Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета в деня на ДК

Вчера беше музикален ден, днес е сериален  Wink
Вичи Hug,Цвети Hug, Злати Hug, Надин Hug,  Баги Hug,Саби Hug, Линка Hug,

Гледам, че за сега няма нещо съществено както  относно епизода довечера, така и за Туба. Чудя се дали вече се е прибрала от Париж? newsm78
Прави сте, че с този 2 фрагман на колажистите и творците на клипчета се увеличи ищяха да творят Peace Ами като има благодатен материал за това, другото е лесно  Flutter

Цитат
Джесур: Если бы ты не была дочерью этого человека

Hug
Изглежда, че Джес не може да преглътне кръвната връзка между любимата си и баща й Sick Ще ми бъде интересно, ако се окаже, че и в неговите вени кръвта, която тече не е толкова благородна. Като как ли ще се почувства тогава? newsm78

И аз да сложа един нов клип от  вчера Peace

Здравейте! Hug
  Искаме да видим ЧИ, ама ще хвърлим ли едно око, ако го преведат, на филма на "нашите" Гюлназ и Накие? Grinning

Скрит текст:
RaniniTv®Потвърден профил @raninitv  28 мин

Yasemin Çonka ile Günay Karacaoğlu, Yaşamak Güzel Şey filminde buluştu! http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu … #YaşamakGüzelŞey

http://www.ranini.tv/haber/23327/1/yasemin-conka-ile-gunay-karac … zel-seyde-bulustu

Скрит текст:
Тази вечер ТРТ1 ще излъчи турско-японския с Кенан Едже

http://www.ranini.tv/haber/23324/1/turk---japon-ortak-yapimi-ert … de-ekrana-geliyor

КРА започва в Уругвай заедно с "Кюсем".

Това от "Ечо райт" не знам, от къде са го взели за ДиК, но не мога и да го преведа Grinning

канти, как можах да забравя тангото на Хасрет?!!! ooooh! Но в тръстиката пак се оказах в "позата" - никога не е късно да си платиш и да ти е гадно.  Mr. Green Върнах се в 16-ти век. ooooh!
Ако нямам повече почивки, желая ви хубава и интересна серия довечера. Hug
Саби Peace и аз бих го погледнала този сериал стига да има превод

Зачезвам за малко Heart Eyes До по-късно Peace

# 436

Каква възбуда в социалните медии може да сътвори едно не съвършено танго!  Laughing
Сабинка   Hug мислех, че латиносите са още на КРА, като гледам рейтинга в Коста рика направо уби другите сериали!  Shocked
А те са се прехвърлили и на ДК! Бравос!   Peace
А какво е "Ечо райт"newsm78
Цитат
Това от "Ечо райт" не знам, от къде са го взели за ДиК, но не мога и да го преведа

Канти  Hug благодаря за притчата, липсваха ми тези приказки!  Hug
А и за страхотната идея за тангото на Хасрет, аз въобще не се сетих, мислех за танца на терасата и в градината, но те не бяха танга... ooooh!
Колажите ти и гифчетата са супер! Голям успех в туитър и в руските форуми имат!  Peace

Сабинка  Hug само да ти кажа, че си права за АЯ. (Визирам поста ти в темата на 20 мин., да не се разводнявам, че не се сещам и там какво да пиша  ooooh!) Peace
Не мога да коментирам по време на он лайна, освен ако е нещо извънредно - например много да ми хареса, или много да ме ядоса, но утре не можете ми взе думата!  Joy

Да приключваме с основната работа, че да сме свободни за довечера.
Очаквам епизода да е неприятен, щом ни разсейват с такова прекрасно танго, ама да видим!  Simple Smile

# 437
Вчера, покрай танците съм пропуснала този кадър с реплика.

Колкото и да ми е романтичен героят, колкото и дързък да е, няма как да ме омае, бидейки мъж с брачно свидетелство за застрахователна полица Mr. Green

Линка, когато говорите какво сте писали по други теми цитирайте се или обяснявайте Praynig, иначе някои гледаме Rolling Eyes. Не всички четем други теми Peace

Да ни е безпроблемен нетът. И дано няма разочаровани от липса или излишък Wink   

# 438

Така изведена репликата, търпи поне десет тълкувания според това, какви са следващите думи Rolling Eyes

А пък накрая да не излезе, че ни подготвят за бомбастичен обрат в роднинствата Wink Все още се шегуваме с Баги,де... Mr. Green

И когато сутринта написах, че с това танго ги хвърлиха в спомените на феновете..познах Joy Joy Баги, и яхтата е включена... Joy Joy

Tuba Buyukustun | Kivanc Tatlitug | Beren Saat

# 439
Скрит текст:

Каква възбуда в социалните медии може да сътвори едно не съвършено танго!  Laughing
Сабинка   Hug мислех, че латиносите са още на КРА, като гледам рейтинга в Коста рика направо уби другите сериали!  Shocked
А те са се прехвърлили и на ДК! Бравос!   Peace
А какво е "Ечо райт"newsm78
Цитат
Това от "Ечо райт" не знам, от къде са го взели за ДиК, но не мога и да го преведа

Скрит текст:
Канти  Hug благодаря за притчата, липсваха ми тези приказки!  Hug
А и за страхотната идея за тангото на Хасрет, аз въобще не се сетих, мислех за танца на терасата и в градината, но те не бяха танга... ooooh!
Колажите ти и гифчетата са супер! Голям успех в туитър и в руските форуми имат!  Peace

Сабинка  Hug само да ти кажа, че си права за АЯ. (Визирам поста ти в темата на 20 мин., да не се разводнявам, че не се сещам и там какво да пиша  ooooh!) Peace
Не мога да коментирам по време на он лайна, освен ако е нещо извънредно - например много да ми хареса, или много да ме ядоса, но утре не можете ми взе думата!  Joy

Да приключваме с основната работа, че да сме свободни за довечера.
Очаквам епизода да е неприятен, щом ни разсейват с такова прекрасно танго, ама да видим!  Simple Smile

На английски - първите две думи в снимката на цитата - това е шведска или по принцип скандинавска фирма, дистрибутор на телевизионни програми, която се занимава с разпространението/продажбите на ДиК. Продуцентите - Керем Чатай и една жена са сключили договор с тях. Иначе не знам, как точно работят. Например в турската "Глобална агенция', за която писах - погледнах им списъка със сериали за разпространение и видях първи сезон на "Екатерина" - руският сериал, за който Надин ни даде "пътечката" за втори сезон. Дали в БГ не го гледахме от пакет с турски сериали? #Crazy Не мога да си спомня по коя беше? По БТВ? Ама защо все ми се върти да го гледахме и с дублажа на Канал 1? smile3506 Не ми се мисли и спомня, защото съвсем забих в 16-ти век в работата.  ooooh!  Приятно гледане. Hug
Скрит текст:
Аз явно ще работя до късно, но отивам да капна капки на дясното око, че отдавна ми боде, а без него и двете съм за никъде. Hug
Стискайте ми палци да открия грешката, че от утре да съм рахат и да гледам по нощите Григор. Hug Или да не го гледам? Rolling Eyes Като ви пуснах за тренировката онази вечер, се включих да гледам Цвети. Тъкмо проби и си мисля, кадем съм й. И изгуби другите два. Cry Исках да се раздирам, кой от двамата да гледам, но следващия турнир. Peace

Поздрав от новата сценаристка

# 440

Така изведена репликата, търпи поне десет тълкувания според това, какви са следващите думи Rolling Eyes

А пък накрая да не излезе, че ни подготвят за бомбастичен обрат в роднинствата Wink Все още се шегуваме с Баги,де... Mr. Green

И когато сутринта написах, че с това танго ги хвърлиха в спомените на феновете..познах Joy Joy Баги, и яхтата е включена... Joy Joy

Tuba Buyukustun | Kivanc Tatlitug | Beren Saat
Вай бе!  hahaha hahaha hahaha
Това ми прилича на Муратубските произведения!  Joy Определено Муратубски синдром!  Joy Joy Joy
Аз си знаех!  bowuu И ви го казвах, още като се разбра за КТ. Не можете да отречете!  Sunglasses
Обаче аз съм доволна!   Grinning
Видях разликите, видях и приликите!  Joy
Личи си, че една и съща СЦ работи и двата сериала. Що ли не съм учудена... Така беше и с КРА и Карадеи, аналогични, повтарящи се ситуации, но различно отиграване и да има за всекиго!  Mr. Green
Ясно е, че който  харесва Карадаи, няма да хареса КРА. Сега си обяснявам някои неща. Twisted Evil
Е, светът направи своя избор.  Laughing
Не знам фенките на ЗП как ще преживеят Туба, вероятно няма, както аз не харесах ЛиН и ЛП, така и те няма да харесат нашия сериал. Предвидимо.  Mr. Green
Ама няма значение за света, а само за тях.  Peace

Цитат
Сюхан : "Своим упрямством, тем что не сдаешься, ты вынуждаешь меня покинуть тебя!"

Излезе и хаштага. Peace/должны расстаться/

# 441
Сега наминавам да ви пожелая приятно гледане! Hug Hug Hug

Канти Hug,сутринта забравих да ти благодаря за притчата! bouquet А песента от клипчето на грузинките съм я чувала и в други,хубава е! Peace

Саби Hug,за поясненията! Hug

Линка HugБаги HugНадин Hug

Цитат
Сюхан: Твое упрямство и что не оказываешься, вынуждает меня расстаться с тобой!
https://vk.com/tuba_bustun
Линка,повтарям с друг превод! Wink

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 18:00 от Zlatina3

# 442

Кучето е разходено, една торба с вредни снаксове е до мен Embarassed , танците могат да започват! Grinning
Приятно гледане! Peace

# 443
Привет Hug

Момичета Hug приятно гледане  и безпроблемен нет.

# 444

Бързо го претупаха озета. Що ли?  newsm78
Приятно гледане и безпроблемен нет и от мен!  Hug

# 445
E, успях да хвана опашката на озета Heart Eyes
Нещо много кратък е и този път Peace Спомням си, че при предишен такъв кратък озет бяха писали, че понеже Сървайвър започвал в 22ч, та така малко избягват засичането с него - Линка Peace

Вече кинсалона е отворен и сме в очакване на епизода bowuu

Приятно гледане и безпроблемен нет!  Praynig

# 446

Изгледах епизода.
Прочетох превода на Лили  Hug. Благодаря, Лили  Hug, дори да не четеш темата, сигурна съм, че ще усетиш и нашата благодарност.  newsm51
Въодушевена от последните два епизода, очаквах интересен и наситен със събития епизод.
Уви. Новата СЦ е по-разочароваща дори от старата...  ooooh!
До към 2/3 от епизода се понасяше, но после взе да омръзва и накрая остана горчивото чувство за гоооляма скука... Съжалявам за острия тон. Rolling Eyes
Единствената ми радост в този епизод беше Сюшка и тангото...
На трея беше по-добре, обаче, признавам си...
Тук имаше много ходения напред-назад и това ме дразнеше. На трея го бяха направили много, много готино и красиво.
Дали трябваше да го има това танго?
Мился, че трябваше да има танц, и то чуствен и нежен, но не беше задължително да е танго - валсът би свършил същата работа, а румбата, или някой от другите латино или класически танци - също...
Целта беше да се покаже силното привличане между героите (успяха  Peace) и  да охладят отношенията с пристигането на Корхан и разваляне на "идилията". Според мен тази част се получи. Peace
Иначе ГГ трябваше да стигнат до леглото... Mr. Green
Прочетох, че Туба е много не съвършена и съм напълно съгласна.  Peace
Другите актриси поправят природните си несъвършенства с пластични операции.
Аз, обаче, точно несъвършенствата на Туба харесвам повече. Изключително хармонични са нейните несъвършенства, изключително й отиват и я правят чаровна. Мое мнение! Peace
Страхотна актриса! Всичко винаги се чете на лицето й и в очите й!  Peace
Как пък един човек не се заблуди в отношението й към съгласието на Джесур за развода! Нито един!  Mr. Green
И защо се разочарова Сюхан, като толкова драпаше за този развод, и беше наясно, че с такъв Джесур тя няма да може да живее - гневен, вманиачен да отмъщава, обвиняващ без да мисли и да стопира гнева си. На всичко отгоре се оказа и глупав , и лесен за манипулация, ако знаеш как да го подхванеш. А Ръза знае, как-никак е обмислял това 30 години!  Mr. Green
Мисля,че Сюхан се разочарова, защото Джесур през цялото време й казваше, че няма да се разведе при никакви условия и за нищо на света. И, както много пъти досега, излъга, без да му мигне окото.
Не разбрах защо го направи, може да има основателна причина, да играе, да манипулира и т.н. Не зная. Но зная, че за пореден път излъга и Сюхан вече не може да му вярва въпреки силната си любов към него.  Peace

На нейното лице ясно се чете разочарование, а на неговото насмешка ли съзирам?  newsm78
Когато е гневен, яростен или мрази - веднага го познавам, но тук - не разбирам...
Ръза се оказа влюбен манияк, гадост!  #2gunfire
Харесал си е Сюханче от снимките, но като я видя на живо, очете му светнаха, лицето му се разведри, оригинала се оказа многократно по-красив и одухотворен!  Joy
Изведнъж навън го видяхме не усмихнат, а засмян, като човек, преживял щастлив миг!  Laughing
Надявам се, че няма да залитнат да ни показват възраждащата сила на любовта при този манияк, че няма да им  повярвам!  Crossing Arms
Излях си първоначалните чувства и вече мога да си лягам!  Laughing

Лека нощ!  Hug

# 447
И на мен епизода на моменти ми беше скучноват особено с Хюлия  и Джахиде.  Peace
А и гневът Джесуров на моменти ми идваше в повече yes
Да не се изказвам много преди превода, но за мен развода на Сю и Джес си беше съвсем логичен, защото брака им започна с условности Peace Сега отношенията им ще започнат да се изграждат отново от кота 0, но вече любовта помежду им ще трябва да е водещата във връзката им, а не гнева  и омразата Peace Но до тогава ще минат няколко серии 5-10. Двамата си се обичат и няма да могат един без друг Peace Сигурно и за двамата ще има моменти, където  всеки един от тях ще трябва да покаже на другия, че е  по-важен от всичко останало Peace Надявам се до тогава СЦ да не ги държи дълго време разделени bowuu

Скрит текст:

Изгледах епизода.
Прочетох превода на Лили  Hug. Благодаря, Лили  Hug, дори да не четеш темата, сигурна съм, че ще усетиш и нашата благодарност.  newsm51
Въодушевена от последните два епизода, очаквах интересен и наситен със събития епизод.
Уви. Новата СЦ е по-разочароваща дори от старата...  ooooh!
До към 2/3 от епизода се понасяше, но после взе да омръзва и накрая остана горчивото чувство за гоооляма скука... Съжалявам за острия тон. Rolling Eyes
Единствената ми радост в този епизод беше Сюшка и тангото...
На трея беше по-добре, обаче, признавам си...
Тук имаше много ходения напред-назад и това ме дразнеше. На трея го бяха направили много, много готино и красиво.
Дали трябваше да го има това танго?
Мился, че трябваше да има танц, и то чуствен и нежен, но не беше задължително да е танго - валсът би свършил същата работа, а румбата, или някой от другите латино или класически танци - също...
Целта беше да се покаже силното привличане между героите (успяха  Peace) и  да охладят отношенията с пристигането на Корхан и разваляне на "идилията". Според мен тази част се получи. Peace
Иначе ГГ трябваше да стигнат до леглото... Mr. Green
Прочетох, че Туба е много не съвършена и съм напълно съгласна.  Peace
Другите актриси поправят природните си несъвършенства с пластични операции.
Аз, обаче, точно несъвършенствата на Туба харесвам повече. Изключително хармонични са нейните несъвършенства, изключително й отиват и я правят чаровна. Мое мнение! Peace
Страхотна актриса! Всичко винаги се чете на лицето й и в очите й!  Peace

Как пък един човек не се заблуди в отношението й към съгласието на Джесур за развода! Нито един!  Mr. Green
И защо се разочарова Сюхан, като толкова драпаше за този развод, и беше наясно, че с такъв Джесур тя няма да може да живее - гневен, вманиачен да отмъщава, обвиняващ без да мисли и да стопира гнева си. На всичко отгоре се оказа и глупав , и лесен за манипулация, ако знаеш как да го подхванеш. А Ръза знае, как-никак е обмислял това 30 години!  Mr. Green
Мисля,че Сюхан се разочарова, защото Джесур през цялото време й казваше, че няма да се разведе при никакви условия и за нищо на света. И, както много пъти досега, излъга, без да му мигне окото.
Не разбрах защо го направи, може да има основателна причина, да играе, да манипулира и т.н. Не зная. Но зная, че за пореден път излъга и Сюхан вече не може да му вярва въпреки силната си любов към него.  Peace

Скрит текст:

На нейното лице ясно се чете разочарование, а на неговото насмешка ли съзирам?  newsm78
Когато е гневен, яростен или мрази - веднага го познавам, но тук - не разбирам...
Ръза се оказа влюбен манияк, гадост!  #2gunfire
Харесал си е Сюханче от снимките, но като я видя на живо, очете му светнаха, лицето му се разведри, оригинала се оказа многократно по-красив и одухотворен!  Joy
Изведнъж навън го видяхме не усмихнат, а засмян, като човек, преживял щастлив миг!  Laughing
Надявам се, че няма да залитнат да ни показват възраждащата сила на любовта при този манияк, че няма да им  повярвам!  Crossing Arms
Излях си първоначалните чувства и вече мога да си лягам!  Laughing

Лека нощ!  Hug
Линка  newsm10 много ми хареса написаното от теб за Несъвършенната Туба

Колкото до израза на Джес мисля, че е по-скоро: "Ето виждаш ли, че и аз мога да са разведа с теб" Peace

Преди да си легна да ви онагледя някои моменти от серията тази вечер  Heart Eyes

Срещата на Сю с Ръза - погледите на двамата говорят достатъчно. Интереса и апетита на Ръза нарастна след реалната среща със Сюхан Peace А това е доста плашещо като имаме в предвид колко иска да отмъсти на Тахсин Sick

Караниците между ДжеСю са заредени с огън и жупел Whistling

Сюхан като разбра, че са стреляли по Джес веднага хукна към болницата притеснена

Срещата на двамата в болницата беше изиграна прекрасно от Tуба и Киво Peace

С танцова стъпка се отправям към леглото Heart Eyes

Лека нощ!  

# 448
Здравейте Hug
Момичета  Hugблагодаря ви за всичко споделено през
вчерашния ден,снимки и най вече очакването за серията.
Канти HugБлагодаря ти за гифчетата,хубави както винаги
и споделеното за серията.
Линка Hug newsm10 споделеното за серията.
Добро утро,приятели ! Simple Smile
С пожелание за един красив, вълнуващ и усмихнат петъчен ден !

Лили HugБлагодаря ти за превода bouquet
Очаквах  по интересен и наситена с повече събития  серия,някъде по средата като ,че ли зацикли  и заскуча.

Просто голям завой в развитието на ГГ,Джес просто се вманиачи на темата Тбей,гневът му почва да блика като го види, трудно си стопира гнева, а и това предоверяване с Ръза,всичко е обмислено през тези 30години.Решение на СЦ newsm78 .
Между Сю и Джес започна да има стена на неразбиране ,взаимни упреци,-Твоят баща е виновен-Моят баща е невинен,това при всяка среща,стана им мото при началото на всеки разговор,започват да говорят и в следващите минути започват да си крещят неистово един на друг.
Развода беше неминуем,но Сю остана разочарована от казаното ДА на Джес и и само с едно трепване показа   своето състояние.

Цитат
Аз, обаче, точно несъвършенствата на Туба харесвам повече. Изключително хармонични са нейните несъвършенства, изключително й отиват и я правят чаровна. Мое мнение!  Peace
Страхотна актриса! Всичко винаги се чете на лицето й и в очите й!   Peace
Линка Hug newsm10

И двамата се обичат и при танца ,го показаха и при посещението на Сю в болницата,но при тези обстоятелства около тях,просто няма как да са заедно,но при една раздяла ,разбираш колко много ти е бил ценен човека,обстоятелствата ги разделиха,но смятам,че любовта между тях ,ще ги събере.

Хубав и спокоен ден,дами. bouquet

# 449

Привет, народе! Hug Бързам да ви пожелая хубав ден, защото днес ме очаква филма "Сама с внук в къщи" Mr. Green
Ще поглеждам за коментари и анализи в темата, сигурна съм, че ще съм съгласна с всички ви, защото макар и да сме фенове на Туба, гледаме реално на сериала. Не сме изненадани, не сме разочаровани..очаквано развитие. И само тези, които до сега са гледали сериал "Красиви сини очи", няма да харесат случващото се в последните епизоди Wink

Много интересен клип Peace

Общи условия

Активация на акаунт