Peace
Ако бяха привлекли и лелка Кадрие, щяхме да се бием за билети!  Joy Joy Joy

# 433
Привет! Hug Hug Hug

Баги HugСаби HugЛинка Hug

Цитат
Джесур: Если бы ты не была дочерью этого человека

Днес сутринта най-обсъждания сериал в социалните медии...

# 434
  Злати, Hug значи си му е проблем, че е дъщеря на баща си? Tired Малко ми заприличват на развеждаща се двойка след изневяра - 'не мога да забравя, как ви видях двамата...в нашата спалня".

От творчеството на латиноските:

Ферзан бей пусна в Инстаграма си вчера това кратко клипче с наистина шестата песен - https://www.instagram.com/p/BR8h4sLB5jQ/?taken-by=ferzanozpetek

Общи условия

Активация на акаунт